Les plataformes comercials dominants cobren als comerciants fins a 13 vegades més que CPH Crypto

 Els càlculs recents documenten clarament que les plataformes de comerç criptogràfic dominants són fins a 13 vegades més costoses per als comerciants actius de criptografia que les noves Borsa escandinava CPH Crypto.  

16 de desembre de 2020, Copenhaguen, Dinamarca – Tots els operadors de swing, comerciants de dia i escaladors del mercat de criptografia coneixen la importància de les comissions comercials i com aquestes comissions sovint dificulten extremadament la realització d’estratègies comercials basades en operacions d’alta freqüència. Es coneix habitualment entre els comerciants que el cost simplement mata els beneficis. 

La manca de competència i transparència impedeix als comerciants obtenir beneficis. El problema és senzill: fins ara la competència sobre comissions al mercat de criptografia era pràcticament absent i les plataformes de comerç dominants havien estat capaces de cobrar comissions de transaccions desorbitades i evitar estructures de preus opacs, cosa que ho ha fet extremadament difícil. perquè els clients esbrinin el que realment paguen en total pels serveis que utilitzen.  

La raó del problema és la immaduresa al mercat de criptografia. Tornant enrere vint anys enrere, el mercat tradicional de valors, bons i FX es trobava en la mateixa fase de desenvolupament que el mercat criptogràfic actual, i de manera similar al mercat criptogràfic, el mercat tradicional estava dominat per pocs jugadors molt grans que podien cobrar preus alts per falta de competència i transparència.  

Interrupció immediata de les estructures tarifàries 


“Finalment, nous jugadors van entrar al mercat i van començar a alterar els models de preus dels jugadors dominants i a baixar els preus. I avui, les comissions de negociació de les tradicionals 

els productes són només fraccions del nivell que veiem al mercat criptogràfic actual “. 

diu CEO Jan Andersen, CPH Crypto, i continua: 

“El nostre equip ho sap perquè tenim les nostres arrels al vell món comercial. I la nostra missió declarada és interrompre els jugadors criptogràfics dominants oferint als nostres clients honoraris molt inferiors als honoraris d’aquests jugadors. Evidentment, la història es repeteix, només aquesta vegada els comerciants no haurien d’esperar vint anys abans que les taxes baixin a un nivell raonable. CPH Crypto ha decidit reduir les taxes immediatament “. 

Compte amb les taxes ocultes 

Per obtenir una visió completa de les comissions de negociació d’un corredor o d’un intercanvi concret, heu de tenir en compte les dues comissions i la distribució. Els comerciants tendeixen a oblidar l’impacte del diferencial sobre els costos totals, tot i que sovint s’amaga la diferència més important del total de les comissions, especialment quan es negocia amb els anomenats corredors o borses sense comissions.  

Normalment, aquests corredors / borses solen compensar la manca de comissions per comissió augmentant fortament el diferencial (la diferència entre el preu de l’oferta i el preu de venda), que els permet guanyar el seu marge en el diferencial. A més, els comerciants no haurien d’oblidar que les despeses elevades per a la gestió de diners (com els dipòsits i la retirada) també s’afegeixen als costos totals.  

Diferències extremes de preus fins a 1.249% 

Per tal de demostrar les diferències extremes de tarifes entre CPH Crypto i quatre plataformes comercials dominants a nivell mundial, CPH Crypto ha dut a terme una línia de comparació de preus basada en exemples concrets. Hi ha quatre plataformes principals Binance, Kraken, Coinbase Pro i eToro, i els exemples es basen en un mes de volum de negociació criptogràfica de 1.000 USD, 10.000 USD, 200.000 USD i 500.000 USD respectivament. En resum, els resultats de les comparacions són:  

Per 1.000 USD al mes  

 • Plataforma més barata: CPH Crypto amb comissions en total: 0,6 USD 
 • Plataforma més cara: Coinbase Pro amb tarifes en total: 5,0 USD 
 • Diferència 4,4 USD / 733% 

Per 10.000 USD al mes 

 • Plataforma més barata: CPH Crypto amb comissions en total: 6 USD 
 • Plataforma més cara: eToro amb comissions en total: 37,5 USD 
 • Diferència: 31,5 USD / 525% 

Per 200.000 USD al mes

 • Plataforma més barata: CPH Crypto amb comissions en total: 79 USD 
 • Plataforma més cara: eToro amb comissions en total: 750 USD 
 • Diferència: 671 USD / 849% 

Per 500.000 USD al mes

 • Plataforma més barata: CPH Crypto amb comissions en total: 139 USD 
 • Plataforma més cara: eToro amb comissions en total: 1.875 USD 
 • Diferència 1.736 USD / 1.249% 

(Nombres recollits en el segon trimestre del 2020. Vegeu aquesta pàgina per a més informació)

Comissió fixa “Tot en Un”. Negociació il·limitada per 39 USD / mes 

Segons la filosofia de CPH Crypto, els comerciants només haurien de centrar-se en la seva estratègia i no en els costos quan operen. És per això que CPH Crypto va en contra de la tendència de les altes comissions de negociació al mercat de les criptogràfiques i ofereix una tarifa fixa de “tot-en-un” de descompte profund de només 39 USD / mes per a operacions il·limitades o una comissió de només 0,04% per transacció per a la negociació única.   

Per obtenir més informació, visiteu el lloc web de CPH Crypto: https://cphcrypto.com/

Dades de contacte dels mitjans

Nom de contacte: Jan Andersen

Nombre de contacte: +45 4060 3239

Correu electrònic de contacte: [protegit per correu electrònic]

CPH Crypto és la font d’aquest contingut. Aquesta nota de premsa només té finalitats informatives. La informació no constitueix cap consell sobre inversions ni una oferta per invertir. La moneda virtual no és moneda de curs legal, no està recolzada pel govern i els comptes i els saldos de valor no estan protegits pels consumidors. Les criptomonedes i els tokens són extremadament volàtils. No es garanteix un valor estable ni cap valor. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me