Bexplus: un intercanvi de futurs basat en Bitcoin per a professionals i principiants

Fundada a finals del 2017 i registrada a Saint Vincent i les Granadines, Bexplus s’ha centrat en el comerç de futurs de palanquejament de 100 vegades per a milions de comerciants de criptografia de tot el món. Actualment, Bexplus té oficines a Hong Kong, Singapur, el Brasil, els Estats Units i el Regne Unit i manté una expansió constant a tot el món.

Bexplus és coneguda per la seva eina de negociació amb apalancament de 100 vegades fàcil d’utilitzar per ajudar els comerciants de criptografia a trobar beneficis en les dues direccions dels canvis de preus de criptografia, ja sigui pujant o baixant, ja sigui al mercat alcista o al mercat baixista..

A més del servei de negociació, Bexplus també proporciona un sistema de cartera per ser una solució perquè els comerciants emmagatzemin el seu bitcoin quan no cotitzen. La cartera Bexplus ofereix un tipus d’interès anual del 30% per als actius emmagatzemats.

Característica de la cartera Bexplus:

Mecanisme de cartera freda & Anti-hacker


Bexplus executa un mecanisme de cartera freda per emmagatzemar el vostre cryptos. Un cop Bexplus confirma que heu rebut la vostra bonificació, el bitcoí es xifra amb múltiples signatures i s’emmagatzema en un sistema de cartera fora de línia i es separa de les vostres activitats comercials i d’estalvi, només quan una aplicació de retirada pot traslladar els vostres criptos a la vostra destinació de retirada. . En cas que els servidors Bexplus estiguin inactius o compromesos (tot i que mai no ha passat), els pirates informàtics són inaccessibles a les claus per retirar els bitcoins emmagatzemats a la cartera freda, ja que es gestionen fora de línia i s’aïllen dels servidors Bexplus.. 

Protecció 2FA

Els usuaris de Bexplus poden vincular una configuració de 2FA al seu propi Google Authenticator, que només concedeix permisos des dels seus propis telèfons mòbils.

Sense comissió de dipòsit & Retirada ràpida

Bexplus no cobra res pel dipòsit. Si els usuaris volen retirar els fons, la sol·licitud es processarà i es realitzarà en un termini de 30 minuts a 12 hores. Si l’usuari confirma l’adreça de retirada de Bitcoin immediatament, el pagament pot arribar a ser de 5 minuts.

Sense verificacions (KYC)

Bexplus executa un mode de comunicació de baixa pertorbació. Bexplus no demana cap dada personal quan us registreu i utilitzeu altres serveis del lloc o de l’aplicació. Si busqueu ajuda a través de Telegram, Bexplus no us enviarà missatges bruscs fins que no estigueu ben preparats per enviar-li missatges a Bexplus..

Adequat per a mòbils per a Android & iOS

Bexplus crea una experiència de negociació per a mòbils que és fluïda, senzilla i professional, ja que és a la pàgina web. Cerca Bexplus per descarregar Google Play o bé Apple Appstore per a les aplicacions mòbils oficials.

Fàcil transferència entre operacions & Desant

El mercat alcista pot sorgir en qualsevol segon, la cartera Bexplus us permet moure els fons al compte de negociació per captar el senyal immediatament, és sense demora i el procediment de parada del control del sistema.

Com guanyar un tipus d’interès del 30% amb la cartera Bexplus

Puc prendre els interessos sense fer res i retirar-me?

Sí, tots els clients nous són elegibles per obtenir els interessos als tipus anteriors durant el primer mes. S’espera que us mantingueu com a usuari actiu per ampliar la taxa de suport. Es pot aconseguir una etiqueta d’usuari activa negociant el que equival al 10% de l’estalvi a la borsa de futurs de Bexplus. Per exemple, un usuari que emmagatzemi 10 BTC a la cartera només ha de canviar 1 BTC a l’intercanvi per mantenir-se actiu. No cal dir que trobar molts comerciants de bitcoins hauria d’aconseguir fàcilment trobar almenys un senyal per operar per obtenir beneficis cada mes. Registra’t ara >>>

Què he de fer si no estic familiaritzat amb el comerç de palanquejament de 100 vegades?

Després de registrar-vos, rebrà un compte de demostració amb 10 fons BTC a l’interior per familiaritzar-vos amb la interfície de Bexplus i dissenyar la vostra estratègia comercial quan no feu negocis reals.

Puc emmagatzemar una altra moneda que no sigui Bitcoin? Per exemple. ETH, XRP, EOS, USD, EUR, GBP, etc..

Bexplus s’instal·la a Bitcoin, però accepta molts tipus de criptomonedes principals i diners fiduciaris per dipositar. Podeu trobar una porta d’entrada per canviar la vostra moneda a Bitcoin per operar o estalviar a Bexplus.

Com pot ser tan alt el tipus d’interès?

Operat per veterans i experts en blockchain, Bexplus troba el punt d’equilibri entre el comerç i l’estalvi i manté un estat financer saludable des que es va anunciar el servei de cartera fa un any. Aquesta promoció no es considerarà una oferta permanent, si us plau, tingueu en compte les tarifes actuals del lloc com a estàndards d’execució. Es pot canviar algun dia amb notificació prèvia.

T’interessa Bexplus? Creeu un compte en 30 segons ara>>>

Trobeu més informació sobre Bexplus: 

Lloc web: www.bexplus.com

Comerç mòbil (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Comerç mòbil (iOS): https://apps.apple.com/us/app/bexplus-profit-from-cryptos/id1442189260

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal

Telegrama: https://t.me/bexplusexchange

Twitter: https://twitter.com/bexplusexchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me