Última actualització: juliol de 2018

Criptomonedes. Qui hauria pensat que aquesta classe d’actius única i poderosa (amb tecnologia blockchain) tindria un impacte tan còsmic en el món financer modern? Des del primer dia que Bitcoin va començar a cotitzar, ha crescut exponencialment en valor i quota de mercat.

Tot i que Bitcoin és la criptomoneda més coneguda, darrerament ha tingut una pallissa, igual que la resta d’altcoins de l’espai criptogràfic..

Però això no vol dir que totes aquestes monedes no siguin bones inversions. Tots ells encara tenen el potencial de canviar la manera com operen les indústries i fins i tot les economies. Estem en el punt en què hem d’identificar aquells que tenen una aplicació real del món real i aquells que no.

Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ripple, Monero i Zcash tenen propostes de valor molt úniques. Però, quina és, de fet, la millor inversió en aquest moment? Separem el blat de la palla.

Buscant senyals de comerç de criptomonedes gratuïtes?


Per què ens agrada Ripple (XRP)

En un moment en què la gent comença a qüestionar-se si hi ha algun valor real a les criptomonedes, en particular a Bitcoin, algunes criptomonedes comencen a guanyar cada vegada més atractiu.

Creiem que Ripple i el seu testimoni XRP són una d’aquestes criptomonedes, que tenen un atractiu i una aplicació de gran abast en el món real..

Durant molt de temps, les criptomonedes només es van veure com una forma de pagament alternativa, que no era especialment bona ni fins i tot pràctica d’utilitzar. Especialment Bitcoin, que esdevé infame en molts cercles. Tot i això, el testimoni XRP de Ripple és molt més. Ha cridat l’atenció de diverses institucions financeres que es preparen per incorporar l’altcoin únic als seus sistemes.

Ripple (XRP), a diferència de Bitcoin, és alhora una moneda i una xarxa de pagament. Tot i que pot trigar hores o fins i tot dies a processar una transacció amb Bitcoin, la tecnologia Ripple pot processar transaccions en 4 segons. Això el fa particularment atractiu per a les institucions financeres.

Esbrineu com fer-ho comercieu Bitcoin aquí.

Ripple top crypto el 2018

Ripple (XRP) està preparat per convertir-se en cripto-pesant el 2018.

eToro ofereix una plataforma social en la qual es poden negociar nombroses criptomonedes, uniu-vos a eToro ara!

* El seu capital està en risc.

Al mateix temps, mentre que el sector ha experimentat descensos de base àmplia. XRP continua mantenint-se propi.

El preu de XRP té un rendiment molt millor que molts dels seus principals companys de forma relativa. Com que moltes de les criptomonedes principals estan correlacionades, ajuda a analitzar la seva força relativa per prendre la millor decisió d’inversió.

L’espai criptogràfic ha estat lluitant al llarg del 2018, així que és bo mirar-los comparativament. Recordeu, no estem mirant quina criptografia guanyarà més valor en dòlars el proper any. Es tracta del percentatge de guany potencial que es pot aconseguir.

La xarxa Ripple és robusta i segura

La xarxa Ripple és ultra fiable i segura. L’estabilitat de la xarxa Ripple fomenta molt la confiança en ella i en la pròpia criptomoneda Ripple. Amb molts menys números que els seus germans grans, Bitcoin i Ethereum, El funcionament directe i suau de Ripple el converteix en una criptografia fonamental per invertir.

Moltes institucions financeres estan adoptant la tecnologia robusta darrere de la funcionalitat de Ripple. Mitjançant el foment d’una associació amb més de la meitat dels principals bancs i cases d’inversió del món, Ripple està a punt de convertir-se en una part indispensable del comerç internacional. Les fortes relacions amb Western Union, xRapid, l’Autoritat Monetària de l’Aràbia Saudita i xCurrent són els inicis d’una aliança incipient amb els protagonistes de les finances mundials..  

Ripple és increïblement ràpid i barat

La increïble velocitat de transaccions de Ripple el converteix en un guanyador a la indústria de les criptomonedes. En comparació amb Bitcoin, Ethereum i Litecoin, Ripple té anys llum per davant quan es tracta de processar transaccions a la seva xarxa. A diferència de Bitcoin, la congestió de transaccions a la xarxa Ripple és inexistent.

Pel que fa al cost, Ripple és un clar guanyador amb una quota de transacció mitjana d’uns 0,0005 dòlars. Per descomptat, com passa amb la majoria de coses relacionades amb la criptomoneda, les comissions i els costos disminueixen a mesura que la tecnologia avança.

Alta escalabilitat

Ripple va ser dissenyat per gestionar grans volums de transaccions. Tot i que Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Monero ni tan sols poden gestionar 100 transaccions per segon, Ripple pot processar 1500 transaccions per segon. Hi ha una nova tecnologia a l’horitzó que augmentarà la capacitat de Ripple fins a desenes de milers de transaccions per segon en un futur proper.

Impressionants aplicacions institucionals de Ripple

Ripple és molt més que una simple criptomoneda a causa de la seva impressionant velocitat de transacció, alta escalabilitat i xarxa estable, és l’instrument perfecte per millorar els processos internacionals de transferència de diners.

Mitjançant l’ús de Ripple, els bancs i les institucions financeres accedeixen a la liquiditat a demanda i tenen el poder de realitzar pagaments globals en temps real. Quan les transferències bancàries internacionals solien trigar uns quants dies a completar-se, es poden fer gairebé instantàniament amb Ripple. Quina revolució!

És Ripple la millor criptomoneda per invertir el 2018?

Ripple és una criptomoneda impressionant amb moltes aplicacions útils. En comparació amb Bitcoin i moltes altres criptomonedes populars, Ripple és molt més estable. Amb Ripple, no hi ha forquilles dures ni polítiques innecessàries. Les seves transaccions econòmiques també s’afegeixen al seu atractiu.

Els fonaments de Ripple continuen sent forts. I, tot i que tot el sector criptogràfic s’ha retirat dels seus màxims. Si teniu en compte els propers cinc o deu anys, creiem que Ripple (XRP) marca moltes caixes.

Vegem què té a punt Ripple durant la resta de l’any. Per obtenir la vostra part de l’acció de Ripple, obriu un compte amb un gran agent de criptografia avui.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment