Bitladon

Avui revisarem un popular intercanvi criptogràfic d’Europa, Bitladon, i explorar què ofereix i què fa tan especial.

Què és Bitladon?

Logotip de Bitladon Bitladon té la seva seu i està registrada als Països Baixos, amb la seu principal a Aalsmeer. Bitladon exchange és propietat i wpx_istració de la companyia Coin Meester B.V., que també està registrada als Països Baixos. Els propietaris de l’empresa són Boyd Meuleman i Mitchell Zandwijken.

Fins i tot si l’intercanvi es va llançar el juny del 2017, va reunir ràpidament una gran base d’usuaris, principalment a causa de les seves transaccions EURO a criptogràfiques.

Monedes admeses

La llista de Bitladon inclou una gran varietat de monedes criptogràfiques. Actualment, l’intercanvi admet més de 190 criptos diferents, com ara Bitcoin, Ethereum, Monero, Litecoin, Electra, Storj i molts altres. L’única opció fiat compatible és Euro, que es pot utilitzar per comprar o vendre qualsevol moneda que aparegui a la plataforma.

Criptografia Bitladon

Interès per Stablecoins

L’any passat, Bitladon va introduir l’opció de guanyar interès per les stablecoins que admeten a la seva plataforma. Entre les estables disponibles actualment hi ha Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Paxos Standard (PAX) i Dai (DAI), i podeu obtenir un tipus d’interès anual del 3%.

Per rebre interessos, només cal que conserveu una de les stablecoins esmentades a la seva respectiva cartera Bitladon. També podeu dipositar les monedes a la plataforma si ja en teniu o podeu moure-les des d’altres comptes de canvi. Cada dia, l’interès s’acredita als comptes dels usuaris. Aquesta característica és molt avantatjosa per als propietaris de criptografies que volen mantenir les seves monedes durant un llarg període de temps, ja que pràcticament cobren per fer-ho..

Trasllats Fiat

En molts intercanvis de criptografia, normalment es poden fer dipòsits i retirades de criptografia ràpides, però sempre hi ha un retard pel que fa als dipòsits fiduciaris. Amb Bitladon, no hi ha problemes d’aquest tipus, ja que podeu comprar criptomonedes amb fiat tan fàcilment com ho faríeu amb qualsevol altra criptografia..

Els dipòsits en euros triguen un dia hàbil a abonar-se al vostre compte mitjançant SEPA (Espai Únic de Pagament Europeu). Aquest procés sol trigar fins a cinc dies laborables en ser completat per altres borses.

Amb Fiat, podeu comprar monedes digitals o vendre la vostra criptografia per EURO i retirar fàcilment els vostres fons de la mateixa manera. Les transferències Crypto i EURO des del vostre compte s’envien automàticament al vostre compte o compte bancari de Bitladon.

Intercanvis de criptografia instantanis

Tant si voleu comprar o vendre qualsevol dels criptos que apareixen a la llista, l’intercanvi processa aquests swaps en un instant. Només cal que aneu a la secció “Canvia qualsevol a qualsevol”, introduïu les monedes que vulgueu canviar i feu clic a “Canvia”.

Interfície d’usuari

La interfície de Bitladon té un disseny net i funcional dirigit tant a comerciants principiants com avançats. Els usuaris poden triar entre dos modes de negociació: Compra simple & Venda comercial o avançada. El senzill mode de negociació permet l’intercanvi ràpid de monedes digitals als tipus de mercat actuals, mentre que el mode avançat us permet establir els vostres propis preus per a la vostra comanda o fer comandes stop-loss.

Android iosAplicacions per a Android i iOS

Bitladon també vol atendre els comerciants de qualsevol lloc i, com a tal, han creat aplicacions mòbils compatibles amb els dispositius mòbils que tenen instal·lats sistemes iOS i Android. Actualment, les aplicacions per a mòbils estan disponibles per a usuaris holandesos, però aviat llançaran les aplicacions en anglès, espanyol, polonès i francès.

Tarifes transparents

Tot i que Bitladon no aplica cap comissió per dipositar i retirar criptos, encara haureu de pagar la tarifa de xarxa en retirar-la, ja que la tarifa pot variar de moneda en moneda.

La comissió de negociació és del 2% per a totes les operacions, però es pot reduir en funció del vostre estat VIP i del vostre volum de negociació durant un període de 30 dies. Podeu reduir la vostra comissió fins a un 0,25% per operació.

Seguretat d’intercanvi

Per protegir les dades i els fons dels seus usuaris, Bitladon ha implementat diverses mesures de seguretat que evitaran que els atacants malintencionats intentin accedir-hi.

Les dades enviades entre l’usuari i el lloc estan protegides mitjançant xifratge SSL. Per protegir els comptes d’usuari, la plataforma permet als usuaris habilitar 2FA mitjançant correu electrònic o Google Authenticator.

A més, quan intenteu accedir al vostre compte des d’un altre dispositiu o ubicació, Bitladon us enviarà un codi per correu electrònic cada vegada per verificar la vostra identitat.

La plataforma emmagatzema el 95% dels fons dels usuaris en carteres fredes, que estan permanentment fora de línia. Això evita que els pirates informàtics agafin tots els diners de l’intercanvi alhora en cas d’atac.

El seu intercanvi mai no ha estat piratejat fins ara.

seguretat criptogràfica

freepik.com

Suport lingüístic

Per tal d’atendre a una base d’usuaris europea més gran, Bitladon ha traduït el seu lloc a holandès, anglès, francès, espanyol i polonès. L’atenció al client s’ofereix en holandès, francès i anglès.

Atenció al client

Els clients de Bitladon poden posar-se en contacte amb el seu personal d’assistència per telèfon, correu electrònic i xatejar els dies laborables entre les 9:00 i les 17:00. El equip de suport s’ha classificat com a extremadament competent i útil, amb assistència per correu electrònic disponible fora de l’horari laboral. El temps de resposta sol ser d’una hora des que s’ha enviat el correu electrònic.

Conclusió

Bitladon és un intercanvi ràpid i eficaç que s’adreça principalment a usuaris amb seu a Europa o a aquells que tenen comptes bancaris europeus, ja que permet transferències ràpides de criptografia a criptografia i fiat.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment