Bridge.link porta el primer sistema Oracle de TRON, amb el llançament de BW IEO el 15 de setembre

El Bridge Oracle IEO llança en només tres dies 15 de setembre, quan les fitxes BRC natives de Bridge BRG es posin a la venda públicament. BRG serà l’enllaç entre la xarxa de contractes intel·ligents de TRON i les entrades del món real. 

12 de setembre de 2020, Kuala Lumpur, Malàisia – El protocol TRON està llest per llançar el seu primer sistema Oracle, cortesia de Bridge Oracle, fent un pas més cap al seu objectiu final de descentralitzar la web.

Resolució del problema de dades autèntiques

Els primers anys posteriors a l’augment de Bitcoin com a forma descentralitzada de diners criptogràficament segura, els desenvolupadors i els economistes van centrar la seva atenció en l’aspecte de programabilitat de la moneda digital.

La idea d’utilitzar “contractes intel·ligents” per fer-ho, sobretot per part d’Ethereum, va intentar utilitzar el codi per regular les interaccions socials que les persones i les organitzacions –empresari i empleat, i l’emissor i el receptor, per exemple– van dur a terme entre elles en el mateix sistema descentralitzat. manera que els ideals de blockchain van promoure. La confiança va passar de les persones, les autoritats i les organitzacions al codi, i els participants es van coordinar entre ells.


No obstant això, si la informació enviada a contractes intel·ligents ha de ser proporcionada per la mateixa xarxa, el repte és aplicar-la a escenaris del món real. Això es deu al fet que la informació que regula els contractes intel·ligents està controlada per entitats que condueixen aquest flux d’informació des de fonts del món real fins als contractes intel·ligents. Es tracta tradicionalment d’autoritats singulars o centralitzades, les dades de les quals encara es poden manipular fàcilment. La solució? Oracles que poden conciliar aquesta font de dades amb la proposta descentralitzada i desconfiada d’una plataforma de contractes intel·ligents com TRON.

Bridge Oracle’s Role in A Shift to Descentralization

Per a Bridge Oracle, les xarxes de contractes intel·ligents s’han d’alimentar de dades objectives i precises, que serveixin d’oportunitats per a empreses i fins i tot governs per oferir serveis de verificació Oracle i xarxes d’oracle hipersegures i descentralitzades per regular la informació. 

El resultat final? Contractes intel·ligents sense confiança que estableixen, governen i executen acords basats en condicions de dades “perfectes”.

A punt per al món real

Oracle de Bridge està construït per al món real. És la primera tecnologia d’oracle pública dedicada a la xarxa TRON desenvolupada per proporcionar la possibilitat d’accedir a dades externes per a contractes intel·ligents d’usuaris ordinaris..

Hi ha moltes demandes del món real que estan preparades per utilitzar aquestes solucions de contractes intel·ligents, però no ho són, simplement perquè no hi ha cap solució Oracle. Els contractes intel·ligents podrien substituir, entre molts altres exemples:

  1. Pagament al lliurament del servei. Per exemple, si pagueu a un promotor perquè mostri contingut a un nombre fixat d’espectadors, el contracte pot determinar les dades exactes que demostren que el contingut ha rebut el nombre de visualitzacions legítimes requerit i, a continuació, pagueu la suma acordada al promotor. Això soluciona disputes en què els venedors han de confiar que els compradors de serveis pagaran i els compradors de serveis han de confiar en els venedors per oferir opinions legítimes.
  2. Reclamacions d’assegurança. Utilitzant oracles per accedir a feeds de dades de l’IoT, per exemple, des d’un sistema de seguiment d’incendis en un edifici, es poden injectar dades exactes sobre incendis i danys en un contracte intel·ligent per calcular i pagar indemnitzacions amb precisió al prenedor de la pòlissa..
  3. Enviament i seguiment. A l’era de les compres en línia, l’ús dels serveis d’enviament i seguiment per part dels consumidors s’ha tornat cada vegada més exigent. Els serveis tradicionals pateixen deficiències, com ara dades retardades, dades incorrectes i pagaments perduts. Un contracte intel·ligent que s’alimenta de dades verificades per Oracle permet fer un seguiment precís del lliurament i alliberar pagaments a comerciants i distribuïdors.

The Bridge IEO: recolzat pels defensors de la indústria

Bridge Oracle està dirigit per CEO Hakan Estavi, un inversor primerenc en tecnologia blockchain. El seu equip clau de desenvolupament inclou Keyvan Abedi, pioner de DAO, dApp, smart contract i Solidity.

Ja ha rebut el suport d’inversors institucionals i ha recaptat fons amb èxit mitjançant una venda privada totalment subscrita. Ha atret els interessos dels principals defensors de la cadena de blocs a l’espai, amb la presència de CEO de Bitcoin.com Mate Tokay, Mitjà pesat Sydney Ifergan, TRON Stalwart i beta tester extraordinari Mike McCarthy recolzant l’empresa com a assessors. Això proporciona al projecte la millor orientació tècnica en termes de viabilitat de contractes intel·ligents i defensa de la cadena de blocs.

Per garantir un accés més ampli a les masses, Bridge Oracle ha decidit obrir una limitada IEO per al testimoni Bridge (BRG) el 15 de setembre de 2020 a la plataforma BW.com, amb llistats confirmats a BW.com, Digifinex i Justswap. A més, BRG apareix a la llista Klever, TronWallet, i TronLink carteres.

Deseu la data, el 15 de setembre, per participar al Bridge Oracle IEO i reclameu la vostra part del futur de la contractació intel·ligent al món real.

Obteniu més informació sobre el protocol DeFi avançat de Bridge Oracle: https://bridge.link/ 

Llegiu el llibre blanc tècnic a: https://bridge.link/Bridge_White_Paper.pdf

Uniu-vos al canal oficial de Bridge Oracle Telegram: https://t.me/bridge_oracle 

Segueix a Twitter – https://twitter.com/bridge_oracle 

Informació de contacte de mitjans

Nom del contacte: Hakan Estavi

Correu electrònic de contacte: [protegit per correu electrònic]

Quant a Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz fa més de vuit anys que atén amb orgull les necessitats de distribució de comunicats de premsa criptogràfics de les empreses emergents de blockchain. Obteniu avui la vostra distribució de comunicats de premsa de Bitcoin.

Bridge Oracle és l’única font d’aquesta informació. La moneda virtual no és moneda de curs legal, no està recolzada pel govern i els comptes i els saldos de valor no estan protegits pels consumidors. Aquest comunicat de premsa només té finalitats informatives. La informació no constitueix cap consell sobre inversions ni una oferta per invertir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me