LocalBitcoins Review

LocalBitcoins és un mercat peer-to-peer conegut per al comerç de Bitcoin. Avui revisarem les funcions que ofereix l’intercanvi i si és adequat per a les vostres necessitats comercials.

Revisió de LocalBitcoins: Visió general de l’Exchange

localbitcoins

LocalBitcoins va ser establert el 2012 per Jeremiah Kangas, a Hèlsinki, Finlàndia, amb l’actual director general Nikolaus Kangas. La plataforma ha guanyat popularitat ràpidament, amb el servei disponible a més de 240 països.

Recentment, la companyia va llançar un lloc germà anomenat LocalEthereum, que dóna suport als intercanvis Ethereum P2P. L’interessant d’aquesta empresa és el fet que no ha rebut el suport financer de capitalistes de risc.

La plataforma facilita reunions presencials o negociacions directes per a compradors i venedors, que poden utilitzar més de 40 mètodes de pagament. Aquest aspecte es tractarà més endavant a la nostra revisió de LocalBitcoins.


Monedes i països disponibles admesos

Com el seu nom indica, LocalBitcoins només admet el comerç i l’intercanvi de Bitcoins.

El lloc web permet als comerciants utilitzar una àmplia varietat de monedes fiduciàries, incloses BTC / USD, BTC / EUR, BTC / GBP, BTC / AUD, BTC / CAD, BTC / CNY, BTC / INR i 120 monedes més.

La plataforma està disponible a 248 països i 7789 ciutats de tot el món. Els països als quals no es pot accedir a causa de problemes regulatoris i restriccions financeres internacionals inclouen EUA, Xina, Indonèsia, Síria, Iran i Corea del Nord..

Compatibilitats de revisió de LocalBitcoins

La interfície LocalBitcoins es pot utilitzar en tots els principals navegadors web, així com en sistemes operatius de PC i tauletes, com ara Windows i Mac. La seva aplicació mòbil només està disponible per als usuaris d’Android.

Interfície d’usuari i experiència

La interfície de l’intercanvi té un disseny net, amb tota la informació ben visualitzada, que facilita l’ús i la cerca del que necessita tothom sense haver de navegar cap a altres parts del lloc..

L’aplicació mòbil Local Trader per a LocalBitcoins és un programari de codi obert per a dispositius Android. S’ha informat que l’aplicació té molts errors i problemes d’inici de sessió.

Interfície d'usuari de LocalBitcoins

Com obtenir un compte de LocalBitcoins

Procés de registre

 1. Aneu al LocalBitcoins lloc web i feu clic a “Registra’t”;
 2. Empleneu el formulari amb el vostre nom d’usuari, correu electrònic, contrasenya i passeu el captcha;
 3. Pengeu un document d’identitat, com ara passaport o DNI nacional;
 4. Es recomana completar el vostre perfil un cop hàgiu obert el compte. La majoria dels comerciants es negaran a negociar amb vostè si teniu un perfil incomplet.

Com utilitzar LocalBitcoins Exchange

Compra i venda de Bitcoin

 1. Aneu a les pestanyes “Compra ràpida” o “Venda ràpida” per veure les ofertes;
 2. Per comprar / vendre BTC, aneu a l’opció “Compra ràpida” / “Venda ràpida” i trieu el vostre país al menú desplegable;
 3. Seleccioneu el mètode de pagament preferit a la llista desplegable “Totes les ofertes en línia” (els mètodes de pagament es parlaran més endavant a la nostra revisió de LocalBitcoins);
 4. Se us mostrarà una llista de comerciants que coincideixen amb la vostra selecció de filtres;
 5. Seleccioneu una oferta de la llista;
 6. Al costat de cada oferta, hi ha un botó “Comprar” o “Vendre”. Feu clic al botó per accedir a la pàgina d’informació de l’usuari. Aquí podeu veure la reputació del venedor / comprador de l’individu i veure quants oficis ha tancat i honrat, la seva puntuació general de comentaris i l’estat de la verificació del perfil;
 7. Procediu amb la transacció una vegada, tant el venedor / comprador com l’acord amb tots els termes de la transacció. Podeu parlar directament amb el comerciant per negociar termes, com ara el tipus de canvi, l’hora i el lloc de la reunió (si és en persona), etc.
 8. Deixi un comentari quan hagi finalitzat la transacció.

Si voleu fer la vostra pròpia oferta comercial, aneu a la secció “Publicar una operació”.

Comissions d’intercanvi de LocalBitcoins

LocalBitcoins cobra una tarifa plana de l’1% per als venedors, sense comissions per als compradors. Els serveis de facturació comercials que ofereix la plataforma tenen una comissió del 0,5% que es retirarà de cada factura realitzada.

Si s’utilitza una transacció externa per pagar la factura, haureu de pagar la comissió de dipòsit de la xarxa Bitcoin que es restarà de l’import de la factura..

No hi ha comissions per a la inscripció del compte, la compra i venda de Bitcoins i les transaccions de cartera de LocalBitcoins.

Haureu de pagar qualsevol comissió de transacció que apliqui la xarxa Bitcoin en aquell moment.

Localbitcoins Mètodes de Pagament Revisió

Els usuaris tenen accés a la llista de mètodes de pagament més àmplia que hagi ofert mai un intercanvi. Alguns dels mètodes inclosos són:

 • Transferència bancària (ACH / SEPA);
 • Efectiu;
 • Targeta de crèdit;
 • Criptomoneda;
 • Targeta regal Amazon;
 • Google Wallet;
 • PayPal;
 • Square Cash;
 • Venmo;
 • Unió Occidental;
 • Xoom.

Temps de transacció

Els terminis de processament dels dipòsits fiat depenen de la forma de pagament seleccionada. Bitcoin s’allibera de la garantia quan el venedor confirma que ha rebut el pagament. Això pot ser problemàtic, ja que confieu en què el venedor decideix confirmar el pagament.

Límits de transferència

Els usuaris de LocalBitcoins no tenen límits en els seus comptes. Els membres poden establir els seus propis límits i preus de venda o compra.

Funcions de seguretat

En aquesta revisió de Localbitcoins podeu trobar que la plataforma d’intercanvi inclou funcions de seguretat, com ara autenticació de dos factors, xifratge web HTTPS, alertes de missatges de text i SMS, Guardia d’inici de sessió, xifratge PGP per a la comunicació de correu electrònic i servei de dipòsit de garantia..

El dipòsit guarda els diners enviats pel comprador i els fons s’alliberen quan el venedor confirma que l’operació ha tingut èxit.

La plataforma de negociació es va piratejar el 2015 a través del seu compte LiveChat, perdent aproximadament 17 BTC per les carteres dels clients. Un any abans, un pirata informàtic va irrompre als seus servidors, però LocalBitcoins va al·legar que no es van robar dades de clients. Al gener d’aquest any, l’intercanvi va patir una bretxa de seguretat que va durar unes 5 hores, amb els pirates informàtics que van irrompre en sis comptes d’usuari i van robar més de BTC 7,9.

Tot i que, a diferència d’altres intercanvis, LocalBitcoins no ha de mantenir la criptomoneda a la plataforma per als compradors, els venedors han d’utilitzar el seu sistema de cartera interna per als serveis de custòdia de la plataforma.

LocalBitcoins Atenció al client Revisió

Es pot contactar amb l’equip d’assistència de LocalBitcoins les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana mitjançant un sistema de venda de correus electrònics, però s’ha valorat que no respon, i els usuaris es queixen que no han rebut cap resposta als seus correus electrònics..

En una revisió d’intercanvi, el suport és un aspecte molt important, ja que moltes plataformes tenen problemes en aquesta àrea.

LocalBitcoins Exchange Reputació de la revisió

Molts clients han informat que han entrat en contacte amb usuaris fraudulents o han estat estafats a la plataforma.

Hi ha moltes ressenyes en línia que descriuen com s’han estafat els usuaris, cosa que ha afectat amb el temps la reputació de l’intercanvi. En realitat, no és culpa de LocalBitcoins si els estafadors utilitzen la plataforma per arrencar persones. El problema és que el comerç entre iguals comporta molts riscos i els comerciants haurien de prendre totes les precaucions de seguretat.

La plataforma també compta amb una secció on els usuaris poden publicar avisos de frau i estafa, per alertar els altres comerciants de la seva experiència i evitar negociar amb aquests usuaris..

LocalBitcoins.com es va enfrontar a una enorme reacció de la comunitat quan va començar a aplicar protocols més estrictes de Know-Your-Customer (KYC) a principis del 2018. Com que un dels seus punts de venda era l’anonimat de l’usuari, ja que només necessitareu un correu electrònic per registrar-vos els usuaris es van molestar perquè la plataforma P2P imposés aquestes regles.

La secció 2.4 estableix que “la verificació del compte amb un identificador actualment és obligatòria per a tots els anunciants i usuaris que tinguin un volum de negociació superior a un límit determinat”. L’empresa raona que la mesura es va fer per protegir els usuaris contra el frau, el blanqueig de diners, les activitats delictius i altres activitats il·lícites.

LocalBitcoins Review: veredicte

LocalBitcoins és una plataforma d’intercanvi que facilita el comerç de Bitcoin entre iguals. L’estructura de les taxes és avantatjosa per als compradors, però l’inconvenient és que hi ha molts comerciants fraudulents que abusen de la plataforma i busquen enganyar els seus diners..

LocalBitcoins Exchange: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Àmplia gamma d’opcions de pagament;
 • Àmplia cobertura geogràfica;
 • Els volums de compra / venda no tenen límits;
 • Estructura de tarifes senzilla;
 • Sense comissions per als compradors.

Contres:

 • Els requisits de KYC comprometen l’anonimat;
 • Els comerciants d’estafes són habituals;
 • Confieu que el venedor confirma el pagament;
 • Pot obtenir preus superiors al valor de mercat de Bitcoin.

Imatges de característiques: wethecryptos.net

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment