Els nivells horitzontals és una de les idees més senzilles però increïblement útils en el comerç de divises. Els nivells horitzontals són fonamentals en la majoria Estratègies de negociació de divises i ens ajuda a analitzar gràfics. No obstant això, també es poden utilitzar per si soles com a estratègia en lloc de ser una eina per a altres estratègies. Observant els canvis de preus més evidents i dibuixant els seus nivells horitzontals, podem fer operacions amb èxit. En entendre completament els nivells horitzontals de gràfics més complexos, podem detectar tendències que d’altra manera ens hauríem perdut.

La importància dels nivells horitzontals

La majoria dels comerciants consideren que els nivells horitzontals són tan importants com l’acció de preus, que és el nucli del comerç de divises. Analitzar la combinació del canvi de preu i els nivells horitzontals ens pot permetre comprendre la tendència i predir cap a on anirà el mercat. Tot i que els nivells horitzontals són una estratègia bàsica de negociació de divises, molts operadors famosos i experimentats com Jesse Livermore, Warren Buffett i George Soros han confirmat que l’utilitzen com a base per a moltes de les seves estratègies..

Per obtenir més informació sobre com llegir i canviar l’acció de preus: estratègies de negociació de divises

Els nivells horitzontals ens ajuden a localitzar àrees clau en un gràfic on és probable que es produeixi un canvi de tendència. Això ens pot ajudar a l’hora de decidir on fer una parada o quan volem entrar en un comerç però no sabem el moment adequat per fer-ho. El calendari precís pot ser crucial en moltes estratègies de negociació de divises i una anàlisi acurada dels nivells horitzontals ens pot ajudar a trobar el moment correcte i fer un bon negoci. Tingueu en compte que els nivells horitzontals poden ser la base de moltes estratègies, però per si soles no solen ser suficients i s’han d’utilitzar en combinació amb altres estratègies de comerç de divises..

Nivells horitzontals i “Punts basculants”

La millor manera d’utilitzar els nivells horitzontals al nostre avantatge és analitzant els punts d’oscil·lació. Els punts basculants són punts en què la tendència canvia i, en marcar nivells horitzontals en aquests punts, podem trobar preus on és probable que hi hagi un canvi de tendència. La il·lustració següent mostra clarament com podem utilitzar els nivells horitzontals al nostre avantatge.

Fixeu-vos en com els punts oscil·lants tenen la tendència a repetir-se. Els nivells de suport es poden convertir en nivells de resistència i viceversa. Marcant els nivells horitzontals al gràfic, podem predir quan es produirà el següent punt de swing i entrar / sortir d’una operació en el moment perfecte. Els cercles blaus del gràfic són els punts que hauríem d’haver pogut observar amb antelació. Aquests són els punts d’entrada més evidents i, en notar-los, hauríem donat avantatge a qualsevol estratègia que hàgim optat per utilitzar.

estratègia de nivells horitzontals

Nivells horitzontals i mercats variats

Els nivells horitzontals també són molt útils en mercats de rang. Els mercats limitats per rang són mercats on el preu té uns límits superiors i inferiors molt clars que el preu no creua. Observant el preu a mesura que s’acosta a un dels límits, podem predir amb molta exactitud la tendència del preu. Com sempre, el preu pot ser imprevisible i pot trencar la frontera just quan decidim iniciar una operació, però, en general, aquesta estratègia és molt fiable i segura. La il·lustració següent mostra un exemple de mercat limitat.

Fixeu-vos en com el preu salta entre dos límits molt evidents. Marcant aquests límits com a nivells horitzontals, els podem utilitzar per al nostre avantatge. Espereu que el preu s’acosti a un dels límits per fer una mudança. Com sabem que és probable que el preu no superi el nivell horitzontal al límit, podem entrar en un comerç, esperant que canviï la tendència i que el preu es retiri del nivell horitzontal..

Si el preu s’acostava al límit superior, espereu que la tendència sigui baixista i el preu baixi i si el preu s’acostés al límit inferior, espereu una tendència alcista i un canvi de preu ascendent. Els nivells de risc i recompensa també són molt fàcils d’escollir en aquest tipus de mercat. El nivell de risc ha d’estar just per sobre o per sota del límit des del qual vau entrar al comerç i el nivell de recompensa hauria de situar-se al límit oposat del mercat limitat per intervals..

És important recordar que aquestes són només tres estratègies de negociació de divises que es basen en l’anàlisi tècnica dels gràfics. Hi ha desenes d’estratègies úniques. Alguns són a llarg termini i d’altres a curt termini. Algunes estratègies de comerç de divises comporten un gran risc, mentre que d’altres no tenen gaire risc. Algunes estratègies es basen en una comprensió profunda dels esdeveniments econòmics actuals, mentre que altres es basen en una anàlisi tècnica del mercat i les tendències. La llista és infinita i diversa.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment