Margex és una plataforma de negociació de derivats basada en Bitcoin de nova generació, on podeu operar amb un apalancament de fins a 100 vegades en tots els parells disponibles, com ara Bitcoin, Ethereum, Yearn.finance i molt més contra el USD. Margex introdueix un intercanvi personalitzat fet des del principi per proporcionar la millor experiència comercial. Acompanyada d’una interfície fàcil d’utilitzar, la plataforma aconsegueix proporcionar un motor de comerç ràpid, una gran liquiditat i un sistema a prova de manipulacions.Margex

 

En comparació amb totes les altres plataformes de negociació de derivats i els problemes que pateixen, com ara els bloqueigs i els manipuladors del mercat, és clar que cal que surti al mercat una plataforma de negociació de més qualitat. Margex sembla tenir el potencial de ser un d’ells, ja que ofereix un motor de negociació personalitzat que pot processar fins a 100.000 transaccions per segon.

Què ofereix Margex?

  • Execució ràpida de l’ordre
  • Sense sobrecàrregues
  • Honoraris competitius
  • Apalancament ajustable fins a 100 vegades
  • Interfície fàcil d’utilitzar
  • Tot en un entorn de negociació
  • Liquiditat segregada de 12 proveïdors
  • Protecció contra manipulació de preus, que protegeix els usuaris de liquidacions injustes
  • Cap KYC

Inscripció

Margex

El registre a Margex no dura més d’un minut. Tot el que heu de fer és introduir el vostre correu electrònic, confirmar que no sou resident de certs països i feu clic a Registra’t. Després d’això, podeu dipositar i començar a negociar immediatament.

Dipòsits i retirades

dipòsits

Els mètodes de dipòsit disponibles a Margex en aquest moment són Bitcoin o targetes de crèdit i dèbit i altres criptomonedes proporcionades per Changelly. Les retirades són processades a Bitcoin, manualment, per un equip de tresoreria dividit per segregació de funcions i carteres fredes amb múltiples signatures per tal d’eliminar el risc de pirates informàtics i explotadors..

Negociació a Margex

negociació

Negociació a Margex està dissenyat per ser senzill, ja que la plataforma ofereix un dels dissenys estàndard més nets de la indústria per operar amb palanquejament.

El costat esquerre es reserva per a la pestanya de comanda on ajusteu els detalls de la vostra posició, com ara: quantitat, preu límit i palanquejament. A la secció de comerç podeu veure detalls com l’identificador de l’oferta, la data, el tipus, l’actiu, la quantitat, el marge, l’aturada de pèrdues, obtenir beneficis i molt més.

El gràfic resideix al centre gràcies a TradingView amb un conjunt complet d’indicadors comercials. El llibre de comandes i els darrers comerços es troben a la dreta, on podeu comprovar la profunditat d’un mercat.

Configuració de Stop Loss i Take Profit

beneficis

Establir stop loss i obtenir beneficis és bastant fàcil, feu clic als números establerts per a stop loss i obtingueu beneficis i apareixerà una finestra on haureu d’introduir el nivell de preu desitjat. Tot i que pot resultar confús la primera vegada, ja que no hi ha indicadors clars que indiquin que es tracta d’un botó.

Tancar una posició o una comanda

Per tancar les posicions, feu clic al botó Tanca del costat esquerre. Podeu “Tancar mercat” o “Tancar límit”.

Seguretat

Els comptes de client de Margex estan protegits per autenticació 2FA, confirmacions de correu electrònic, xifratge SSL, notificacions de correu electrònic i alertes. Margex emmagatzema el 100% dels fons d’usuaris a l’emmagatzematge frigorífic per maximitzar el nivell de seguretat dels fons. Aquest sistema s’acompanya d’un seguiment en temps real de cada moviment d’actius realitzat a la plataforma.

Infraestructura comercial

Margex té una infraestructura de servidor elàstica que proporciona la possibilitat d’escalar sota demanda amb el motor de negociació capaç de gestionar fins a 100.000 trx / s. Això garanteix que la plataforma continuarà tenint una execució instantània de comandes, fins i tot en moments de molt alta activitat comercial i volatilitat.

Manipulació de preus i prevenció de fraus

Margex ha integrat un sistema basat en IA realitzat a mida en temps real que controla les activitats comercials sospitoses i la consistència del feed de preus. També hi ha un sistema d’agrupació de liquiditat que treu liquiditat de diversos proveïdors de liquiditat gràcies al qual Margex pretén garantir els millors preus d’entrada i sortida per als seus usuaris..

A més de tot, Margex aplica un sistema de protecció contra els preus per executar ordres al nivell de preus esperat.

Suport

La plataforma compta amb assistència en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, que respondrà a qualsevol pregunta en qüestió de minuts.

Tarifes

Les comissions de negociació a Margex estan en un espectre inferior en comparació amb la majoria de plataformes de negociació. La tarifa del comprador és del 0,060% i la tarifa del Maker és del 0,019%. Hi ha una comissió de finançament que és la norma per a totes les plataformes de negociació amb palanquejament.

honoraris

Conclusió

Margex és una de les plataformes comercials més fàcils d’utilitzar de les moltes de la indústria criptogràfica. Aquesta és la plataforma on podeu registrar-vos literalment i començar a operar en pocs minuts sense perdre temps.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment