L’ecosistema de Kuail: aporta tecnologia blockchain al món

Han passat deu anys des del naixement de Bitcoin i del primer ús de Blockchain, una tecnologia que no ha parat d’evolucionar, i no és d’estranyar. Blockchain ha obert un enorme món d’oportunitats tant per a grans empreses com per a usuaris individuals, no només per al desenvolupament de noves aplicacions o millores en els sistemes informàtics, sinó per la possibilitat d’obtenir recompenses mitjançant la mineria de criptomonedes, creant així un mercat cada dia més competitiu. . En aquest sentit, veiem que els usuaris individuals s’han quedat gradualment fora del mercat de la mineria de criptomonedes “tradicional”, i és per això que avui us volem presentar el Ecosistema kuailià.

Què és Kuailian?

Kuailian és un ecosistema descentralitzat que ens ofereix eines per accedir al món de les criptomonedes d’una manera senzilla (compra i intercanvi de criptomonedes al seu banc criptogràfic).

Registrat a Estònia, un dels països més avançats del món pel que fa a blockchain, Kuailian aporta recursos de mercat basats en la tecnologia blockchain a tots els seus usuaris, assumint la gestió de tots els sistemes, permetent així l’accés als diferents serveis sense haver de tenir un gran coneixement i una gran quantitat de criptomonedes.


Principals atributs de Kuailian

Certament, és molt difícil triar una característica única que pugui definir un ecosistema com el de Kuailian, però, cal destacar l’honestedat i la transparència amb què opera l’empresa i, de fet, d’una manera excessiva, ja que gràcies a la pròpia tecnologia blockchain, ens permet consultar les operacions i moviments de l’empresa en temps real. En dedicar tot el temps que calgui, podeu fer un seguiment de tots els moviments i operacions i assegurar-vos que les criptomonedes funcionen i generen resultats (recordeu que els registres de cadenes de blocs són públics i immutables).

A més, podeu consultar els registres legals de l’empresa a Estònia i les dues llicències emeses pel regulador financer d’aquest país.

Funcionament de la seva tecnologia Smart Pool i Proof of Stake

Amb l’aparició de Bitcoin, es va iniciar la Prova de Treball o la prova de treball, on és necessari disposar d’equips informàtics potents que quedin obsolets en poc temps i que, a més, comportin una enorme despesa energètica fent-los treballar incansablement dia rere dia. Però no totes les criptomonedes utilitzen aquest sistema de validació, en altres casos s’utilitza la mineria anomenada Prova d’aposta o prova de participació, on per validar les operacions s’ha de tenir una quantitat predeterminada de criptomoneda que funcioni amb aquest sistema. Sota aquesta premissa, Kuailian ens ajuda creant grans intercanvis de criptomonedes que permeten validar operacions i generar-ne recompenses.

Però l’evolució tecnològica no s’atura (i tampoc l’evolució de Kuailian). Les xarxes més modernes i potents utilitzen nous protocols de consens. Molta gent ja sap que Kuailian treballa amb Master Nodes, que en resum són validadors d’operacions d’alt rendiment i un dels principals productes amb els quals treballen, però avui en dia a Kuailian s’admeten diferents tecnologies de consens com:

Prova de participació, Prova delegada de participació, Prova de llindar de participació, Masternodes, Participació en beneficis, Prova d’acord, Prova d’història, Prova d’autoritat, Tendermit, Autopista, Tolerància a fallades bizantines (BFT), No BFT, Show, Multi- BFT BFT, BFT asíncron: Future Casper i Ouroboros.

Aquí és on emergeix la capacitat de Kuailian de fer accessible a la gent normal una cosa que d’una altra manera seria … impossible. Tant per la quantitat de criptomonedes necessàries com pel coneixement necessari per desplegar-la. Per tant, Kuailian utilitza una estratègia de participació a llarg termini de 1000 dies i una participació senzilla (Stake / Unstake), que s’incorporarà en breu.

Automatismes en Kuailian

Kuailian ha agrupat i dividit els nodes mestres, de manera que siguin accessibles a tothom, permetent així l’accés a part de les recompenses generades pel seu Smart Pool.

A continuació, expliquem com és el procés d’entrada simple a Kuailian.

  1. Creeu un compte de Kuailian.
  2. Completeu el KYC (ja que estem parlant d’una empresa registrada legalment a la Unió Europea) i pagueu la quota de registre (50,95 dòlars pagats en Ether).
  3. Compreu els Kuais que volem, al preu de 100 dòlars cadascun (pagat en Ether). Un Kuai no és un testimoni i no és una criptomoneda, és la unitat de mesura de la capacitat de participació d’una llicència per operar el programari durant 1.000 dies. Com més llicències, majors rendiments.
  4. Indiqueu la cartera Ethereum on volem recollir la distribució diària dels beneficis.

Cal destacar la usabilitat dels Kuais. D’una banda, és accessible per a tothom pel seu baix cost i, per altra banda, aconsegueix canalitzar les criptomonedes dels usuaris cap al Smart Pool, és a dir, el sistema que Kuailian ha desenvolupat per a la gestió automatitzada de les criptomonedes d’usuaris. i nodes mestres. Així, s’aconsegueix que cada setmana es puguin desplegar nous nodes mestres mitjançant les noves llicències adquirides tant pels usuaris nous com pels existents.

Totes les contribucions són gestionades per un sistema d’aprenentatge automàtic, la funció del qual no és només reunir Master Nodes automàticament, sinó que també analitza el mercat de criptomonedes per determinar que els nodes mestres són els més rendibles i amb la liquiditat suficient per poder extreure sense problemes els beneficis generats i al mateix temps que es poden liquidar els propis nodes mestres, passant així les recompenses i els nodes mestres a Bitcoin o Ethereum

Per últim, però no menys important, cal assenyalar que els beneficis generats per les contribucions dels usuaris es distribueixen diàriament i automàticament directament a la cartera de l’usuari. Un gran avantatge, ja que normalment ens ocupem d’interfícies que requereixen una quantitat mínima de retirada, retards a l’hora de fer els pagaments manualment o fins i tot depenen de l’autorització per, finalment, tenir els vostres propis diners. Kuailian, en el seu clar compromís amb la transparència, ofereix un sistema de dispersió automatitzat desenvolupat a la xarxa Ethereum o comunament anomenat Dispersion Smart Contract, la funció del qual és distribuir diàriament i sense possibilitat d’enganys ni errors, els avantatges entre els usuaris i el més important, tot visible a través de la cadena de blocs Ethereum.

Extra: Tant el Smart Pool com el Kuailian Bank i la resta de serveis tenen un sistema d’afiliació, mitjançant el qual cada derivació que es converteix en usuària de Kuailian generarà beneficis per a aquell que n’és l’amfitrió..

Kuailian Bank i les properes innovacions

En la seva recerca per crear un ecosistema complet, Kuailian pot proporcionar serveis financers ateses les seves llicències i la seva col·laboració amb diferents socis del sector. Actualment té un servei d’intercanvi de criptomonedes amb monedes “FIAT”, però tenen previst afegir la seva pròpia cartera, targeta de dèbit, terminals de pagament digitals, entre altres serveis financers..

A més, el Smart Pool no para d’evolucionar i s’estan desenvolupant noves opcions, com ara el comerç d’alta freqüència (HFT) o els sistemes d’arbitratge; tot gestionat pel mateix sistema d’aprenentatge automàtic que governa l’ecosistema.

 Un ecosistema en creixement

Kuailian no és només un ecosistema financer, va molt més enllà, tal com ho fa la tecnologia blockchain. L’objectiu principal de Kuailian és apropar els recursos del mercat existents basats en la tecnologia blockchain, per fer-los més eficients, més transparents i amb una experiència d’usuari mai vista, gràcies a la tecnologia blockchain. Ben aviat s’incorporarà al sistema Kuailian Travel, un servei fora del sector “financer”, però que sens dubte marcarà un abans i un després en el mercat dels viatges, convertint Kuailian en un referent en el món de la cadena de blocs..

Conclusió

Si busqueu una empresa que faci la vostra entrada al món de la cadena de blocs i de les criptomonedes més accessible i propera … Kuailian és el vostre millor aliat.

Enllaços oficials

  1. Web: https://kuailiandp.com/
  2. Oficial d’Instagram: https://www.instagram.com/kuailiandpofficial/
  3. Membre formal de la Enterprise Ethereum Alliance: https://entethalliance.org/members/#k

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me