Com obtenir beneficis mentre el mercat sagna amb PrimeXBT: 3 passos senzills

El 25 de setembre, el preu de Bitcoin, la criptomoneda líder mundial per capitalització borsària, va caure de poc menys de 10.000 dòlars a lleugerament per sobre dels 8.000 dòlars en qüestió de minuts i va acabar amb un 18% del valor de la criptomoneda..

Molts inversors en criptografia han estat menyspreats després d’haver comprat durant l’esplendor de la bombolla publicitària de criptografia, només per patir a través d’un llarg mercat baixista i veure com els valors de les seves criptomonedes s’enfonsen. Bitcoin finalment es va repuntar, però amb aquest ral·li en perill, la comunitat criptogràfica tem el pitjor i es pregunta si el fons de Bitcoin està realment.

Però després d’haver sobreviscut a un mercat baixista, els operadors de criptografia han après que no han de veure caure en picat el valor de la seva cartera, fins i tot si Bitcoin o altres criptomonedes cauen de preu? La clau per desbloquejar beneficis durant una tendència descendent només requereix tres senzills passos.

Pas 1: registreu-vos a PrimeXBT: la plataforma de negociació més avançada

El primer pas per preparar-se amb èxit per obtenir beneficis de la caiguda dels mercats és visitar PrimeXBT i registrar-se per obtenir un compte gratuït. El registre és fàcil i ràpid i, ja que la plataforma no requereix informació personal ni procés KYC, els usuaris poden estar en funcionament i estar preparats per operar en un tres i no res..


PrimeXBT Inclou totes les eines i els tipus de comandes necessaris perquè un operador de criptografia pugui avançar tant en caiguda com en creixement dels mercats, així com eines dissenyades per treure beneficis addicionals dels estrictes rangs de negociació. Sense les eines que ofereix PrimeXBT, els operadors de criptografia poden quedar atrapats veient com cauen els preus dels seus actius criptogràfics favorits i els seus valors de cartera disminueixen davant els seus ulls.

Pas 2: realitzeu el vostre primer dipòsit a la plataforma de negociació

El dipòsit mínim necessari per començar a PrimeXBT és de 0,001 BTC. Fins i tot dipositar la mínima quantitat possible, els comerciants podran adoptar posicions molt més grans del que normalment permetrien el seu capital, gràcies a l’apalancament de 100 vegades que ofereix PrimeXBT en actius criptogràfics..

El dipòsit al vostre compte de cartera PrimeXBT és ràpid i indolor i, fins i tot, ofereix un codi QR per escanejar i simplificar les coses. Els dipòsits de Bitcoin són l’únic tipus d’actiu acceptat per al finançament de comptes, però, PrimeXBT ha implementat el servei de tercers Changelly que permet als usuaris canviar ràpidament les seves monedes fiduciàries o monedes alternatives per Bitcoin, o fins i tot comprar Bitcoin mitjançant una targeta de crèdit o dèbit.

Un cop rebut el dipòsit a la cartera, els usuaris hauran de finançar el seu compte de negociació per començar a negociar i obrir una posició curta.

Pas 3: Bitcoin curt a la rendibilitat

PrimeXBT ofereix als comerciants les eines per obrir posicions llargues i curtes, i fins i tot prendre les dues posicions simultàniament per protegir-se de qualsevol moviment inesperat del mercat. Quan Bitcoin està en mode toro, es recomana posicions llargues o fins i tot simplement mantenir Bitcoin. Però amb la caiguda dels preus de Bitcoin una vegada més, la millor manera d’obtenir beneficis d’un mercat en tendència baixista és obrir una posició curta i reduir cada rebot de preus de Bitcoin..

La plataforma de negociació compta amb programari de gràfics integrat que ajudarà els comerciants a escollir una entrada per a les seves posicions curtes i, a continuació, els usuaris poden aprofitar els tipus de comandes avançats per maximitzar els beneficis i minimitzar el risc. Un cop el comerciant hagi identificat un possible punt d’entrada, pot utilitzar un dels molts widgets de PrimeXBT per fer una comanda o fer una comanda directament a través del gràfic fent clic al punt de preu al qual volen obrir la posició..

Les entrades poden ser ordres límit per a entrades temporitzades o comandes de mercat si un comerciant vol introduir un curt en el moment. Les comandes de mercat són especialment útils si el mercat comença a moure’s en la direcció esperada abans de fer una comanda límit o assolir una entrada especificada.

Les comandes curtes obtindran guanys per al comerciant com més baix sigui el preu de Bitcoin, exactament el contrari del que passa amb els inversors puntuals de criptomonedes com Bitcoin. Els inversors es veuen obligats a veure com desapareixen els seus guanys, mentre que els operadors de PrimeXBT poden augmentar encara més els seus marges de benefici.

Maximització dels beneficis de la tendència a la baixa amb el poder de 100x de palanquejament

Lligar totes les eines que ofereix PrimeXBT és el poder de Apalancament de 100 vegades. L’apalancament de 100 vegades en actius criptogràfics permet als comerciants multiplicar fins a 100 vegades el seu capital comercial inicial. Això significa que fins i tot el dipòsit mínim de 0,001 BTC proporcionarà al comerciant la potència de 0,1 BTC. Un comerciant que depositi 0,1 BTC podrà negociar amb 10 BTC i així successivament.

Les comandes curtes executades amb èxit amb un apalancament de 100 vegades poden ser molt rendibles. Mostra d’investigacions de PrimeXBT que va fer que un comerciant obrís una comanda curta per valor d’1 BTC al màxim de Bitcoin de 20.000 dòlars, i després va tancar l’obtenció de beneficis a la part inferior de Bitcoin, hauria donat lloc a un guany del 8400% o 1.690.000 dòlars.

Tenint en compte la substància dels marges de benefici, és fàcil veure per què prendre una posició curta en un mercat de criptografia en caiguda pot ser extremadament eficaç per fer créixer la seva cartera. Encara millor, és el fet que, tot i que el preu i el valor del valor de l’actiu subjacent poden disminuir, el valor total de la cartera pot créixer significativament.

Registreu-vos a PrimeXBT avui, i estigueu preparats per obtenir beneficis en el proper accident massiu de Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me