Dvision Network s’integra amb Chainlink per aconseguir una distribució aleatòria de recompenses justa i el cost NFT al seu ecosistema de realitat virtual

7 de gener de 2021, Seül, Corea – Xarxa Dvision de l’ecosistema de contingut VR amb seu a Corea del Sud ha anunciat una integració de la seva tecnologia amb la solució oracle Chainlink líder en el mercat. Els fluxos de preus descentralitzats de Chainlink permetran als usuaris de Dvision Network estimar amb precisió el cost de la creació d’articles NFT al seu mercat de RV. A més, la funció aleatòria verificable (VRF) de Chainlink permetrà la generació i distribució aleatòria segura, justa i justa, de recompenses en cadena als seus usuaris.. 

Què és Dvision Network? 

Xarxa Dvision és un nou pioner metaverso de VR a la cadena de blocs, que aspira a establir el nou estàndard del que és possible per a l’experiència de l’usuari de VR. En utilitzar el potencial exponencial de les tecnologies Blockchain i VR, la xarxa Dvision crearà un ecosistema virtual sense precedents i inclusiu per a empreses, dissenyadors i usuaris habituals.. 

La central sud-coreana pretén establir un ecosistema de realitat virtual eficient amb un nou concepte, que abordi els problemes sorgits en la indústria de la realitat virtual. Dvision ofereix continguts d’alta qualitat a VR-City i una personalització de l’espai virtual a VR-Space i, essencialment, amplia l’ecosistema VR a través del seu VR-Market, introduint el seu ecosistema NFT sense precedents.

Oracles i contractes intel·ligents de blockchain: un partit perfecte?


Els oracles Blockchain són dispositius o programes que permeten als contactes intel·ligents (en cadena) interactuar amb dades i sistemes fora de la cadena fora de la seva cadena de blocs nativa. Aquesta relació permet als contractes intel·ligents executar funcions en cadena basades en dades i esdeveniments del món real, com ara API web, xarxes IoT i xarxes centrades en dades de blockchain.. 

Aquesta nova capacitat d’utilitzar dades externes en aplicacions de contractes intel·ligents ha suposat un gran avanç, ampliant en gran mesura la quantitat de casos d’ús possibles a les cadenes de blocs. L’única advertència amb aquesta relació òptima és que l’oracle és el responsable d’executar el contracte intel·ligent i ha de tenir un nivell de seguretat i fiabilitat igual al blockchain subjacent.. 

Oracle descentralitzat de Chainlink

L’oracle de cadena de blocs descentralitzat de Chainlinks utilitza un marc flexible únic que evita qualsevol punt de fallada i permet als usuaris rebre dades de fonts externes. La integració inicial amb Xarxa de divisions aprofitarà Chainlinks amb un gran èxit feeds de preus descentralitzats com a solució oracle principal al mercat NFT. 

Els fluxos de preus de Chainlink s’utilitzaran per calcular les tarifes de gas exactes que s’incorren en crear NFT, de manera que els usuaris tinguin accés a dades actualitzades i exactes sobre els costos reals d’utilitzar la xarxa. Els feeds de preus dels enllaços de cadena es van seleccionar exclusivament per les seves millors funcions, inclosos:

  • Dades d’alta qualitat: Les dades de preus s’obtenen a partir d’agregadors de dades premium fora de la cadena, cosa que condueix a un preu ajustat al volum a tot el mercat agregat a partir de centenars d’intercanvis en lloc de qualsevol intercanvi.
  • Descentralitzat: Els fluxos de preus es descentralitzen tant a la font de dades com a nivell d’oracle, proporcionant serveis d’oracle altament disponibles i resistents a la manipulació.
  • Nodes segurs: Tots els nodes Oracle estan gestionats per DevOps de blockchain coneguts i experimentats, que ofereixen als usuaris serveis fiables als usuaris.

Dvision Networks recompenses de jocs aleatoris probablement justes

Dvision Network s’integrarà Chainlink VRF per impulsar la distribució de recompenses basades en l’atzar als usuaris que realitzen determinades tasques. Chainlink VRF és una solució de generació de números aleatoris (RNG) en cadena que els nodes d’oracle, les entitats externes o fins i tot els desenvolupadors de Dvision poden manipular.

Aquest canvi representa un gran avenç en l’espai, que permet una font verificable de manera aleatòria i justa de l’atzar segura que qualsevol usuari pot auditar independentment. els elements del joc o els atributs NFT ara es poden provar determinats i distribuïts aleatòriament, cosa que garanteix que cada usuari tingui una bona probabilitat de rebre recompenses.  

El conseller delegat de Dvision Network, Jung Hyun Eom va dir: 

“Mitjançant l’ús de Chainlink per accedir a feeds de preus fiables i determinar la distribució de recompenses NFT aleatòries, els usuaris de Dvision tenen la garantia que els productes digitals creats pel seu joc es basaran en sistemes demostrablement justos i seran intercanviables al mercat obert per valors de mercat i governats per models econòmics permanents i estables ” 

Dvision i Chainlink: una visió descentralitzada

Els valors bàsics que donen suport a l’oracle Chainlink blockchain s’alineen perfectament amb la visió de Dvision Network, que té com a objectiu construir una plataforma blockchain veritablement descentralitzada. La nova integració de Dvisions amb la funció aleatòria verificable de Chainlinks i els fluxos de preus descentralitzats són un canvi de jocs per a la indústria de la realitat virtual, amb un nou nivell de confiança i seguretat no només per a l’ecosistema, sinó per a tota la indústria de la realitat virtual.. 

Per obtenir més informació visita Dvision Network – https://dvision.network/

Uniu-vos a la comunitat a Telegram [EN]https://t.me/dvisionnetworkglobal

Uniu-vos a la comunitat a Kakao [KOR]https://open.kakao.com/o/gBOQAQlc

Llegiu sobre Dvision Network on Mediumhttps://medium.com/dvisionnetwork

Cerca a Facebookhttps://www.facebook.com/Dvision-Network-119255129870212

Dades de contacte dels mitjans

Nom de contacte: Boburjon Muydinov

Correu electrònic de contacte: [protegit per correu electrònic]

Dvision Network és la font d’aquest contingut. Aquesta nota de premsa només té finalitats informatives. La moneda virtual no és moneda de curs legal, no està recolzada pel govern i els comptes i els saldos de valor no estan protegits pels consumidors. Les criptomonedes i els tokens són extremadament volàtils. No es garanteix un valor estable ni cap valor

Sobre Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz ha estat servint amb orgull les necessitats de distribució de comunicats de premsa criptogràfics de les empreses emergents de blockchain més de 8 anys. Aconsegueix el teu Distribució de comunicats de premsa de Bitcoin avui. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me