Bitcoin es podrà corregir encara més a mesura que els inversors institucionals es tornin baixistes

El mercat veu opinions dividides sobre el proper moviment de Bitcoin. Després d’arribar a un nou màxim de 42.000 dòlars, Bitcoin va experimentar una venda a 34.000 dòlars. No es recupera i es cotitza a uns 35.000 dòlars ara. 

El preu de Bitcoin va caure un 5% dimecres, ja que alguns comerciants asiàtics van optar per vendre el seu Bitcoin per preocupació per les recents correccions de Bitcoin. Segons l’informe setmanal de fluxos d’actius digitals de CoinShares, s’han registrat uns fluxos de productes de criptografia institucional d’uns 85 milions de dòlars, cosa que indica que alguns inversors institucionals obtenen beneficis enmig de les correccions de Bitcoin. 

La recent concentració de Bitcoin té molt a l’expectativa que la nova administració de Biden encengui la màquina d’impressió i oferirà paquets estimulants més grans. L’administració de Biden va proposar recentment un paquet de rescat d’1,9 bilions de dòlars. S’utilitzaran més de 400.000 milions de dòlars per combatre la pandèmia, inclòs el desplegament de vacunes, mentre que uns altres 350.000 milions es destinaran als pressupostos dels governs estatal i local. Alguns acorden que Bitcoin podria ser el guanyador entre diversos actius, ja que molts creuen que Bitcoin és una cobertura ideal contra la inflació.

Tanmateix, el recent discurs de Janet Yellen, la candidata del president electe Joe Biden a la secretaria del tresor, ha suscitat certa preocupació pel fet que l’administració de Biden pugui imposar restriccions estrictes a les criptomonedes.. 

“Les criptomonedes són una preocupació particular. Crec que molts s’utilitzen (almenys en el sentit de les transaccions) principalment per a finançament il·lícit … I crec que realment hem d’examinar maneres en què podem limitar-ne l’ús i assegurar-nos que el blanqueig de diners no es produeixi per aquests canals “.


Els bous de Bitcoin estan emocionats pel guany recent de la criptomoneda. Però alguns han advertit que Bitcoin podria fer front a correccions a curt termini. Els analistes de JPMorgan van remarcar que hi hauria possibles grans correccions si Bitcoin no recupera 40.000 dòlars, ja que els comerciants institucionals poden optar per cobrar al nivell actual. 

Independentment de la direcció que prengui Bitcoin, els operadors de futurs podrien aprofitar la volatilitat de Bitcoin per obtenir beneficis. El comerç de futurs permet als comerciants obtenir Bitcoin llarg o curt. Els comerciants poden demanar préstec a les borses per millorar considerablement el seu poder de compra. El comerç de futurs amb apalancament és extremadament rendible durant la venda del mercat, on es venen grans quantitats de bitcoins al mercat. 

Establert el 2017 i amb seu a Hong Kong, Bexplus és una plataforma líder de negociació de derivats criptogràfics que ofereix un intercanvi de futurs de 100x amb palanquejament de BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, etc. Després dels següents passos, podeu començar a fer créixer la vostra riquesa.

Registra’t 

Bexplus no necessita KYC, de manera que només cal obrir un compte amb una adreça de correu electrònic en només 1 minut. Un cop completat el registre, s’obren automàticament un compte de negociació i un compte de demostració amb 10 BTC.

Negociació sense risc amb 10 BTC

Bexplus és una plataforma fàcil d’utilitzar amb un compte de demostració. Els comerciants podrien utilitzar el compte de demostració per millorar les seves habilitats i aprendre a controlar les seves emocions. Dins del compte de demostració hi ha 10 BTC i es poden reposar. El compte de demostració és un sandbox perquè els comerciants provin diferents estratègies sense preocupar-se de perdre diners. 

bexplus

Feu un dipòsit i reclameu bons

No cal cap dipòsit. Els comerciants poden començar dipositant 0,001 BTC. Bexplus admet dipòsits de Bitcoin, ETH i 11 altres criptomonedes, així com dipòsits en USD, EUR i GBP. Les sol·licituds de retirada es gestionen 24/7 i només triga aproximadament una hora durant la jornada laboral. 

Per millorar la rendibilitat dels comerciants, Bexplus ofereix un Bonificació del dipòsit del 100% a tots els comerciants. Dipositeu 1 BTC i obtindreu 2 BTC i hi haurà fins a 10 BTC per cada dipòsit. La bonificació no es pot retirar, però es pot utilitzar com a marge. 

bexplus

Guanyeu ingressos passius amb Bexplus

La cartera d’interès Bexplus ofereix fins a 30% interès anualitzat. Per a aquells que vulguin hodl Bitcoin, la cartera Bexplus és un lloc ideal per obtenir ingressos passius. 

Els interessos es calculen diàriament i els ingressos del dipòsit es liquidaran mensualment. L’interès mensual es calcula com (S * I / 365 * 30) = MI. S representa la suma del dipòsit, I representa els interessos i MI és l’interès mensual.

Si dipositeu 10 BTC a la vostra cartera, l’interès mensual que rebríeu és (10 * 30% / 365 * 30) = 0,24 BTC. Tot i que la majoria de les plataformes de préstec requereixen que els comerciants dipositin almenys 1 BTC, els comerciants poden fer un dipòsit a partir de 0,05 BTC a Bexplus.

La plataforma Bexplus té tot el necessari per convertir-se en un comerciant d’èxit, des de materials educatius fins al seu propi gestor de comptes. Independentment del camí que faci Bitcoin, sempre podeu trobar oportunitats a Bexplus.  

Seguiu Bexplus a:

Lloc web: https://www.bexplus.com/

Telegrama: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me