Cap altra classe d’actius no ha vist els magnífics guanys que s’ha vist recentment a les criptomonedes. Bitcoin, la criptomoneda més important, ha retornat un parell de milions per cent des del 2010, quan es va valorar en 0,008 dòlars en una etapa.

Bitcoin i un parell d’altres criptomonedes han recompensat molt bé els inversors que les han comprat i retingut. La compra i manteniment continua sent una estratègia comercial poderosa per a criptomonedes? I quins dels cripto val la pena comprar?

Trading de criptomonedes: enfocament de compra i retenció 1 (guanys exponencials)

Algunes criptomonedes han registrat guanys inèdits.

Els avantatges del comerç de criptomonedes de compra i retenció

Retalla el 95% del “soroll del mercat”

Hi ha diferents estratègies comercials de compra i retenció (creieu-ho o no). La idea principal d’aquestes estratègies és impulsar les tendències dels bous a llarg termini i eliminar el “soroll” del mercat associat a períodes de temps més baixos. Els comerciants a curt termini sovint es frustren quan el mercat els fa fora de les seves operacions, ja que assoleix els períodes de temps més reduïts (per exemple, el termini d’una hora). L’acció de preus en un gràfic setmanal sol ser inestable durant un període de temps determinat. Quan s’analitza el mateix període en períodes de temps més petits, la imatge sol ser molt més irregular i impredictible que en el període de temps setmanal.

El calendari perfecte del mercat no és necessari

El que fa que les operacions de compra i retenció siguin atractives per a molts comerciants i inversors és que, en molts casos, el temps perfecte per al mercat no és extremadament important. Per als comerciants que tinguin previst estar en operacions durant mesos o fins i tot anys, el que més importa és entrar realment al comerç. Sovint, aquests operadors no esperen retrocessos importants contra la tendència predominant del toro, ja que saben que pot fer que perdin l’oportunitat d’arribar a la posició que busquen..

Trading Cryptocurrencies - The Buy-and-Hold Approach 2 (redimensionament del surfista)

El comerç de criptomonedes amb un enfocament de compra i manteniment no requereix un temps perfecte.

Reducció dels costos de transacció

Els comerciants que es dediquen a operacions de compra i retenció a llarg termini no solen excedir-se. Això pot reduir significativament els costos de transacció. Un comerciant que entra i surt de les operacions cada dia o cada setmana ha de tenir en compte la reducció dels costos de transacció acumulats. La diferència en algunes criptomonedes és significativament superior a la dels principals parells de divises, per exemple. Això pot fer que sigui molt car i ineficaç executar moltes operacions a curt termini en lloc d’unes operacions a llarg termini.

Reduïda tensió psicològica

El comerç a curt termini i fins i tot el comerç a mitjà termini poden ser estressants per a molts comerciants. Moltes vegades els mercats poden ser difícils de negociar durant unes quantes setmanes i durant aquests moments el comerç a curt i mitjà termini pot esgotar els comerciants, especialment els que tenen menys experiència.

Tot i que les estratègies comercials de compra i manteniment de criptomonedes tenen el potencial de ser estressants de vegades, definitivament són menys imposants que les estratègies comercials a curt termini..

Eficiència horària

Les estratègies de compra i manteniment de criptomonedes són perfectes per a inversors i comerciants que vulguin obtenir guanys potencialment grans amb una despesa mínima de temps. Els inversors de criptomonedes a llarg termini que es dediquen a operacions de compra i manteniment no necessiten vigilar el preu cada dia, ni tampoc han de fer anàlisis tècniques i revisar els gràfics amb freqüència. Seria aconsellable que aquests inversors / inversors en criptomonedes estiguessin al dia de les novetats fonamentals, per descomptat, i revisessin les seves posicions de tant en tant, però encara consumeix molt menys que el comerç a curt termini..

Trading Cryptocurrencies - The Buy-and-Hold Approach 3 (Un home assegut al tapet)

Amb el comerç de criptografia de compra i retenció, no cal fixar-se en els gràfics durant tot el dia.

Quines criptomonedes val la pena comercialitzar?

Tot i que les petites criptomonedes no s’han d’evitar necessàriament, les criptos més fiables són les més grans i consolidades. Això inclou Bitcoin (BTC), èter (ETH), guió, litecoïna (LTC), efectiu de Bitcoin i ondulació (XRP). Els inversors i els comerciants tenen molta més confiança en aquestes (i altres) grans criptomonedes. Això us pot ajudar a l’hora de comprar aquests criptos per jugar a llarg termini.

Trobeu corredors de criptomoneda fiables aquí.

Un dels avantatges de negociar grans criptomonedes és que ofereixen una liquiditat més profunda. La liquiditat suficient ajuda a evitar relliscades a l’hora d’executar operacions i omplir ordres (obtenir beneficis i aturar les pèrdues).

Les grans criptomonedes també tenen moltes menys probabilitats de “xocar i cremar” que les petites. Hi ha hagut nombroses criptomonedes que no han sobreviscut molt de temps. Invertir en una nova moneda digital que encara no s’ha demostrat és com comprar un pollet d’un dia: alt potencial de creixement, però arriscat.

Definitivament val la pena revisar les criptomonedes més establertes, incloses les esmentades anteriorment. Els inversors amb una gran apetència pel risc poden estar interessats en criptomonedes més petites i menys conegudes. Tanmateix, a l’hora d’invertir-hi, és possible que els comerciants vulguin utilitzar participacions més petites que en les criptomonedes més grans.

Maneres d’introduir operacions de compra i manteniment de criptomonedes

Molts inversors simplement compren criptomonedes i les conserven fins que consideren que és un bon moment per vendre. Aquests inversors solen fer poques anàlisis tècniques abans d’introduir les seves operacions i, en alguns casos, poden preferir no utilitzar ordres de stop loss.

Els comerciants i inversors amb habilitats d’anàlisi tècnica poden preferir entrar en operacions de criptomonedes després de retrocediments de preus febles o substancials. A altres participants els agrada entrar al mercat amb una ruptura de resistència. Això afegeix l’avantatge de confirmar l’impuls.

Consells de compra i retenció per negociar criptomonedes

  • Utilitzeu períodes de temps més grans per fer anàlisis tècniques, per exemple, gràfics diaris, setmanals i mensuals.
  • Si utilitzeu stop loss, no el col·loqueu massa a prop de l’entrada.
  • L’apalancament s’ha de minimitzar o no s’ha d’utilitzar cap palanquejament. Mantenir operacions de criptomoneda durant mesos o anys pot ser costós.
  • Si és possible, aprofiteu els retrocessos per obtenir un millor preu d’entrada.
  • Si la tendència alcista no és volàtil i és molt forta, no espereu els retrocessos profunds. En aquest cas es poden considerar les entrades al mercat, així com les entrades separades.
  • Vigileu els factors fonamentals que poden influir en la perspectiva a llarg termini de les criptomonedes que esteu negociant.

Comenceu a negociar criptomonedes ara!

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment