Historial OKex

Font: Wikipedia

OKEx és un intercanvi de criptomonedes que ofereix opcions de comerç fiat –to- crypto i crypto –to –crypto. La plataforma és una sucursal d’OKCoin.com, un intercanvi amb seu a Xina per Star Xu. OKCoin va deixar el comerç de futurs el 2017 i OKEx va assumir l’oferta d’aquest servei.

El API per al comerç de futurs es va implementar el juny del 2017. La relació entre els dos reflex de la de l’antiga GDAX (ara Coinbase Pro) i Coinbase, una plataforma destinada a atendre clients minoristes, mentre que l’altra està dedicada a comerciants experimentats..

L’empresa es va fundar el 2014 a la Xina, però, igual que Binance, també va traslladar el seu negoci a la nació insular de Malta.


Plataforma de negociació

OKEx és un dels pocs intercanvis de criptografia que ofereix als comerciants una plataforma d’escriptori independent. A més d’això, la plataforma OKEx permet el suport de diversos monitors. Això us permet duplicar tot el disseny diverses vegades i posar-lo en un altre monitor.

La interfície està dissenyada professionalment i compta amb una gran varietat d’opcions comercials que apreciaran els comerciants experimentats, però per a principiants pot resultar bastant aclaparadora.

El sistema propietari d’OKCoin ofereix gràfics que són molt millors que moltes altres solucions. El llibre de comandes i la cinta es troben a la part dreta de la pàgina.

Crypto Trading

El servei principal de qualsevol intercanvi són les seves opcions de criptografia a criptografia. OKEx ofereix suport per a una gran varietat de fitxes i monedes, en quatre aparellaments comercials principals: BTC, ETH, BCH i USDT. El “Preferits”Permet als usuaris fer un seguiment de les fitxes que els interessen.

El disseny torna a ser senzill però complet. Una caixa amb pestanyes inclou l’opció de fer compres i vendes, juntament amb els detalls relatius al preu i al volum que hi ha a sota. Es mostra un gràfic a la part dreta de la pantalla principal de negociació que mostra les ofertes i les preguntes recents.

Font: www.okex.com

Fiat a token

OKEx ofereix un sistema de negociació C2C relativament rar, que funciona com un servei de negociació sense recepta. Els usuaris individuals d’OkEx poden realitzar operadors entre ells, establint els seus propis preus en un entorn segur i supervisat. Les retirades també estan disponibles al mercat C2C, que apareix a l’inventari de la capçalera principal “Fiat to Token”.

En accedir al fitxer Fiat a token a la pantalla, es mostrarà una llista de monedes compatibles a l’esquerra, juntament amb un gràfic de preus i les opcions de Compra o venda a preus fixos es situaran a la dreta.

Per sobre dels preus, hi ha l’opció de triar entre comerciants verificats o comerciants individuals.

Comerç de futurs

OKEx requereix que tots els possibles comerciants de futurs llegeixin i consentin el seu acord d’usuari propietari. Això es deu a la relativa complexitat i al risc elevat del mercat de subproductes de criptomonedes. L’ús de palanquejament pot comportar grans guanys i grans pèrdues en un curt període de temps i OKEx vol assegurar-se que els seus usuaris entenguin en què es veuran involucrats..

Per al comerç de futurs, OKEx admet vuit criptos: BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, XRP, EOS i BTG.

Tarifes

Les tarifes d’OKEx són de les més baixes que es poden trobar al mercat. Es cobra una comissió del 0,03% per obrir una nova posició i per tancar la transacció no es cobra res. En comparació amb la mitjana d’aproximadament un 0,20-0,25%, que ofereixen la majoria d’intercanvis, aquest és un preu força raonable. En el seu lloc, els corredors de divises que ofereixen el comerç de Bitcoin només inclouen les seves comissions en el spread.

Formes de pagament

En estar directament vinculat a OKCoin, OKEx permet als seus usuaris fer una transferència CNY a la primera i operar a la borsa més avançada. La plataforma també accepta transferències de criptomonedes en BTC, ETH i LTC.

Seguretat OKEx

OKEx ofereix un mecanisme d’autorització de dos factors que es pot configurar durant el registre del compte i OKEx proporciona instruccions detallades sobre com canviar les contrasenyes d’wpx_istrador, però no es proporcionen altres detalls sobre la seva seguretat interna. Tenint en compte les actualitzacions constants de l’intercanvi que especifiquen quins països tenen actualment prohibit l’intercanvi, és sorprenent.

L’octubre de 2017 es van piratejar alguns comptes d’OkEx. L’intercanvi va declarar que els comptes estaven compromesos perquè les víctimes van ser víctimes d’intents de pesca (phishing) i no es va deure a un error al sistema de seguretat d’OKEx.

La plataforma cita contrasenyes guardades i configurades de manera incorrecta, ordinadors personals infectats amb programari maliciós o usuaris que inicien sessió en equips públics i “… altres plataformes tenen problemes de seguretat i un usuari ha establert la mateixa contrasenya personal per a OKEx i altres plataformes” com a responsable de les infraccions..

Token OKB

OKB és el testimoni natiu de l’intercanvi i actua com un incentiu a la plataforma OKB mentre la companyia millora la seva cadena de blocs. El testimoni té un subministrament total de 1.000 milions (el 70% d’aquesta quantitat està tancada) i l’empresa distribueix el 50% de les seves comissions de servei que resulten en una setmana cada divendres als propietaris d’OKB. La suma real distribuïda es basa en el volum OKB d’un usuari.

OKB permet als comerciants d’OkEx tenir accés a determinats privilegis, com ara bonificacions de tarifes de servei, de manera similar a com Binance utilitza BNB.

“OKB actuarà com a testimoni base per permetre als equips globals de blockchain participar en la construcció d’un intercanvi global”, va afirmar la companyia.

Conclusió

La plataforma de comerç OKEx admet una àmplia gamma de funcions i llocs de negociació, dirigida a comerciants més avançats. Als novells del vers criptogràfic els costarà més adaptar-se a la plataforma, però és probable que trobin alguna cosa útil a OKEx.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment