FORSAGE Per llançar el seu programa xGOLD a ETH

FORSAGE – un dels projectes MLM més debatuts del 2020, es prepara per llançar el seu programa de màrqueting xGOLD a Ethereum. Com a recordatori, en només dos mesos d’existència del programa a la cadena de blocs TRON, la comunitat FORSAGE ha augmentat un 55%. Més de 100 mil usuaris nous. Els participants de xGOLD han guanyat 16 milions de dòlars. Els membres de la comunitat FORSAGE en general han guanyat gairebé 500.000.000 de dòlars en 6 mesos d’existència del projecte només a la cadena de blocs d’Ethereum. Aquestes xifres es poden demostrar fàcilment mitjançant estadístiques del servei Etherscan.

Els entusiastes de les criptografies que van estudiar el FORSAGE fenomen, hem analitzat les estadístiques de contractes intel·ligents del projecte sobre Ethereum. Han comprovat que els membres de la comunitat FORSAGE han guanyat més de mig mil milions de dòlars des de la primavera del 2020 amb la versió blockchain ETH, a part dels seus ingressos a la blockchain TRON.

El contracte intel·ligent FORSAGE ETH és de domini públic, per tant, no es tracta de trobar-lo a Etherscan. Per comprovar el contracte en si mateix i totes les transaccions que el realitzen, aneu a https://etherscan.io/txs?a=0x5acc84a3e955Bdd76467d3348077d003f00fFB97

Fins ara, el nombre de transaccions ja s’acosta als 3,5 milions i cada 24 hores s’afegeixen de 700 a 800 transaccions, cadascuna amb quantitats diferents. Inclouen transaccions petites de 0,05 a 0,8 ETH, transaccions mitjanes d’1,6 a 6,4 ETH i transaccions grans de més de 50 ETH. Val a dir que els diners no s’emmagatzemen al contracte intel·ligent FORSAGE. En canvi, cada pagament es dirigeix ​​directament al soci. És a dir, qualsevol import enviat al contracte intel·ligent es converteix en ingressos d’un membre de la comunitat.

A FORSAGE, tots els fons es gestionen mitjançant un contracte intel·ligent automatitzat i es poden fer un seguiment de totes les transaccions. De moment parlem d’una versió de la plataforma a la cadena de blocs d’Ethereum, però també hi ha una versió de la plataforma a TRON, on es va llançar un programa de màrqueting únic, xGOLD, a l’octubre de 2020. xGOLD ha superat els registres de rendiment anteriors. a FORSAGE. Avui tothom es prepara per a nous discos a ETH!


Ara els autors de la idea es preparen per llançar xGOLD a la cadena de blocs Ethereum, que augmentarà encara més la popularitat de la plataforma FORSAGE a ETH i, posteriorment, els guanys dels seus usuaris.

Anteriorment, podia accedir a xGOLD només a la cadena de blocs TRON, però això està a punt de canviar. A causa de dificultats tècniques, abans era impossible implementar xGOLD a ETH, però finalment els desenvolupadors van aconseguir fer-ho. L’essència del màrqueting seguirà sent la mateixa, totalment idèntica a la que estem acostumats. No obstant això, els ingressos seran significativament més alts ja que la comunitat Ethereum és més gran.

El motiu pel qual no va ser possible llançar xGOLD a ETH va ser la manera com funcionen els contractes intel·ligents a la xarxa ETH. Totes les transaccions de blockchain es registren en un llibre major distribuït i s’han d’emmagatzemar en milions de còpies per sempre. Per fer-ho possible, els desenvolupadors d’Ethereum han optimitzat i simplificat el llenguatge de programació al màxim. Aquestes limitacions tècniques feien impossible la implementació de xGOLD a ETH. A causa de les consultes que consisteixen en grans conjunts de dades, les transaccions serien pesades i costoses (més cares que les transaccions habituals entre carteres). Va ser l’experiència que van desenvolupar els desenvolupadors durant la implementació del programa a TRON la que va ajudar a optimitzar les sol·licituds al màxim. Els va permetre iniciar el programa amb tota la seva funcionalitat, eliminant el problema de les comissions de transaccions excessivament altes per als membres de la comunitat.

  • Tres programes de màrqueting FORSAGE estan perfectament equilibrats. x3 proporciona els resultats més ràpids per als socis més actius, x4 es pot anomenar estratègia a mig termini, ja que permet obtenir un benefici del 100% de la segona línia en alguns casos. xGOLD és un dels més atractius per a la majoria de principiants: ofereix funcions addicionals, tothom pot sentir-se part d’un equip nombrós, on la gent creix junts. D’aquesta manera, tots els programes s’uneixen entre si. Aquest és un punt molt important. Si el màrqueting FORSAGE només recompensés els socis més actius, els novells dubtarien de participar-hi – diuen els autors del programa al seu vídeo oficial que es pot trobar a l’enllaç: https://youtu.be/cpXDvVGL794, on expliquen la importància que tenia per a ells llançar xGOLD a ETH.

xGOLD en poques paraules. En comparació amb altres programes de màrqueting, xGOLD ofereix un major nombre de repercussions i millora de les rutes d’interacció en equip. Cada afiliat obté el seu propi contracte intel·ligent quan s’inscriu.

L’increment del cost de les ranures a xGOLD és molt senzill: cada ranura costa el doble que l’anterior. L’augment va estrictament d’acord amb la seqüència numèrica de Fibonacci, és a dir, la proporció d’or.

No és d’estranyar que existís una demanda d’aquest tipus de pla de màrqueting que s’executés a la cadena de blocs Ethereum, que està més estesa en l’actualitat. La xarxa és transparent, el més descentralitzada possible i, sobretot, els desenvolupadors han trobat la manera perfecta d’optimitzar les transaccions a la plataforma. Després del llançament del programa a Ethereum, cada usuari rebrà el seu propi contracte intel·ligent, assegurant-se que xGOLD treballa per a ell al 100% correctament.

Aquesta és una perspectiva sorprenent a la llum del llançament de la xarxa ETH 2.0 i un escenari lliure de risc a causa de les característiques tècniques de la cadena de blocs. Esperem un creixement realment tangible de la rendibilitat per a tots els participants de FORSAGE a causa d’un flux actiu de nous usuaris

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me