Covesting es converteix en una de les primeres empreses del món a rebre una llicència DLT

Plataforma de negociació de criptomonedes Encobrir s’ha convertit en una de les primeres empreses del món a rebre una Llicència de Tecnologia de Llibres Distribuïts (DLT) de les autoritats reguladores de Gibraltar. La plataforma es prepara per a la primera etapa del seu llançament oficial i la recepció d’aquesta llicència confirma que la plataforma ha complert tots els estàndards elevats establerts pels reguladors. Covesting oferirà als usuaris un nou tipus de plataforma de negociació de criptomonedes, amb un conjunt de funcions que, finalment, elevaran el llistó per a tota la indústria de les criptomonedes..

La llicència DLT l’ofereix la Comissió de Serveis Financers de Gibraltar (GFSC) i és la seva manera d’assegurar que les empreses relacionades amb l’ús de la tecnologia DLT o els serveis de transmissió financera compleixin un estricte marc regulador destinat a protegir els clients i reduir les activitats financeres il·lícites..

El ministre de Comerç de Gibraltar, l’honorable Albert Isola, va parlar del compromís de Covesting d’avançar en la indústria de les criptomonedes, dient:

“L’equip de Covesting ha mostrat un profund reconeixement per la necessitat de desenvolupar un ecosistema de blockchain sostenible, basat en els principis de transparència i eficiència. M’ha impressionat l’empenta i l’ambició de l’equip per complir un nivell tan alt en operacions segures. L’anunci d’avui és la reivindicació dels seus esforços incansables fins a la data i espero veure la plataforma tirada endavant en els propers mesos i anys ”.

Mantenir negocis amb una empresa que ha rebut la seva llicència DLT ofereix als clients diverses garanties sobre la seguretat dels seus fons i la fiabilitat del servei amb el qual treballen. Per rebre una llicència DLT, Covesting va haver de demostrar als reguladors que compleixen una sèrie de principis reguladors estrictes de govern corporatiu, requisits de capital, seguretat i molts altres principis que garanteixen que els clients no s’enfrontin a cap problema mentre treballen amb el servei..


A més de proporcionar als clients una sèrie de garanties, tenir una llicència DLT permet a la plataforma tenir un conjunt de funcions que aporten beneficis als clients. Una característica notable de l’intercanvi Covesting és que, en última instància, permetrà als usuaris dipositar i retirar moneda fiduciària directament des de i cap a l’intercanvi. Aquesta funció només està disponible per als usuaris, ja que a Covesting se li permet mantenir relacions bancàries gràcies a la recepció de la seva llicència DLT.

Amb les notícies sobre les pràctiques errònies d’intercanvi de criptomonedes que es produeixen amb freqüència, és més important que mai trobar un equip d’administració i d’intercanvi que els reguladors estiguin alts estàndards. Amb una llicència DLT, el regulador requereix que Covesting contracti un auditor independent i faci auditories anuals que confirmin que totes les seves pràctiques i polítiques comercials compleixen estàndards elevats i que tot el personal compleix les qualificacions necessàries..

En rebre una llicència DLT, els reguladors també han trobat que l’equip directiu és de confiança i que han establert una sèrie de pràctiques internes que asseguraran que ningú de l’equip pugui robar fons. Els clients poden sentir-se segurs sabent que és menys probable que siguin víctimes de pirateries de plataformes o estafes de sortida interna que són freqüents a la indústria de les criptomonedes..

Molts analistes creuen que la propera carrera corrent per als mercats de criptomonedes arribarà després que les institucions entrin als mercats, però la indústria necessita seriosament un servei fiable i conforme que ofereixi solucions d’inversió per a les institucions. El compliment total de les autoritats reguladores oferirà més garanties per a fons, bancs, corredors i corporacions que els seus fons i les seves inversions són segurs..

Mentre parlava de la recepció de la seva llicència DLT, el CEO i fundador de Covesting, Dmitrij Pruglo, va dir:

Rebre una llicència de proveïdors de DLT és una fita enorme per a nosaltres com a empresa i com a comunitat. Establir un nou estàndard per als intercanvis de criptografia, treballar en un entorn regulat, utilitzar les millors pràctiques i establir un nou punt de referència de la indústria són els objectius que ens vam definir al principi del nostre viatge. Estem encantats de ser incorporats i llicenciats a Gibraltar, una jurisdicció en la qual la indústria està recolzada pel govern i els proveïdors de serveis. És un nou capítol per a nosaltres com a empresa i ens fa molta il·lusió continuar elevant el llistó per a la indústria i, en definitiva, convertir-nos en una de les plataformes de criptomoneda líders i més fiables del món..

Covesting avança a un ritme ràpid, assolint tots els seus objectius de full de ruta i impressionant contínuament a tota la indústria de les criptomonedes. Recentment, el projecte va anunciar que la seva aplicació de comerç mòbil estigui disponible a l’App Store d’Apple, cosa que permet als usuaris tenir tots els avantatges que ofereix la plataforma, des de la comoditat dels seus dispositius mòbils.

L’intercanvi també va acabar la seva primera competència comercial el 23 d’octubre i l’èxit del competidor, tot i tenir un mercat lateral, ha demostrat el rendible que pot ser el comerç a la plataforma Covesting.

Covesting és actualment un dels projectes més emocionants de la comunitat de criptomonedes i la recepció de la seva llicència DLT ajudarà a impulsar el projecte a noves altures..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me