Cryptos

informació addicional

Mercat objectiu

Dipòsit

Bonificació

  • Sense bonificació d’inscripció

Pros


  • Dipòsits i retirades instantànies i anònimes
  • Bona probabilitat i cobertura esportiva
  • Excel·lent comunitat

Contres

  • Dipòsits i retirades instantànies i anònimes

Resum

Nitrogen Sports ofereix l’experiència esportiva comunitària més atractiva del mercat. Les promocions dissenyades per al compromís social i un quadre de xat actiu i acollidor proporcionen un ambient càlid per a la vostra activitat d’apostes.

Combineu-ho amb un registre sense correu electrònic, una fantàstica cobertura d’esports i esdeveniments i algunes de les probabilitats més competitives del mercat i és fàcil comprovar per què Nitrogen Sports és una de les apostes esportives bitcoin més populars del mercat..

La manca d’apostes en joc i de tipus d’apostes extenses pot ser un factor descoratjador per a alguns usuaris, però sempre que no necessiteu massa apostes exòtiques i estigueu bé amb les apostes anteriors al joc (i també amb algunes apostes trimestrals / a la mitja part), hauria de donar una oportunitat al nitrogen.

Obertura d’un compte

No us agrada registrar-vos? Nitrogen Sports no ho requereix! Quan arribeu a Nitrogen Sports per primera vegada, se us notificarà que ja us heu creat un compte i que s’utilitzen cookies per mantenir l’inici de sessió automàtic. S’ofereix un enllaç especial que pot proporcionar accés al compte des de diferents equips.

Es recomana afegir un nom d’usuari i una contrasenya des d’una perspectiva de seguretat i s’admeten frases de pas de fins a 128 caràcters. A més, s’ofereix als usuaris una autenticació de dos factors per protegir l’inici de sessió. Les dades de correu electrònic mai no es demanen. Els usuaris només es coneixen per número, tret que es donin un sobrenom.

Dipòsit i retirada

A la part superior de la pàgina es mostra una barra d’adreces bitcoin. Quan es fa clic, es genera la vostra adreça. Simplement copieu i enganxeu l’adreça a la vostra cartera preferida, transfereu la quantitat escollida de bitcoins i hauria d’estar dins del vostre compte de nitrogen en qüestió de segons.

Les retirades solen ser instantànies sempre que no hi hagi problemes de seguretat que requereixin verificació manual. En aquest cas, les retirades es poden endarrerir durant 24 hores. No es poden retirar fins que el dipòsit inicial no hagi rebut almenys una confirmació de la xarxa bitcoin. Això vol dir que els fons solen estar disponibles per retirar-los en un termini màxim de deu minuts des del dipòsit.

També hi ha una opció de transferència de jugador a jugador disponible des del caixer. Simplement introduïu l’import a transferir, el número d’usuari i la contrasenya. Assegureu-vos que tots els detalls siguin correctes, ja que les transferències són irreversibles.

Bonificació de benvinguda

No hi ha cap bonificació de benvinguda, tot i que hi ha moltes promocions interessants que es descriuen a continuació. El més probable és que no hi hagi cap bonificació perquè el nitrogen no requereix un nom d’usuari i una contrasenya, cosa que fa que molts usuaris prefereixin retirar i dipositar fons regularment. Això complicaria les millors pràctiques de requisit d’apostes associades a les bonificacions.

Promocions

El nitrogen té una activitat de promoció esportiva realment única i divertida. Les promocions generen bastant buzz al xat del reproductor i a les xarxes socials. Felicitacions a Nitrogen per desenvolupar una estratègia promocional que, com a subproducte, ajuda a fomentar el sentiment de comunitat al lloc.

Parlay Jackpot

Una petita quantitat de cada parlay col·locada per tots els usuaris de Nitrogen es col·loca en un premi màxim mensual, que es paga als set primers guanyadors de parlay. Tingueu en compte que no es classifiquen les victòries acumulades, sinó la victòria individual més gran.

Per ajudar a disminuir els cops de perdre una victòria parlay, les entrades que no es paguen per una jugada també són elegibles per a la competició.

Aquest mes, el màxim guanyador sembla disposat a endur-se uns 7 bitcoins com a premi màxim, amb el segon lloc que ocupa uns 3 bitcoins, el 3r 1,5, fins a 12 bitcoins per obtenir el setè lloc. La mida del premi màxim es mostra a la part superior del lloc, en color blau.

Aneu per l’Or

A principis de mes es publiquen vuit reptes diferents, associats a una lletra de “Nitrogen”. Aquests desafiaments generalment s’associen a guanyar específicament El jugador que compleix la majoria de desafiaments, demostrat compartint el seu full d’aposta a la pàgina de twitter, facebook o bloc de nitrogen, guanya 2 btc. Només els bitllets d’aposta amb apostes mínimes de 005 bitcoin poden optar a la promoció.

Piscina de supervivents de la NFL

El grup de supervivents de la Lliga Nacional de Futbol funciona durant tot el curs de la temporada de la NFL. Cada temporada, hi ha una sèrie de grups diferents, que van des d’una piscina gratuïta amb un premi Bitcoin aportat per Nitrogen, fins a un grup de compra de 10 bitcoins. Cada setmana, els jugadors han de seleccionar un equip que creguin que guanyarà. L’única selecció d’un equip guanyador permetrà que un jugador sobrevisqui fins a la setmana següent. L’últim jugador de peu: aquell que va durar més temps només amb seleccions correctes, es porta el pot a casa.

Programari i jocs

En primer lloc, ens encanta el lloc web Nitrogen net i fàcil d’utilitzar. Les pestanyes de llibres esportius, casino i pòquer que hi ha a sobre de la barra lateral de navegació de l’esquerra modifiquen el contingut següent en conseqüència. La informació del compte personal, com ara caixer, informació del compte, historial d’apostes i transaccions, es troba convenientment a la pestanya “Nitrogen”.

Hi ha una funció de xat a la part superior del lloc, que es pot maximitzar si un jugador vol participar. Un moderador sempre hi és present, per oferir assistència individual, jocs moderats de trivialitats i per protegir-se contra el troll o qualsevol altre ús indegut del quadre de xat. Hi ha un esperit de companyonia entre els usuaris que es pot sentir mentre mireu o participeu en les converses en curs, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Això es deu probablement en gran part a l’èmfasi de Nitrogen en l’aspecte social de les apostes, fortament reforçat per les seves promocions i la moderació constant del suport.

El llibre esportiu està molt ben dissenyat, amb els partits separats en categories que començaran aviat i tipus de joc. Sota el tipus de joc, hi ha l’opció de triar partits per lliga o segons l’hora d’inici. Després de triar una categoria particular, els jocs es mostraran cronològicament amb probabilitats i tipus d’apostes molt grans per facilitar la visualització. El full d’aposta segueix l’usuari mentre es desplaça cap avall per la pantalla i ofereix apostes Straight, Parlay i Teaser (només a bàsquet i futbol). L’opció Teaser permet als usuaris ajustar els diferencials de les apostes a través del seu parell segons sigui necessari per guanyar, a canvi d’un pagament potencial inferior. Els usuaris poden alternar entre formats de probabilitats decimals i nord-americans des de la pestanya de configuració, situada a barra lateral esquerra.

Nitrogen Sports ofereix una selecció massiva d’esports nord-americans i mundials, inclosos els esports americans Prol i NCAA, futbol, ​​cricket, rugbi, tennis, golf, handbol, billar, tennis de taula, arts marcials i els sempre populars (i únics a Nitrogen) categoria d’esports electrònics, inclosos StarCraft, League of Legends, Dota i Dreamhack.

El nitrogen té la reputació de tenir probabilitats competitives i les apostes màximes solen estar en el rang de 10 BTC. Tot i que la cobertura d’esdeveniments de Nitrogen Sports és, sens dubte, la millor del mercat, el tipus d’apostes ofertes es queda enrere, sobretot a la part europea. Les apostes que s’ofereixen en tots els esports semblen simplificades, amb guanys / pèrdues, diferències diferents i excessives / inferiors a la part nord-americana, amb la mateixa configuració a la vessant esportiva europea / mundial, accepten tres maneres en lloc de guanyar / perdre directament. Les apostes a quarts i a la mitja part només estan disponibles en bàsquet i futbol americà. Tampoc hi ha cap funció d’apostes en directe, cosa que dissuadirà alguns apostadors.

Jocs secundaris de nitrogen

Hi ha alguns jocs secundaris que s’ofereixen per ajudar els apostants a passar el temps abans del joc. Nitrogen Sports va llançar un client de pòquer HTML5 al setembre. Funciona amb Cubeia, una empresa de poker bitcoin amb seu a Suècia, però no comparteix liquiditat amb cap altra sala. Això manté la sala plena de jugadors de llibres esportius, que tendeix a oferir un nivell de competència relativament suau.

No obstant això, el fet que el nitrogen no se senti a una xarxa també soscava greument el volum del jugador. Queda per veure si el buit de pòquer causat pel tancament recent de sealswithclubs atrau els jugadors al pòquer Nitrogen. Tal com està avui en dia, no hi ha prou acció perquè el client de pòquer es recomana per si mateix, sinó simplement com a complement divertit per al client esportiu. Hi ha dos freerolls cada hora, el primer un freeroll d’un mBTC, el segon un guanyador s’emporta els 10 mBTC. Els torneigs garantits gairebé sempre tenen una superposició. Pot ser que hi hagi alguns jugadors penjats a les taules d’efectiu sense límit si esteu tan inclinat.

El nitrogen també ofereix un blackjack provablement just. Els usuaris poden apostar entre 001 i 1 BTC per mà.

Mòbil

El lloc web està dissenyat de manera responsable i té un aspecte fantàstic en tots els dispositius de mà. Totes les funcionalitats esportives estan disponibles a través del mòbil i la tauleta, així com el blackjack.

Seguretat

Hi ha disponible una autorització de dos factors i es recomana l’accés al compte. Per a això cal configurar un nom d’usuari i una contrasenya. Segons la configuració, els jugadors poden triar que se’ls informi per correu electrònic de qualsevol canvi o aposta que es faci al caixer, cosa que, per descomptat, requereix introduir una adreça de correu electrònic. No es comparteix informació sobre els mètodes d’emmagatzematge de monedes i, com sempre, es recomana mantenir la moneda en carteres segures de tercers quan no es pensa jugar en un futur proper.

Atenció al client

L’atenció al client realment és fantàstica. I l’assistència realment no està disponible per reaccionar simplement si hi ha un problema amb els clients. Participen de manera proactiva a través del xat i ajuden a crear un sentiment de comunitat. Hi ha un servei de venda d’entrades a través del lloc web, i les respostes generalment es reben en poques hores.

Linia inferior

Nitrogen Sports ofereix una solució d’apostes divertida i anònima. No es necessita cap informació personal per registrar-se i dipositar i accepta jugadors de tot el món. Les promocions i les funcions de xat són motiu suficient perquè els inclinats socialment triïn Nitrogen. Per a aquells que prefereixen apostar en privat, la interfície d’usuari, les probabilitats i la cobertura d’esdeveniments es troben entre els primers llocs del mercat.

Llanceu ingressos i retirades instantànies i divertits jocs de casino i pòquer, i teniu un producte fantàstic. Us recomanem de tot cor Nitrogen Sports, feu clic al botó següent per començar a jugar.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment