L’interès de la Xina se centra al voltant de Bitcoin;


publicitat Phemex

Durant l’última setmana, Bitcoin s’ha anat consolidant al voltant dels nivells de 10.700 dòlars. Curiosament, la criptomoneda més gran del món ha mantingut la seva posició de manera resistent malgrat algunes notícies negatives, com ara les càrregues CFTC de BitMEX que van provocar una erosió de 32.000 BTC de la borsa..

No obstant això, hi ha hagut un augment en els nous participants que van arribar a Bitcoin clarament indicat per un augment en les noves adreces de Bitcoin. Normalment, veiem 5-10.000 noves adreces de Bitcoin cada dia. Tot i això, la setmana passada es va produir un interessant brot amb una nova adreça BTC disparant per sobre dels 22.000. Bé, si això ha d’indicar alguna cosa, és possible que Bitcoin estigui preparant l’escenari per a la seva propera cursa de bous.

Bitcoin-adreces-gràfic-GlassnodeFont: Glassnode

Tot i que aquest és certament un desenvolupament interessant per a la comunitat Bitcoin, hi ha alguna cosa més que allò que sembla. Un interessant anàlisi presentat per Cole Garner suggereix que totes aquestes adreces Bitcoin provenen de XINA. Sí, sembla que hi ha un volum de compra saludable procedent de la Xina que ha estat recolzant el preu de la BTC la setmana passada malgrat notícies no tan positives al mercat.

És possible que us pregunteu que la Xina ha prohibit la criptografia durant molt de temps i per què aquest moviment de sobte? De fet, les recents accions dels governs xinesos suggereixen que hi ha una campanya coordinada d’esforç i màrqueting per pessigollar la ment dels inversors xinesos cap a la criptografia. És a dir, el govern xinès vol desencadenar la propera cursa de bous.

Hmm, aquesta és una interessant vibra de propaganda dels mitjans oficials del PCC com “参考 消息”, Xinhua i CCTV2

el títol “cryptoasset is the best performance asset YTD” apareixia en totes les vies, periòdics, mitjans de comunicació en línia i TV

És rar que es faci un esforç tan coordinat pic.twitter.com/2g6VDsV5SE

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 25 de setembre de 2020

L’interès ocult de la Xina per Bitcoin

Se sap que a la Xina hi ha algunes de les activitats mineres de Bitcoin més grans del món. Com que controla la mineria de Bitcoin, també té el BTC més gran que qualsevol altre país del planeta. Garner assenyala que el lideratge xinès promourà qualsevol narrativa que s’adapti als seus interessos de la millor manera possible.

També sabem que la Xina només mira una gran oportunitat que el pugui convertir en el líder econòmic mundial al capdavant dels Estats Units. Per tant, si Bitcoin pot ajudar-la a aconseguir la posició del poder econòmic, per què no? A més, les institucions financeres mundials s’han inclinat cap a Bitcoin amb una perspectiva econòmica incerta. Per tant, la Xina no estarà disposada a perdre el lloc on té una base sòlida.

A més, Garner també atribueix l’últim augment de la impressió en dòlars de Tether a la campanya de màrqueting de la Xina.

10 / La recent explosió a #Tether la impressió podria haver estat un dels principals precursors de la campanya de màrqueting de la Xina.

La Xina domina $ USDT volum globalment – i #Tether domina la seva liquiditat fiat onramp. pic.twitter.com/wPoCl7z2qZ

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5 d’octubre de 2020

Així, Garner sospita que l’últim interès de compra al detall de la Xina ha ajudat Bitcoin a mantenir les baixistes notícies de la setmana passada. Tot i que els compradors minoristes no són els impulsors del mercat, ofereixen senyals clars de grans moviments al mercat alcista.

Bitcoin assolirà la capitalització de mercat d’un bilió de dòlars el 2020

La predicció de preus de BTC no és cap novetat al mercat. Tanmateix, hi ha un cor creixent entre els analistes per a la pròxima corrida de Bitcoin. L’analista de Blockstream, Adam Back, va dir recentment que Bitcoin arribarà a un bilió de dòlars en els propers dos anys el 2020. Amb la capitalització actual del mercat al voltant dels 200.000 milions de dòlars, el preu BTC es quintuplicarà d’aquí a uns 50.000 dòlars..

Conservador. Jo diria #bitcoin probablement vegi un límit de mercat de 1 bilió de dòlars en 2 anys, probablement abans. 1 bilió de dòlars és d’uns 50.000 BTC. https://t.co/LJeq53DXgM

– Adam Back (@ adam3us) 5 d’octubre de 2020

L’última perspectiva criptogràfica de Bloomberg informe també suggereix que el preu de Bitcoin tocarà la marca de 100.000 dòlars en els propers anys, és a dir, 2 bilions de dòlars en capitalització de mercat. L’analista de la intel·ligència de Bloomberg, Mike McGlone, va dir:

“Tenint en compte la maduració normal, aproximadament el 2025 arribaria aproximadament el doble del període de temps entre 1.000 i 10.000 dòlars, perquè Bitcoin afegeixi potencialment un altre zero”.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment