Això és el que hem estat fent des de la versió beta

És aquella època del mes … és hora d’actualitzar el progrés de CoinFi!

Aquí teniu un breu resum del que ha estat fent l’equip CoinFi des de principis d’abril i de què estem treballant al maig.

Construint sobre la versió beta

Ha passat gairebé un mes des de la versió beta del 6 d’abril.

En general, hem rebut molt de suport positiu. La majoria de la comunitat CoinFi va reconèixer que aquest llançament era només un primer pas inicial cap a la visió de portar la intel·ligència comercial de calibre de Wall Street a la criptografia.


Al mateix temps, volem reconèixer que la versió beta inclou un conjunt de funcions molt limitat i que també va acompanyada de diversos problemes d’estabilitat i dades. Tingueu la seguretat que l’equip és conscient d’aquests problemes i que estem treballant molt per resoldre’ls en un proper llançament.

Per a la segona trimestre, tenim previst el llançament de productes que introduiran funcions noves i també solucionaran diversos problemes que afecten actualment la plataforma, sobretot pel que fa a dades incompletes o inexactes..

Gràcies a tots els que us heu dedicat el temps per informar d’errors i suggerir noves funcions. Estem processant tots els enviaments d’errors / funcions i els prioritzem en conseqüència. En lloc de corregir tots els errors d’un en un, actualitzarem a un sòlid canal de dades anomenat Airflow (desenvolupat per AirBnB i de codi obert) que millorarà la integritat de les dades, que haurien d’abordar diversos errors que s’han informat.

Fent créixer l’equip CoinFi

Des que el testimoni COFI apareix a Kucoin, els fundadors han convertit la prioritat en fer créixer l’equip de CoinFi.

Aquests són alguns dels llocs clau de CoinFi que s’han cobert recentment:

  • Científic en dades
  • Cap de màrqueting de continguts
  • Gestor sènior de carteres amb experiència quantitativa d’investigació

També hem afegit 2 desenvolupadors de pila completa per reforçar el nostre equip d’enginyeria i estem en procés d’incorporar alguns enginyers i desenvolupadors de dades addicionals, a més d’un gestor de productes..

Encara volem ocupar diversos llocs a la nostra oficina de Hong Kong; podeu consultar aquí les places disponibles actualment.

El CoinFi podria créixer més ràpidament??

Diversos membres de la comunitat han estat supervisant el progrés del nostre desenvolupament a Github. Alguns de vosaltres us heu preguntat: per què no contractem enginyers més ràpidament??

Ampliar el nostre equip d’enginyeria és una de les principals prioritats de CoinFi. Tanmateix, també som molt selectius sobre qui aportem a l’equip, de manera que el procés de reclutament requereix un temps i una energia considerables a mesura que procurem candidats, els avaluem i incorporem els que compleixen la nostra barra alta..

Durant aquest procés, pot semblar que el desenvolupament s’ha desaccelerat, però aquesta adquisició de talent ens permet construir més ràpidament en el futur.

Una altra cosa a tenir en compte és que el desenvolupament de programari sempre implica un compromís entre construir ràpidament i construir correctament. Podeu retallar cantons per accelerar la vostra cronologia de desenvolupament, però això vol dir que acumuleu “deute tècnic”. A llarg termini, el deute tècnic sempre s’ha de pagar.

Estem construint ràpidament, però tampoc no volem acumular deutes tècnics que dificultaran l’escala en el futur. Aquest procés també requereix dedicar un temps inicial per prendre decisions arquitectòniques a llarg termini que afectin la manera com podem escalar, cosa que pot semblar un progrés mínim, però que en realitat estableix una base sòlida per al desenvolupament futur. Afortunadament, amb el creixement del nostre equip, hem arribat a un moment en què podem construir de manera significativa més ràpidament sense sacrificar la qualitat del codi.

Si us plau, mantingueu les preguntes pròximes; tot i que l’equip fundador no té temps per passar a Telegram com ho vam fer durant l’ICO, els nostres fantàstics administradors ens actualitzen després de cada canvi de Telegram, fent-nos saber les vostres inquietuds i preguntes. Tingueu la seguretat que ho llegim tot i ens ho prenem molt seriosament, però també hem de ponderar les vostres preocupacions i equilibrar-les amb les consideracions internes i les compensacions que hem de fer per al bé a llarg termini del projecte..

Associació amb Hybridblock

A l’abril vam anunciar una associació amb la pròxima plataforma de negociació HybridBlock. L’equip d’HybridBlock ha recaptat fins ara 44 milions de dòlars i pretén convertir-se en la CoinBase d’Àsia. Creiem que el seu equip està segur que està en condicions d’executar aquesta visió.

Potser més emocionant és el fet que podrem aprofitar les competències bàsiques respectives de la nostra empresa per accelerar les nostres línies de temps de desenvolupament i creixement. Podeu obtenir més informació sobre aquesta associació aquí.

Què passa al maig?

A l’abril, vam continuar centrant-nos en el desenvolupament de funcions segons el nostre full de ruta.

Al maig, seguirem centrant-nos en la creació d’un producte fantàstic, a més de produir més anàlisis basades en dades i contingut educatiu per a la comunitat CoinFi..

Una nota sobre els terminis

Hem pres la decisió de deixar de comprometre’ns amb terminis ferms per al llançament del producte. El desenvolupament de programari és un procés iteratiu, especialment en un inici. El nostre objectiu és enviar productes d’alta qualitat amb el mínim d’errors possibles i imposar terminis externs no sempre ens permet fer-ho..

La bona notícia és que hem tingut la sort de tenir una comunitat fidel que ens ha confiat com a equip per centrar-se en el bé a llarg termini del projecte. Tingueu la seguretat que tenim terminis interns agressius que volem complir per avançar les coses el més ràpidament possible. No obstant això, evitar terminis públics ferms ens donarà la flexibilitat necessària per centrar-nos en el lliurament d’un producte de qualitat.

Per a aquells interessats en el nostre enfocament de la gestió de projectes de programari, aquí teniu un vídeo fantàstic que dóna una visió general del procés de desenvolupament àgil:

Dit això, sempre volem mantenir al màxim els nostres seguidors al màxim, així que donem una ullada a algunes de les funcions que estem desenvolupant actualment.

Servei de notícies

Amb la versió beta inicial, vam oferir una prova de concepte per al nostre mercat en moviment de Newsfeed superposat a les llistes de preus.

Si heu llegit el llibre blanc de CoinFi, reconeixerà que tenim una visió molt més ambiciosa de com s’adapta un producte de Newsfeed a la plataforma general de CoinFi..

Estem fent un bon progrés cap a la publicació d’un feed de notícies CoinFi amb totes les funcions. Actualment ingerim notícies d’una gran varietat de feeds RSS i socials i d’una interfície d’usuari desenvolupada.

El nou CoinFi Newsfeed no només actuarà com a producte independent, sinó que també aportarà dades de notícies a les pàgines de monedes CoinFi, cosa que permetrà una cobertura molt ampliada i una precisió millorada.

Aquest producte formarà un altre element bàsic per a la nostra visió d’una plataforma que serà la destinació ideal per al flux de treball de cada inversor criptogràfic..

Un cop d’ull a la interfície d’usuari per a mòbils de CoinFi Newsfeed

Inicialment, ens vam orientar a principis de maig per llançar el nou i millorat Newsfeed, però, segons els terminis actuals, probablement es llançarà més endavant al maig o principis de juny. Ens assegurarem de mantenir-vos informats a mesura que avanci el desenvolupament.

També tenim previst algun contingut per demostrar com els comerciants professionals utilitzen el feed de notícies per identificar ràpidament les oportunitats de negociació d’esdeveniments. Estigueu atents.

Mètriques ICO avançades

En actualitzacions anteriors vam discutir algunes de les mètriques / visualitzacions avançades ICO que incorporarem a la plataforma CoinFi basant-nos en l’anàlisi de les dades de la cadena de blocs d’Ethereum. Algunes d’aquestes mètriques inclouen un percentatge de retenció de tokens i un gràfic de distribució de tokens.

Estem treballant activament per incorporar aquestes mètriques a la plataforma i el progrés va bé. Aquesta setmana llançarem una peça d’anàlisi que fa una ullada al percentatge de retenció de fitxes de CoinFi i a la seva comparació amb alguns dels ICO que van llançar tokens al mateix temps que ho vam fer nosaltres..

Per introduir aquestes funcions a la producció encara caldrà resoldre alguns problemes d’enginyeria, però estem en bon camí i esperem que aquestes funcions s’incorporin a la Q2.

Magatzem de dades de mercat

Ja hem escrit àmpliament sobre el magatzem de dades de mercat de CoinFi, així que us en faré breu. Continuem provant i millorant la robustesa de la canalització de dades per poder impulsar el magatzem de dades a la producció.

Quan sortim a la producció, és important que aquest feed de dades sigui estable. Tot i que sempre hi pot haver obstacles imprevistos, esperem que la plataforma CoinFi retirarà dades del nou magatzem de dades al final del segon trimestre.

Examinadors de monedes

De moment, la nostra base de dades de monedes mostra una llista de monedes molt senzilla. Tanmateix, la visió a llarg termini és proporcionar monitors de pantalla, que són filtres especificats per l’usuari que us permetran:

  1. Identifiqueu oportunitats de negociació
  2. Tria monedes en funció de determinats indicadors tècnics
  3. Reduïu ràpidament l’univers de les monedes

Aquests programadors es desplegaran de manera contínua, però alguns dels programadors que prioritzem per a una versió inicial inclouen:

Indicadors de mitjana mòbil

Aquests indicadors són les mitjanes variables dels preus comercialitzats anteriorment. Les mitjanes mòbils són un mètode popular utilitzat en les finances tradicionals per identificar l’impuls. Llavors, per què és important? En una classe d’actius de tendència com la criptografia, l’impuls és un indicador especialment útil.

Indicadors RSI

El RSI, o índex de força relativa, s’utilitza conjuntament amb altres indicadors tècnics per demostrar si una moneda està sobrecomprada o sobremesa.

La idea d’aquestes revisions és ajudar-vos a identificar monedes interessants i també ajudar-vos a identificar els moments per comprar monedes que ja us interessin a un bon preu.

Com a exemple, si teniu una cartera de 20 monedes, podreu executar-ne un de selecció per veure quines són sobrecompres / venudes, cosa que us donarà una millor idea de si heu d’augmentar / disminuir la mida de la vostra posició. en una moneda donada.

Aquests (i més) programes de selecció estan en desenvolupament actualment i volem incloure’ls en una versió del segon trimestre.

També publicarem contingut sobre com els usuaris poden utilitzar aquests detectors per reduir l’univers de les monedes i identificar oportunitats comercials rendibles.

Crowdsourcing incentivat per token

Al llibre blanc original de CoinFi, es va esbossar un mètode per utilitzar el crowdsourcing incentivat per token per millorar l’accés a notícies, dades i investigacions de qualitat. & anàlisi. Aquest sistema incloïa un procés de vot de la comunitat incentivat per token per avaluar la qualitat.

Com a part del nostre full de ruta, el pla consistia a desplegar inicialment funcions amb un equip centralitzat i, amb el pas del temps, canviar cap a un model que giri al voltant del crowdsourcing incentivat per tokens..

Hem començat els treballs previs de disseny, arquitectura i implementació d’aquest sistema, tot i que probablement no estarà en vigor fins al tercer trimestre / quart.

Actualització de senyals d’arbitratge

Al novembre de 2017, vam mostrar a la comunitat CoinFi les moltes oportunitats d’arbitratge que hi havia a causa de la immaduresa del mercat. En aquella època, hi havia tantes ineficiències que podríeu obtenir criptografia pràcticament lliure de risc realitzant arbitratge manual.

Durant els mesos des que vam publicar aquell vídeo inicial d’arbitratge, el mercat ha anat recuperant el ritme. Han sorgit desenes de fons criptogràfics, molts especialitzats en arbitratge automatitzat i desplegant centenars de milions de dòlars en capital per explotar oportunitats d’arbitratge.

Després de realitzar proves i desenvolupaments exhaustius, hem decidit no publicar cap senyal d’arbitratge. En l’estat actual del mercat, executar manualment operacions d’arbitratge senzilles és pràcticament impossible de fer a qualsevol escala raonable.

L’arbitratge automatitzat encara és possible i, sens dubte, podríem convertir els senyals d’arbitratge de CoinFi en un bot (segons els nostres plans originals), però l’arbitratge simple és un joc de suma zero que només continuarà sent més competitiu. A mesura que l’espai criptogràfic s’institucionalitzi, creiem que seguirà sent menys factible perquè el comerciant minorista mitjà participi en operacions directes d’arbitratge.

Simplement no creiem que ja tingui sentit que el comerciant mitjà competeixi a l’espai d’arbitratge, sobretot quan els mercats són encara relativament ineficients i hi ha moltes oportunitats per fer operacions rendibles en altres àrees.

Gràcies per ajudar-nos a construir una millor plataforma

Volem donar les gràcies a tots els que us heu dedicat el temps per omplir el nostre qüestionari i ajudar-nos a crear una plataforma millor per a vosaltres.

Vam rebre molts comentaris útils i vam recopilar dades útils sobre com la nostra comunitat comercia amb criptografia.

Un parell de dades interessants:

Si no l’heu emplenat, no és massa tard, podeu ajudar-nos a construir una plataforma millor omplint el qüestionari aquí.

Gràcies pel suport continuat!

Ha estat un viatge interessant que només comença. Just l’estiu passat, vam arrencar el prototip inicial i vam passar els propers mesos executant la nostra venda de fitxes.

Tot i que sembla que hi hem estat una estona, el desenvolupament i la contractació de plataformes seriosos només han estat en curs durant els darrers 3 mesos.

Tot i que el desenvolupament pot semblar lent quan esteu seguint de prop un projecte, el progrés no és lineal: a mesura que afegim més membres de l’equip i basem-nos en els fonaments existents que hem establert, la velocitat de llançament de noves funcions també s’accelerarà.

Així, tot i que el progrés pot semblar lent a vegades, arribarem a un punt d’inflexió on veurem que el creixement s’accelera exponencialment.

Preveiem que aquest punt d’inflexió es produeixi a la Q2, però us deixarem que en sigueu el jutge.

Fins al mes que ve!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me