PrimeBit

Quant a PrimeBit

primebitPrimeBit és una plataforma d’intercanvi de derivats criptogràfics fundada el 2019 amb seu a l’illa de Saint Vincent i les Granadines. La plataforma ofereix un alt apalancament per als contractes perpetus de Bitcoin, Litecoin i Ethereum, que permeten les transferències P2P sense utilitzar fons d’assegurances per guanyar diners..

PrimeBit no està disponible per a ciutadans i residents dels EUA, Canadà, Japó, Algèria, Afganistan, Bahames, Botswana, Cambodja, Crime i Sebastopol, Cuba, Equador, Etiòpia, Ghana, Iran, Iraq, Myanmar, Corea del Nord, Pakistan, Sèrbia, Sri Lanka, Sudan del Sud, Sudan, Síria, Tunísia, Trinitat i Tobago i el Iemen.

Interfície de negociació

interfície de negociació primebit

PrimeBit va desenvolupar la seva pròpia aplicació Webtrader que s’adreça a comerciants bàsics i avançats. La plataforma està escrita en C ++ i compta amb la integració del motor MetaTrader 5, que sol ser utilitzat pels operadors de Forex, índexs i productes bàsics, cosa que permet que l’intercanvi processi un milió d’operacions per segon.

La interfície inclou funcions com ara límits de risc per gestionar pèrdues, gràfics i finestres personalitzables, així com una àmplia gamma d’indicadors, com ara Bollinger Bands, Ichimoku i mitjanes mòbils..

Es pot accedir a la plataforma mitjançant qualsevol navegador web, de manera que no cal descarregar ni instal·lar res. També hi ha una versió d’aplicació per a mòbils per als comerciants en moviment.

La plataforma PrimeBit es tradueix a 12 idiomes: anglès, polonès, espanyol, turc, portuguès, japonès, alemany, xinès, rus, vietnamita, tailandès i coreà.

L’aplicació comercial MetaTrader 5 té mesures de seguretat increïbles, com ara xifratge de 128 bits per a dades entre PrimeBit i el servidor, autenticació del servidor i ampliada, protecció de fitxers de configuració, fitxers xifrats que emmagatzemen la configuració i els comptes de connexió, així com protecció amb contrasenya.

Mètodes de dipòsit i retirada

Els usuaris de PrimeBit només poden fer dipòsits amb Bitcoin. No hi ha cap import mínim de dipòsit ni límits màxims. Els dipòsits de Bitcoin s’afegiran al vostre compte després d’una confirmació a la xarxa Bitcoin.

Opcions de compra de Bitcoin

Si no teniu BTC, PrimeBit també us ofereix una manera ràpida de comprar-los a la seva plataforma.

En desplaçar-vos cap avall fins a la finestra de dipòsit, feu clic al botó “Comprar BTC” i se us redirigirà a Match2Pay servei d’intercanviador. A partir d’aquí, podeu comprar Bitcoin utilitzant fiat com euros o dòlars mitjançant transferència bancària. El límit mínim de compra s’estableix en 50 USD, amb un límit màxim de compra de 20.000 USD de BTC.

Comerç amb apalancament

PrimeBit admet operacions de palanquejament de fins a 200 vegades, que és una de les taxes més altes del mercat. A diferència d’altres plataformes de palanquejament, PrimeBit no liquida les vostres posicions quan arriba al preu de liquidació tret que el contracte tingui un saldo negatiu. A més, la plataforma no utilitza fons d’assegurances, cosa que pot augmentar considerablement les seves pèrdues quan el mercat experimenti fortes fluctuacions.

Contractes perpetus

Primebit

coinfomania.com

PrimeBit admet el comerç de contractes perpetus lineals de Bitcoin, Ethereum i Litecoin enfront del dòlar nord-americà. Els preus dels contractes es deriven de l’índex compost Bitcoin / Ethereum / Litecoin anomenat preu just, que calcula els índexs en funció de múltiples fonts externes. Els contractes perpetus utilitzen un índex de primes o descomptes per ajustar-se a la tarifa final correcta. La taxa de finançament té el paper de regular el preu del contracte perpetu al preu de referència.

Els pagaments de finançament es fan cada vuit hores i no s’apliquen comissions per aquestes transferències.

L’import mínim per obrir un contracte BTCUSD és de 0,0001 BTC. PrimeBit contractes no tenen dates de caducitat, els fons utilitzats en els contractes s’intercanvien directament entre les parts implicades.

Els contractes perpetus es liquiden en BTC i es cotitzen en dòlars nord-americans. Tots els contractes tenen un valor de 0,1 mBTC per preu d’1 dòlar. Com que els contractes són lineals, el preu i el valor del contracte no varien amb el preu del contracte.

Tarifes 

icona de taxesPrimeBit no aplica cap comissió per dipòsits ni per trobar pagaments. No obstant això, hi ha una taxa de 0,0005 BTC per retirar Bitcoin. També es cobren taxes en comprar Bitcoin mitjançant PrimeBit. La conversió de Bitcoin en fiat també comportarà comissions.

Les comissions per a la negociació de derivats es basen en el model de fabricant. La tarifa del fabricant s’aplica a aquells que fan comandes i l’intercanvi dóna als responsables del 0,025%, ja que aporten més liquiditat a la plataforma.

La tarifa del comprador s’aplica a aquells que realitzen comandes sobre el preu de l’oferta. Els compradors han de pagar una petita quota del 0,075% a PrimeBit.

Privadesa i seguretat

seguretat primebitPrimeBit implementa diverses mesures de seguretat per protegir les dades i els fons dels usuaris de les amenaces en línia.

El 99,9% dels fons de clients de la plataforma es mantenen fora de línia en una cartera freda. Això limita els atacs en línia i, per tant, impedeix als pirates informàtics accedir i robar fons.

Per a la seguretat del compte, l’intercanvi requereix que els usuaris activin l’autenticació de dos factors (2FA) mitjançant l’aplicació Android o iPhone de Google. 2FA genera una contrasenya única al telèfon de l’usuari, que s’utilitza per confirmar cada sol·licitud d’inici de sessió o retirada.

Els servidors utilitzats per PrimeBit en les seves operacions comercials s’allotgen Serveis web d’Amazon (AWS), que és un dels serveis al núvol més utilitzats i de confiança.

Atenció al client

No hi ha suport en directe a PrimeBit. En canvi, es pot contactar amb l’equip de la plataforma per correu electrònic a la pàgina [protegit per correu electrònic] correu electrònic.

El lloc també inclou una completa suport secció, que inclou tutorials detallats i preguntes més freqüents sobre l’ús de la seva plataforma. L’equip sol respondre al cap d’un dia.

Conclusió

PrimeBit és una plataforma de derivats de criptografia relativament nova, però amb els seus preus competitius i el seu elevat apalancament, és una gran opció per a aquells que vulguin augmentar les seves participacions de Bitcoin mitjançant el comerç de marges..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment