Eterna i Borderless Capital llancen Venture Studio per accelerar el desenvolupament de Dapp a la xarxa Algorand

Londres, Regne Unit (16 d’abril de 2020) – Eterna Borderless Venture Studio es va llançar avui per donar suport a projectes que volen construir aplicacions a la plataforma Algorand. Aquest programa és una iniciativa combinada liderada per Eterna Capital, Capital sense fronteres, i Algorand i ha atret el suport de més de mitja dotzena de projectes blockchain.

El primer estudi de risc per a desenvolupadors i emprenedors que es construeix a Algorand proporcionarà una sèrie d’eines i recursos per crear aplicacions descentralitzades. Eterna Borderless Venture Studio també donarà suport als projectes existents per ajudar-los a transitar a la plataforma Algorand i beneficiar-se del seu ecosistema. Venture Studio ara busca sol·licituds d’empreses elegibles. Els seleccionats rebran fins a 100.000 dòlars de capital de les empreses VC Borderless Capital i Eterna Capital. A més d’això, el fons insígnia VC de Borderless Capital pot fer una inversió continuada de fins a 2 milions de dòlars per a aquelles empreses que emergeixen com a empresa líder en la categoria.

L’estudi de risc ha format un ecosistema de socis que inclou grups d’estudiants d’elit d’algunes de les universitats més prestigioses del món, com la Universitat d’Oxford, la Universitat de Cambridge i l’Imperial College de Londres. Empresa líder en màrqueting de blockchain i relacions públiques MarketAcross així com F6S, un dels ecosistemes d’arrencada més grans d’Europa, també s’han associat amb Eterna Borderless Venture Studio. A més, set projectes blockchain s’han compromès a unir-se a Venture Studio des del llançament:

  • MAX Markets: Un grup de comerç internacional que llança el seu propi intercanvi d’actius digitals.
  • Monerium: Una plataforma que permet a les empreses construir serveis financers digitals i diners electrònics regulats en una infraestructura descentralitzada mitjançant la moneda fiduciària que triïn.
  • Protocol d’Orió: Una plataforma DeFi que crea un agregador de liquiditat realment descentralitzat i un complement d’intercanvi descentralitzat per a empreses i consumidors.
  • PlanetWatch: Una xarxa global de sensors de qualitat de l’aire i persones conscients del medi ambient que utilitzen una plataforma descentralitzada per incentivar i gamificar el seguiment ambiental.
  • SingularityNET: La xarxa d’IA descentralitzada del món on tothom pot crear, compartir i obtenir ingressos de serveis d’IA a gran escala.
  • Estàs: Una plataforma de tokenització amb una stablecoin recolzada en euros que permet als inversors simbolitzar actius del món real.
  • Apedregar: Una plataforma de titulització que busca atraure inversors mitjançant la digitalització de valors privats sense problemes regulatoris.

L’establiment d’Eterna Borderless Venture Studio impulsarà l’adopció i el creixement a llarg termini de l’ecosistema d’Algorand, alhora que accelerarà la trajectòria de les startups creant solucions valuoses que abasten finances, intercanvi, custòdia i molt més. Eterna Borderless Venture Studio nodrirà projectes destacats creant aplicacions descentralitzades que impulsaran la propera onada d’adopció. L’estudi Eterna Borderless Venture se centrarà principalment a la regió europea. Aquesta iniciativa és el primer pas cap a la creació d’una xarxa global d’estudis de risc dirigida a donar suport a l’economia sense fronteres d’Algorand.


Pressupostos i calderes:

Andrea Bonaceto, sòcia d’Eterna Capital: “Estem desitjant donar suport a equips amb talent i idees innovadores. Estem creant un ecosistema de socis de la indústria per ajudar les nostres empreses de cartera a assolir l’èxit alhora que accelerem l’adopció de la tecnologia blockchain ”.

“Un component important de la comunitat d’Algorand avui és un ampli suport a l’acceleració de l’impuls de les organitzacions, empreses i governs DeFi que utilitzen aquesta tecnologia de nova generació”, va dir Silvio Micali, fundador d’Algorand. “Em fa il·lusió veure com dues organitzacions capdavanteres pensen unir-se i crear un programa rigorós que donarà suport a la innovació i l’intercanvi sense friccions a Algorand”.

Ben Goertzel, CEO de SingularityNET: “A SingularityNET estem explorant l’ús d’Algorand per augmentar la velocitat de transacció entre els nostres agents d’IA per a una gran varietat d’aplicacions en tecnologia fintech, tecnologia sanitària i IoT, incloent puntuació de crèdit, gestió de riscos, trànsit de vehicles i vianants analítiques i analítiques mèdiques personals orientades a una longevitat sana i a la minimització del risc de COVID-19. “

Quant a Algorand Inc: Algorand Inc. va construir el primer protocol de cadena de blocs de codi obert, sense permís, pur de prova de joc, per a la propera generació de productes financers. Aquesta cadena de blocs, el protocol Algorand, és una idea del criptògraf guanyador del premi Turing, Silvio Micali. Algorand Inc., una empresa tecnològica dedicada a eliminar les friccions en els intercanvis financers, impulsa una evolució financera en permetre la creació i l’intercanvi de valor, la creació de noves eines i serveis financers, alhora que proporciona funcions de privadesa responsables. Per obtenir més informació, visiteu www.algorand.com

Sobre el capital sense fronteres: Borderless Capital és una institució financera moderna que inverteix capital i construeix productes financers que acceleren l’accés, l’adopció inicial i crea valor global a través de l’Algorand Borderless Economy. Per obtenir més informació, visiteu www.borderlesscapital.io

Quant a Eterna Capital: Eterna Capital és una companyia d’inversió amb seu a Londres centrada en la tecnologia blockchain. La firma es va llançar el 2018 i s’ha consolidat com un actor líder dins del sector blockchain a Europa. Per obtenir més informació, visiteu www.eternacapital.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me