Bot ARBI: per a tot el vostre comerç d’arbitratge triangular d’alta freqüència.

ARBI Bot és un robot de comerç d’arbitratge triangular d’alta freqüència per a criptomonedes. La plataforma permet als comerciants configurar els seus algoritmes i obtenir beneficis potencialment sense risc en els casos en què un mercat està infravalorat i l’altre està sobrevalorat.

Segons Investopedia, a arbitratge triangular es defineix com un arbitratge com a resultat d’una discrepància entre tres monedes estrangeres que es produeix quan els tipus de canvi de la moneda no coincideixen exactament en un sol canvi. Per tal de fer un arbitratge assenyat, els comerciants requereixen equips informàtics avançats i automatitzats com ara bots comercials.

Aquí és on ARBI Bot entra. En aquest article introduirem el bot ARBI, com funciona, algunes de les seves característiques úniques, la llista d’intercanvis i monedes admesos i, finalment, els nivells de preus del bot comercial..

ARBI Bot

Com es va esmentar anteriorment, ARBI Bot és un robot automatitzat de comerç de criptomonedes d’alta freqüència que s’utilitza per a oportunitats d’arbitratge triangular al mercat de criptografia. El bot de negociació cobreix quatre intercanvis principals, inclosos els intercanvis Poloniex, Yobit, OKEx i Binance.


ARBI Bot està integrat amb una interfície d’usuari web avançada per controlar l’aplicació i les operacions i permet el suport d’eines externes que es poden utilitzar per afegir més capacitats i funcionalitats al robot.

NOTA: Els robots comercials d’arbitratge triangular NO garanteixen cap benefici o interès sobre les operacions realitzades. Tot i estar automatitzat, el robot de negociació funciona amb paràmetres proporcionats per l’usuari i el benefici es correlaciona amb la configuració dels paràmetres.

Com funciona ARBI Bot

L’arbitratge triangular es realitza principalment en un intercanvi únic (intercanvi) per minimitzar els costos que comporta canviar de plataforma per preservar la posició d’arbitratge. ARBI Bot té actualment més de 8.000 parells de criptografia inclosos, una selecció de 20 divises base per acumular i més de 25.000 combinacions triangulars per seleccionar l’arbitratge.

ARBI Bot manté una connexió de socket web persistent amb els intercanvis compatibles que processen les dades en temps real. Això permet al robot comercial escollir oportunitats d’arbitratge i actuar a l’instant si es detecta.

ARBI Bot ajuda a l’automatització de l’execució de transaccions mitjançant les quals l’usuari només necessita configurar els paràmetres dels parells comercials i el bot l’executarà automàticament.

Hi ha diversos instruments per filtrar i controlar les dades processades com: Línia de preus, Multiplicador de volum, DSB, Stop-Loss, Comandes abans del límit.

Intercanvis compatibles: Binance, Yobit, OKEx i Poloniex. Tots els intercanvis llistats funcionen plenament amb el conjunt ARBI Bot per afegir més intercanvis en el futur.

Criptomonedes admeses: S’admeten diverses criptomonedes principals, incloses Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC) i EOS, entre d’altres. Hi ha més de 20 monedes criptogràfiques compatibles que podeu acumular a la plataforma.

Característiques de ARBI Bot

Després d’haver conegut les complexitats d’ARBI Bot i el seu funcionament, en aquesta secció analitzarem les característiques que fan del bot comercial un bot d’arbitratge triangular criptogràfic imprescindible.

 • Escàner d’arbitratge: ARBI Bot analitza tots els parells disponibles per buscar oportunitats d’arbitratge i operar pel seu compte. Tot el procés està automatitzat, cosa que us permet operar mentre dormiu.
 • Monitors de beneficis i bancaris: Els monitors de beneficis ajuden a controlar els vostres beneficis i comptes, mentre que el monitor bancari gestiona les criptomonedes de les comandes que no es compleixen.
 • Interfície d’usuari web fàcil d’utilitzar: El programari proporciona una caixa d’eines de configuració fàcil que permet als usuaris canviar fàcilment la seva configuració i establir paràmetres en els seus negocis.
 • Feed de dades de WebSocket: ARBI Bot també proporciona un feed de dades en temps real i un centre de notificacions de Telegram per garantir que es realitzin les operacions en temps real.
 • Paquet universal:No cal descarregar diversos paquets per a cada sistema operatiu. ARBI Bot ve en un paquet universal que funciona tant a Windows, Linux com a macOS.
 • Assistència i actualitzacions de per vida: ARBI Bot també ofereix una llicència de tota la vida, actualitzacions i assistència del seu programari en tots els paquets comprats.

Preus

El bot ARBI ofereix a l’usuari escàners únics i en temps real per permetre un arbitratge triangular en criptomoneda. Tanmateix, els serveis no són econòmics ni gratuïts, ja que els usuaris disposen de tres opcions de paquet de pagament per a ARBI Bot.

1. La llicència única del bot ARBI

La llicència ARBI Bot Single ofereix suport a l’usuari per a un intercanvi que triï i una clau API per configurar les seves estratègies d’arbitratge triangular. La llicència única costa 350 dòlars per una subscripció de per vida, actualitzacions i assistència. No hi ha assistència de Yobit.

2. El paquet doble ARBI Bot

El segon paquet de preus és el paquet doble ARBI Bot que proporciona una llicència de dos intercanvis que trieu. La llicència és vàlida per a 2 intercanvis i 1 clau API per cada intercanvi. El paquet doble costa 700 dòlars, també per a una subscripció de per vida, actualitzacions i assistència. No hi ha suport d’intercanvi de Yobit.

3. El paquet de quad ARBI Bot

Finalment, hi ha una opció per a tots els quatre intercanvis admesos al paquet més important. El paquet permet una API a cada intercanvi. El paquet ARBI Bot Quad costa 900 dòlars per obtenir una assistència i una assistència de per vida.

Conclusió

L’arbitratge triangular és una estratègia comercial que ha tingut protagonisme al mercat de divises i que ara s’està convertint en el comerç criptogràfic. ARBI Bot proporciona una eina comercial que automatitza l’escaneig i l’execució d’oportunitats d’arbitratge en quatre grans borses.

Recordeu que no es tracta d’una plataforma per fer dipòsits ni interessos, els beneficis només depenen de vosaltres i dels paràmetres fonamentals establerts.

Preguntes freqüents

 • Què és ARBI Bot?

ARBI és un robot automatitzat de comerç d’arbitratge triangular d’alta freqüència.

 • Què és l’arbitratge triangular?

Situar transaccions en tres monedes per explotar una ineficiència del mercat per a un lliure comerç de risc teòric s’anomena arbitratge triangular. Es produeix una oportunitat d’arbitratge triangular quan el tipus de canvi d’una moneda no coincideix amb el tipus de canvi creuat.

 • Puc utilitzar el bot ARBI en diverses màquines?

Sí, el bot comercial es pot instal·lar a tantes màquines com vulgueu.

 • Quin intercanvi té més esdeveniments d’arbitratge?

Els esdeveniments d’arbitratge varien d’intercanvi en funció de les condicions actuals del mercat i de la moneda base utilitzada. ARBI Bot proporciona el mode de comerç en paper que pot ser útil en el seguiment i escaneig de possibles oportunitats d’arbitratge.

 • Necessito una llicència separada per a cada canvi a ARBI Bot?

Sí, cada intercanvi requereix una llicència independent.

 • Puc transferir o vendre la meva llicència ARBI Bot?

No, no es permeten transferències ni canvis de propietari de la llicència, però l’usuari pot canviar les claus de l’API en qualsevol moment.

 • Quant guanyaré amb el programari de bot de negociació?

No hi ha cap benefici establert ni rendiments garantits en utilitzar ARBI Bot. El comerç de robots automatitza les tasques en funció dels paràmetres proporcionats per l’usuari. Els resultats finals depenen de les condicions actuals del mercat, de les vostres accions, habilitats i gestió.

Poseu-vos en contacte amb ARBI Bot

Per contactar amb l’atenció al client d’ARBI Bot, podeu enviar-los un correu electrònic ([protegit per correu electrònic]) i tornaran en 24 hores. També hi ha un grup de suport privat de Telegram. El bot de negociació també té pàgines de xarxes socials activades Facebook, Telegrama i BitcoinTalk pàgina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me