Notícies properament i l’equip continua creixent

Ha estat un mes emocionant a CoinFi, ja que els equips presencials i remots creixen ràpidament i el desenvolupament de productes s’accelera.

El darrer mes ens vam continuar centrant en la contractació i el desenvolupament de les funcions previstes per a la publicació aquest estiu. Estem entusiasmats amb els llançaments de funcions que tenim a la venda i, quan arribi la tardor, esperem que finalment CoinFi deixi enrere l’etapa beta.

Actualitzacions de productes

Per a aquells que no ho saben, tenim disponible un full de ruta actualitzat a a la part inferior de la nostra pàgina sobre. L’objectiu serà actualitzar el full de ruta en una cadència mensual.

Els gràfics TradingView estan en directe


Hem afegit gràfics TradingView als nostres Moneda pàgines seguint diversos suggeriments de la comunitat. Com sempre, agraïm tots els comentaris i incorporarem suggeriments al nostre full de ruta de desenvolupament.

Millorant el nostre gasoducte de dades

Com es va esmentar a l’actualització del mes passat, estem en procés d’actualitzar la canalització de dades per millorar la precisió i la coherència de les dades. Esperem que es posi en marxa al juny. Això solucionarà la majoria dels problemes d’error i inexactitud de les dades que s’han informat.

Notícies de CoinFi properament

S’acosta el progrés del producte de notícies. Hem afegit diverses funcions noves a l’abast del projecte inicial que creiem que suposarà un enorme valor afegit per als usuaris de la plataforma CoinFi. Mantenim aquests detalls interns ara mateix, però aviat en sabreu!

Durant els darrers dos mesos, hem estat ingerint notícies criptogràfiques a l’univers de les monedes. Ara tenim centenars de milers de notícies a la nostra base de dades i moltes teories que el nostre creixent equip de ciències de les dades està encantat de provar. Estem treballant en una peça d’anàlisi amb algunes de les conclusions preliminars que esperem publicar la setmana vinent.

Aquí teniu un primer cop a la UI de CoinFi News.

notícies coinfi ux 1

Mètriques avançades de token

En actualitzacions anteriors hem comentat algunes de les mètriques avançades de token en què estem treballant, incloses la taxa de retenció de tokens i el gràfic de distribució de tokens.

Com a prova de concepte, va publicar el nostre cap científic de dades Alex una peça d’anàlisi el mes passat, mostrant les taxes de retenció de fitxes de COFI i diversos altres fitxes que es van llançar al mateix temps que COFI.

Retenció del testimoni 3 1

El següent pas és començar a afegir mètriques avançades de token a pàgines de token individuals. Cerqueu les primeres mètriques avançades de token que apareixen a les pàgines de testimoni aquest mes!

Examinadors CoinFi

Continuem avançant en els programes de pantalla CoinFi. En cas que hagueu perdut l’última actualització de progrés, els nostres cercadors de monedes són filtres especificats per l’usuari que us permetran:

 1. Identifiqueu oportunitats de negociació
 2. Tria monedes en funció de determinats indicadors tècnics
 3. Reduïu ràpidament l’univers de les monedes

La data de llançament objectiu actual dels projectors de CoinFi es troba al tercer trimestre. L’objectiu és alliberar els projectors de CoinFi juntament amb una renovació de la pàgina principal de CoinFi.

Els investigadors de monedes també van establir les bases per als senyals comercials de CoinFi, que segons El qüestionari d’abril, és la funció de plataforma que més us emociona. Els senyals d’intercanvi s’implementaran com a alertes vinculades a usuaris de selecció individuals.

Per tant, mentre els programes de selecció s’utilitzen per reduir l’univers de les monedes, els senyals comercials us permeten identificar activament les oportunitats relacionades amb les mètriques de selecció que us interessen.

Un cop estiguin disponibles els detectors, recopilarem dades dels usuaris per identificar les mètriques que més valoren els usuaris de CoinFi i utilitzarem aquestes dades per prioritzar el llançament de cada senyal de negociació de CoinFi.

Recerca & Anàlisi

La visió de la plataforma multimèdia de CoinFi sempre ha estat tenir un ecosistema multitudinari on els millors analistes en criptografia s’incentivin mitjançant el testimoni COFI i la qualitat de la plataforma per compartir les seves investigacions i idees. Aquest continua sent l’objectiu final per al vessant mediàtic de la plataforma CoinFi.

Mentrestant, volem establir un nou estàndard per a la investigació & anàlisi a l’espai criptogràfic. Espereu més investigacions internes & anàlisi provinent de CoinFi aquest estiu, començant per un fascinant article nosaltres acabat de publicar veient com podeu utilitzar una nova mètrica que hem definit (valor de token per canviar el volum) per fitxes d’intercanvi de preus quantitatius com ara la moneda Binance (BNB), el token Huobi (HT) i les accions de KuCoin (KCS).

L’equip de CoinFi creix ràpidament

Reclutament d’actualitzacions

El mes passat, Àlex Svanevik es va unir a l’equip CoinFi a temps complet com a científic principal de dades. Abans, Alex treballava remotament per a CoinFi a Barcelona. Aquest mes, Alex i el seu promès es van traslladar oficialment d’Espanya a Hong Kong i estem encantats de tenir a Alex a la seu de CoinFi.

Oficina CoinFi HKAlex al despatx amb tres cofundadors

A més, un enginyer de dades a temps complet s’incorpora oficialment a l’equip a principis de juny. També hem afegit a l’equip un altre enginyer web Full Stack a temps complet. Ara, amb cinc enginyers a temps complet i un a temps parcial, a més d’un dissenyador UX a temps complet, el nostre equip de productes / enginyeria s’està configurant bé.

La contractació ha estat una part important del nostre dia a dia des que vam acabar l’ICO. L’obtenció de bon talent certament no és fàcil i no passa d’un dia per l’altre, però la bona notícia és que estem en converses amb diversos candidats molt qualificats per als següents llocs:

 • Desenvolupador d’Algo Trading (tres candidats principals)
 • Analista de criptomonedes (múltiples bons candidats per a dues obertures)
 • Data Scientist (reduït a un dels millors candidats)
 • Intern Science Science (reduït a un candidat principal)
 • Product Manager (tres candidats principals)

Seguim buscant els millors talents per cobrir altres obertures. Consulteu el nostre pàgina de carreres professionals si a algú o algú que coneixeu us pot interessar unir-vos a l’equip de CoinFi. Ens encantaria veure les vostres aplicacions!

Arribar al màxim a l’oficina

Amb la incorporació de tots els nous membres de l’equip a la seu de CoinFi, hem assolit la màxima capacitat a la nostra oficina actual. Avui ens traslladarem a una oficina més gran del mateix edifici per preparar l’arribada dels nous membres de l’equip.

Menjar per emportar del consens 2018

Al maig, el nostre conseller delegat, Tim Tam, va volar a Nova York per assistir-hi Consens, la conferència blockchain més gran del món. Tim hi va anar amb un objectiu clar: desenvolupar negocis i trobar col·laboracions potencials.

ConsensConrad Lin de FintruX, Tim Tam de CoinFi i David Chin de Thortoken junts al Consensus 2018

Quan va tornar Tim, va aportar algunes bones idees de la conferència. Aquí hi ha alguns punts destacats:

 • La indústria criptogràfica està en auge. Aquest any hi havia més de 8.000 persones al consens. Aquest és el doble de la quantitat d’assistents de l’any passat. Per inscriure’s a l’esdeveniment, la gent va haver d’esperar tres hores per aconseguir les seves insígnies!
 • Hi ha molta més gent financera que entra a l’espai. Es tracta d’un gran canvi en comparació amb fa uns anys. Recordeu que durant l’ICO quan vam dir que Wall Street arribava a la criptografia? Està passant ara mateix, vulguis o no.
 • Els ICO encara són calents. Cada vegada hi ha més empreses finançades per VC que busquen fer ICOs en lloc d’una sèrie A..
 • CoinFi es prepara per expandir-se al mercat coreà. Estem treballant en la introducció del projecte CoinFi al mercat coreà. Estigueu atents a més actualitzacions.

Pensaments finals

El mercat pujarà i baixarà, però com sempre el nostre enfocament es centra a llarg termini. El nostre objectiu és oferir una plataforma que serà la primera i última destinació per als comerciants de criptografia i esperem avançar moltíssim cap a aquest objectiu aquest estiu.

La vostra confiança i suport suposa el món per a l’equip de CoinFi. Si teniu cap pregunta o suggeriment, feu que arribin a Telegram, Twitter o per correu electrònic. Llegim tots els nostres missatges (encara que no sempre puguem respondre) i farem tot el possible per solucionar-los.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me