El ministeri estatal de l’Índia discuteix el seu gran moviment de criptografia amb els fundadors de l’Índia Crypto Bulls

L’ecosistema Crypto a l’Índia guanya força tranquil·litat poc després de la decisió històrica de l’honorable tribunal suprem de l’Índia.

De fet, no hi ha dubte que la decisió de deixar de banda la prohibició de la criptografia bancària es converteix en un camí a seguir perquè els inversors internacionals i els reconeguts inversors del país inverteixin en empreses criptogràfiques i blockchain índies. A més, la decisió també va obrir el camí perquè els defensors de criptografia del país en el règim regulador avancessin amb el seu moviment innovador en criptografia a l’Índia..

Tot i que la circular de prohibició de la banca criptogràfica emesa pel Reserve Bank of India (RBI) el 2018 gairebé havia matat diverses empreses criptogràfiques i les esperances dels inversors, la eliminació de la prohibició de la banca criptogràfica per Apex court i un recentinforme regulador de criptografia‘Compartit per Bloomberg Quint va restablir l’esperança de la innovació criptogràfica al país.

Dit això, India Crypto Bulls és un catalitzador per incorporar els mil milions d’usuaris indis a l’ecosistema emergent de criptografia i cadena de blocs. Iniciada per Cashaa amb seu a Londres i una O1Ex amb seu a Dubai, India Crypto Bulls és un programa de carreteres a nivell nacional que se celebrarà a més de 14 ciutats més importants de l’Índia. La iniciativa està liderada per Kumar Gaurav i Gaurav Dubey amb una visió de fomentar la innovació criptogràfica i portar l’adopció massiva de criptografia a la segona nació amb més població..

Segons el pla inicial, India Crypto Bulls estava prevista per a 15 dies del 3 d’abril al 24 d’abril a més de 14 ciutats, però, amb les directrius del ministeri de salut a causa de l’actual pandèmia de Corona, India Crypto Bulls va decidir ajornar l’esdeveniment programat . Tot i que encara es tenen en compte les noves dates, l’equip darrere de l’India Crypto Bulls treballa constantment per portar l’adopció de criptografia a les masses índies..


India Crypto Bulls es reuneix amb el ministre de Rajasthan

L’equip fundador d’India Crypto Bulls va tenir el privilegi de conèixer-se Amin Pathan, el president del Comitè de Dargah, Dargah Khwaja Saheb, Ajmer (Ministeri d’Afers de les Minories) i el vicepresident de Rajasthan Cricket Association van discutir les seves opinions sobre el desenvolupament de criptografia, la inversió i la innovació al país. La reunió assenyala que l’estat vol organitzar una conferència amb participants, inclosos els oficials de serveis administratius indis, preocupats i rellevants pels assumptes clau relacionats amb els serveis financers de bitcoins i altres actius digitals..

A més, la propera conferència a l’Estat del ministre del Rajasthan també inclourà sessions de formació sobre el compliment, com es pot madurar la inversió en criptomoneda, les precaucions que ha de seguir un inversor abans de tractar o planificar invertir en criptomoneda i diversos altres factors. Dit això, van creure que el roadshow de l’Índia sobre els criptobulls està estretament alineat amb la seva visió d’acollir properes conferències.

Esportista convertit en ministre i president del piadós ‘Ajmer Sharif Dargah’, Amin Ji és un líder que ha de mirar pel seu futur i el seu amor per la tecnologia. Estem segurs que India Crypto Bulls podrà difondre el coneixement adequat sobre CryptoCurrencies a Rajasthan amb una enorme difusió, sota la seva sàvia guia, va dir Gaurav Dubey, CEO & Soci director, O1ex.

Reiterant en una nota similar, Kumar Gaurav, el fundador i CEO de Cashaa, afirma que;

Vaig trobar Shri. Amin Pathan Ji és una inspiració per als joves de l’Índia i a bord que van perdre l’esperança dels polítics indis. Després de conèixer Aminji, estic segur que sota el seu lideratge i amb el suport de BJP, tecnologies emergents com Blockchain obtindran el fort suport del govern indi, va elaborar Kumar Gaurav, afegint que també va ser molt amable unir-se a la meva festa d’aniversari visió de l’Índia lliure de corrupció i empoderada per a joves amb l’equip d’ICB. Jo i tot l’equip de l’ICB estem encantats de tenir-lo a bord en el programa d’exhibició de criptoexs de l’Índia.

En conseqüència, la reunió va concloure amb una xerrada futurista sobre l’adopció i el desenvolupament de criptografia a l’Índia. A més d’això, el ministeri va convidar India Crypto Bulls a Rajasthan com a forma de destacar la discussió sobre criptografia.

Va ser una reunió de plaer l’honorable senyor Amin Pathan i va tenir un breu debat sobre Trade Dog, va dir Ateeq Farooqui, cofundador de TradeDog. Va quedar força impressionat amb la forma en què TradeDog lidera el projecte i va rebre suggeriments molt brillants que en els propers dies TradeDog implementarà en el seu sistema per impartir el coneixement adequat als seus usuaris i, finalment, m’agradaria molt agrair-li el seu valuós temps.

Val a dir que la recent reunió amb Mr.Amin va tenir lloc l’endemà de la trobada estratègica per al roadshow d’India Crypto Bulls que es va celebrar el 15 de març amb líders criptogràfics. Val a dir que els líders, influencers, propietaris de projectes i fundadors d’intercanvis criptogràfics indis han aportat de manera proactiva les seves opinions i opinions sobre quins passos podrien ser el proper gran canvi per a tot l’ecosistema criptogràfic indi.

En poques paraules, India Crypto Bulls, amb la seva estreta interacció amb aquests líders i autoritats reguladores, està preparat per portar la nova onada de moviment criptogràfic a l’Índia.

Estigueu atents per conèixer les dates revisades del programa de xifratge criptogràfic.

Seguiu-nos a les xarxes socials a – Lloc web  Twitter | Facebook | Instagram | Linkedin | Telegrama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me