La Fundació per a l’Educació Econòmica anuncia dos regals importants del fundador de Bitcoin.com, Roger Ver

19 de gener de 2020, St Kitts & Nevis & Atlanta – La Fundació per a l’Educació Econòmica (FEE.org) ha anunciat avui que Bitcoin.com el fundador i primer inversor de criptomonedes Roger Ver ha fet dos regals per un total de 2.000.000 de dòlars en efectiu Bitcoin (BCH) per donar suport a la tasca de FEE en l’avanç de la llibertat individual i l’educació dels estudiants de tot el món sobre els fonaments morals i econòmics d’una societat lliure. 

El primer regal d’1 milió de dòlars dóna suport als esdeveniments d’envelat de FEE el 2021 –any del 75è aniversari de FEE–, així com a programes addicionals per a estudiants, inclosos llibres i contingut educatiu en línia. El segon regal d’1 milió de dòlars té la forma d’una dotació, que serà una font de suport permanent per a les activitats educatives de FEE. 

Ver, que anteriorment va donar 1.000.000 de dòlars en Bitcoin a FEE el 2013, va dir que té un deute intel·lectual amb FEE i que fa aquesta nova donació en un moment en què creu que el treball de FEE és més que mai necessari.

“Jo era subscriptor de la llarga revista de FEE” The Freeman “quan estava a l’institut i debo molt del meu èxit a Bitcoin al que vaig aprendre llegint sobre la urgència moral de tenir un sistema monetari que existeix separat de l’estat força “ 

dit Roger Ver. Va continuar: 


“Avui mirava pel món i he vist bloquejos mundials, inflació, atacs a la llibertat individual i he pensat:” Qui són les veus de la llibertat més importants avui en dia? “FEE està al capdavant de la llista. Vull ajudar FEE a tenir el mateix impacte en la vida de milions de joves que van tenir a la meva “.

TARIFA: Qualsevol cosa pacífica

Fundada el 1946, FEE és el grup de reflexió llibertari més antic dels Estats Units. FEE celebra el seu 75è aniversari fita amb esdeveniments al llarg del 2021, inclòs FEEcon (a Atlanta del 17 al 19 de juny) i el TAXA Gala del 75è aniversari el 19 de juny. Cada any, FEE arriba a una audiència de centenars de milions en línia i prop de 20.000 estudiants mitjançant programes d’aula a col·legis i instituts tant dels Estats Units com d’Amèrica Llatina..

“Roger va sobrecarregar el nostre creixement en línia el 2013, quan va donar a FEE 1 milions de dòlars sense precedents en Bitcoin”, 

dit El vicepresident executiu de FEE, Richard N. Lorenc, qui va continuar dient:

“En aquell moment, aquesta va ser la donació més gran de criptomoneda que ens ha fet mai i ens va ajudar significativament en un camí d’impacte educatiu creixent des d’aleshores. Amb aquests nous grans regals de Bitcoin Cash, Roger continua la seva donació transformadora just quan comencem a celebrar el 75è any de FEE i revelem la nostra campanya per exposar un nombre cada vegada més gran d’estudiants a les idees de llibertat, tant a les seves aules com a la xarxa. “

Se li va preguntar per què va optar per fer el seu regal amb Bitcoin Cash, Ver va comentar: 

“El Bitcoin Cash de totes les criptomonedes té les millors possibilitats de crear més llibertat econòmica a tot el món. A diferència de la cadena antiga de Bitcoin, Bitcoin Cash es pot enviar instantàniament a tot el món a qualsevol persona per una fracció de cèntim sense limitacions governamentals arbitràries. Té el tipus de potencial que em va emocionar tant per invertir per primer cop en empreses de Bitcoin i Bitcoin el 2011, i que el potencial s’adapta perfectament a la feina que FEE està realitzant per aconseguir un món més lliure i pacífic ”.

Amb els nous regals de Ver, FEE planeja créixer ràpidament la seva capacitat per continuar produint vídeos poderosos, escrivint articles convincents i desenvolupant materials a l’aula, tots ells enfocats a avançar en la llibertat individual, la lliure empresa i el govern limitat en els àmbits de l’economia, l’art, les carreres , cultura i molt més. 

“El treball pioner de Roger en l’espai de criptomonedes mostra com les idees poden i poden canviar el món” 

dit La presidenta de FEE, Zilvinas Silenas

“De la mateixa manera, la continuada inversió de Roger a FEE posa l’èmfasi en el paper vital de FEE en el camp de l’educació econòmica. FEE és el principal jugador en introduir les idees de llibertat i empoderament individual al públic jove, i ens sentim honrats que Roger reconegui el nostre treball innovador en línia i a les aules. Amb el suport de filantrops hipermetrops com Roger Ver, FEE aconseguirà que la llibertat humana sigui la filosofia econòmica i política més creïble de la generació en ascens ”.

Per obtenir més informació sobre els programes i els mitjans en línia de FEE en línia i a l’aula, visiteu FEE.org. Per obtenir informació sobre com podeu assistir a FEEcon 2021, visiteu FEEcon.org. Per unir-se a FEE en la seva missió d’avançar en les idees i principis fonamentals d’una societat lliure (llibertat individual, lliure empresa, govern limitat, creació de valor emprenedor i alt caràcter moral) per a la generació creixent, visiteu: FEE.org/donate 

Per obtenir informació sobre com podeu començar a utilitzar Bitcoin Cash avui, visiteu bitcoin.com per descarregar la cartera i comprar el primer Bitcoin Cash.

Detalls de contactes multimèdia

Nom del contacte: Bitcoin PR Buzz Press Monitoring

Correu electrònic de contacte: [protegit per correu electrònic]

Bitcoin.com és la font d’aquest contingut. Aquesta nota de premsa només té finalitats informatives. La informació no constitueix cap consell sobre inversions ni una oferta per invertir. La moneda virtual no és moneda de curs legal, no està recolzada pel govern i els comptes i els saldos de valor no estan protegits pels consumidors. Les criptomonedes i els tokens són extremadament volàtils. No es garanteix un valor estable ni cap valor.

Quant a Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz porta més de 8 anys servint amb orgull les necessitats de distribució de comunicats de premsa criptogràfics de les empreses emergents de blockchain. Aconsegueix el teu Distribució de comunicats de premsa de Bitcoin avui.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me