Token2049: entrevista amb Wayne Trench, CEO d’Octagon Strategy

Wayne Trench, conseller delegat de Estratègia Octagon, el corredor d’actius digitals més gran d’Àsia, queda fascinat per les ments creatives que treballen per trencar les indústries tradicionals amb blockchain, amb la tokenització. Wayne també creu que els gestors de diners professionals, com les oficines familiars, han començat a adoptar el mercat de criptografia el 2018. Seguint els marcs regulatoris adequats, la demanda institucional vindrà en el futur. Mireu la nostra entrevista amb Wayne a Token2049 per obtenir més informació. 

Timothy Tam: Per tant, Wayne, sou d’Octagon Strategy, sou el director general d’aquí i estem parlant a TOKEN2049. Així que suposo que només vull començar la conversa amb, voleu explicar-nos un fet divertit sobre vosaltres que altres persones desconeixen en absolut?

Wayne Trench: Bé. Per tant, la meva formació és la mineria, però no la mineria criptogràfica.

Timothy Tam: Només hi ha mineria en criptografia, oi?

Wayne Trench: Sí. Per tant, el meu bagatge originàriament prové de la mineria i el processament de minerals. Originari de Sud-àfrica, de manera que, suposo, era a la meva sang. Tenia el meu propi negoci de subministrament de processament de minerals, que vaig vendre fa uns anys. Per tant, potser és un fet divertit.


Timothy Tam: Vaja. Aquí està. Així que milionari en mineria, i després també seré milionari en criptografia.

Wayne Trench: Ah, només es pot esperar, només es pot esperar, sí.

Timothy Tam: Guai. Suposo que voleu parlar una mica dels vostres antecedents. Ja ho saps, sé que abans treballaves en finances institucionals. Aleshores, què us va portar al cripto? I potser feu una introducció a Octagon Strategy i al que fan.

Wayne Trench: Segur. Sí, per tant, vaig tenir papers, suposo, en finances tradicionals tant al Macquarie Bank com a Morgan Stanley més recentment, a l’espai de negociació electrònica. Suposo que la meva experiència als mercats financers tradicionals va ser, em sembla, útil per al negoci del qual actualment formo part. Suposo que la meva exposició, o la primera manera d’exposar-me a la cadena de blocs, era en un tipus de món anterior, a l’espai miner del vell món, en què buscàvem aprofitar la tecnologia de cadenes de blocs per rastrejar i rastrejar parts a mesura que s’esgotaven..

Timothy Tam: Interessant.

Wayne Trench: Això es feia tradicionalment amb coses com l’etiquetatge RFID, però blockchain té sentit ara. En realitat, no vam arribar a implementar la forma en què, amb temps abans de sortir, però aquesta va ser la meva primera exposició al blockchain en si. Després, un cop tornem a Hong Kong, a través d’amics que van fundar el nostre grup principal A & X International, tenia una mica de bona informació sobre la forma en què el seu negoci creixia. Havia seguit de prop el seu progrés i, al llarg del camí, havíem invertit en un parell de coses. Suposo que és realment el que ha despertat el meu interès per la criptografia. Suposo que un dels que, mentre estava pensant en aquest espai criptogràfic, era que probablement el que havia de tenir per primera vegada era el meu propi cap, per què necessitem criptomonedes? La tokenització tenia tot un sentit per a mi, però hi ha alguna necessitat o podria justificar en la meva ment una necessitat de criptomoneda? Crec que, en reflexionar sobre els esdeveniments del 2008 i el 2009, i haver vist la mala gestió de la política fiscal i monetària per part de diversos governs de tot el món, crec que és el que realment va ser el moment més important per a mi. Si això dominarà els mercats financers mundials o no, és una altra història. Però hi ha necessitat? Crec que segur. Aquesta és la meva opinió.

Timothy Tam: Sí, no. És interessant. Suposo que el 2008 parleu de que esteu clarament en el fons, el finançament tradicional i que tot va caure, de manera que veieu la necessitat de la criptomoneda. Què fa Octagon? Igual que hem fet un comerç amb vosaltres. Vam fer un comerç OTC. Podeu explicar al públic, quin és el servei que ofereix Octagon i què és un comerç de venda lliure?

Wayne Trench: Segur. Suposo que, en definitiva, l’estratègia Octagon és la corredoria d’actius digitals més gran d’Àsia. Facilitem la compra i venda de criptografia a mida de blocs.

Timothy Tam: No hi ha cap joc de paraules, oi?

Wayne Trench: Sí, exactament. Però, sí, la mida del bloc significaria una mida de la comanda, que és difícil d’executar en una borsa minorista de forma ràpida, senzilla i senzilla. Suposo que la definició de blocs evolucionarà amb el pas del temps. El que avui constitueix un bloc és diferent del que hauria estat un bloc fa dotze mesos. Crec que això continuarà canviant amb el pas del temps. Oferim un preu únic perquè els nostres clients puguin executar-lo i, a continuació, oferim una mena de liquidació perfecta dins de l’hora per, suposo, fer que la liquiditat de mida mòbil sigui molt més senzilla i senzilla del que podríeu fer en una borsa minorista..

Timothy Tam: Entès. Si algú vol comprar o vendre una gran quantitat de criptomoneda, esteu dient que podria executar-vos amb vosaltres? Els donaria un preu i els diners o la criptomoneda aterrarien al seu compte en una hora.

Wayne Trench: Correcte. Ho has encertat.

Timothy Tam: Entès. I llavors podeu proporcionar una mica de fons o color, com és evident que nosaltres mateixos tenim un ICO, de manera que hem hagut de convertir-ne una part per desenvolupar les operacions. Vull dir, qui són les altres persones que fan alguns d’aquests oficis? És com molta gent, el nostre públic parlarà de balenes, persones amb moltes criptomonedes. Ets capaç de parlar d’alt nivell sobre qui és la clientela?

Wayne Trench: Sí, és una barreja. Suposo que el nostre negoci prové d’una varietat diferent de segments de clients. Els emissors d’ICO, que seria un dels segments de clients, però el patrimoni net alt i els individus amb un valor net alt són un altre tipus d’actors, han estat protagonistes força importants en aquest espai. Aleshores, cada cop més, suposo que són un tipus de flux més institucional que comença a arribar al mercat, ja siguin fons de cobertura centrats en criptografia o, en menor mesura, sinó fons de cobertura tradicionals de llarg termini. , començant a submergir els peus a l’aigua i, per descomptat, les oficines familiars probablement siguin una mica més àgils del que diem, els bancs privats i el préstec només&M gestors. Definitivament, hem vist més concentració a l’espai institucional en els darrers sis mesos que fa uns 18 mesos. Espero que continuï.

Timothy Tam: Sí. Vull dir que tu mateix vens d’origen institucional, Wayne, i t’interessa molt per aquest espai i quina és la teva visió general, com aquest any? Aquest any serà l’any explosiu pel que fa a la incorporació de gestors de diners professionals, més oficines familiars, o creieu, sobretot amb la recent correcció, que la gent està una mica fent un pas enrere??

Wayne Trench: Veiem el 2017 com l’any d’acceptació i el 2018 com l’any d’adopció. Encara hi ha una sèrie de coses que s’han de dur a terme per tal que la demanda institucional real arribi a mida. Crec que es centra principalment en l’orientació reguladora i els reguladors que proporcionen, suposo, claredat sobre la seva manera de prendre. Això comença a passar. Les economies més àgils de tot el món es mantenen probablement més avançades que algunes d’altres, però això realment donarà, això per a mi, serà el que es tracta del 2018. Disposarem d’alguns marcs regulatoris adequats en què operar. Després d’això, tindrem un munt d’altres coses que es posaran al seu lloc. Coses com la custòdia i el que passaran es veuran al darrere. I un cop aquestes coses s’han establert, crec que la demanda institucional pot arribar realment.

Timothy Tam: Ho tinc. Ho tinc. Molta gent veu quin volum cotitza Bitcoin diàriament. Crec que a la capitalització del mercat de les monedes en tots els intercanvis, equivalen, per exemple, a uns 10.000 milions de EUA. Segons el vostre parer, quina part del comerç es realitza a un nivell alt, perquè veieu un segment del mercat molt específic on es fa fora del mercat? És una quantitat petita? És una quantitat significativa, només en comparació amb el que es negocia a les borses? O és difícil de dir?

Wayne Trench: Ho és, sí. És una pregunta interessant. Les nostres estimacions segueixen sent que la major part de la liquiditat realment, o almenys una quantitat molt significativa, es negocia a canvi de la borsa. Ara, crec que l’altra cosa interessant que cal pensar és la quantitat de volums negociats en relació amb els volums realment operats, crec que són dues coses molt diferents. En un espai no regulat, com operem a nosaltres, en aquesta etapa no es vigila activament coses com el comerç de rellotges i el que no. Probablement heu llegit els mateixos articles que tinc al voltant, que calculen que fins al 95% d’alguns volums negociats en borsa no són reals. És bonic i qui sap les xifres exactes, però no feia tant de temps que citàvem, o almenys ens sentíem com si fos el 70% del volum total que es negociava fora de borsa. Crec que probablement s’ha canviat, oi? Particularment amb l’adopció al detall, sobretot a Corea i Japó, però, tot i així, continua sent un tros significatiu que no s’intercanvia.

Timothy Tam: Segur. Podeu explicar al nostre públic quina és la definició de comerç de rentat? Són volums falsos? Alguns dels públics no estan familiaritzats amb alguns dels termes.

Wayne Trench: Sí. Si sóc comprador i venedor d’una moneda concreta i vaig a comprar la meva pròpia oferta o vaig a vendre o a la meva pròpia oferta, no hi ha cap canvi en el propietari efectiu. Es registra com a volum de transaccions, però en realitat no va passar res realment.

Timothy Tam: Ho tinc. Suposo que això probablement suposa una sorpresa per al públic, també tinc la mateixa opinió. És probable que moltes de les xifres que probablement vegeu a les borses, tal com heu articulat, no siguin les xifres reals del volum de negociació. De fet, moltes de les operacions es realitzen realment en xifres que no es cotitzen a Coin Market Cap, sinó que es realitzen a través d’intermediaris OTC, com ara Octagon i Octagon, el més gran d’Àsia..

Wayne Trench: Correcte. És molt interessant.

Timothy Tam: Sí. Probablement suposa una sorpresa per a molta gent.

Wayne Trench: estic dacord.

Timothy Tam: Genial. Podeu parlar de les monedes en què està actiu Octagon, evidentment Bitcoin i Ethereum? Esteu actiu en qualsevol altra moneda??

Wayne Trench: Sí, segur. Diria que intercanviem totes les empreses principals. El volum de negociació típic s’ha centrat en BTC, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, etc. També podem canviar qualsevol de les monedes antigues. Es tracta realment de si té sentit l’escala de la mida del bitllet per participar-hi.

Timothy Tam: Segur.

Wayne Trench: Els perfils de liquiditat, òbviament, són més desafiants, com més avall es troba la llista de capitalització borsària. Però, diria, la major part del nostre volum de negociació estaria centrada al voltant dels cinc o sis primers llocs.

Timothy Tam: Bé. Perfecte. I suposo que només la pregunta final, Wayne. Què és el que més us fa il·lusió en aquest espai, per exemple, que arribi el proper any o dos??

Wayne Trench: Simplement em fascinen les ments creatives que treballen per trencar les indústries tradicionals amb blockchain, amb tokenització. Si penseu en poder connectar i transferir valor molt més fàcilment del que havíem fet fins ara, i també proporcionar accés per obtenir exposició a coses a les quals la gent, diguem-ne, no han tingut accés als dos mil milions de persones que no són bancàries al món a un banc i ho necessiten? Bé, potser la criptografia els proporciona una resposta i l’oportunitat de connectar-se al sistema financer d’una manera més fluida del que no s’hauria pogut fer d’una altra manera. Aleshores, si podem simbolitzar béns immobles o si podem simbolitzar instruments de dipòsit, podrien ser bons muni o alguna cosa més, i proporcionar a la gent accés a coses que històricament eren per a uns pocs seleccionats que han tingut la capacitat d’implicar-s’hi. una mena de coses. No estic segur d’on acaba tot, però crec que això forma part de l’apassionant peça.

Timothy Tam: Sí, ho sé. Estic molt emocionat d’això, de la capacitat d’atraure i connectar molta gent del món a aquesta tecnologia que tradicionalment, sobretot en banca, molta gent no té. Crec que és súper emocionant. Genial. Gràcies pel vostre temps, Wayne. Ho agraeixo i espero tornar a parlar amb vosaltres aviat.

Wayne Trench: Gràcies per tenir-me.

Timothy Tam: Gràcies.

Wayne Trench: Gràcies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me