L’Índia fa un cercle complet en la legalització de la criptografia; Les empreses criptogràfiques índies creuen que és un FUD


publicitat Phemex

Segons els informes, el Ministeri de Finances de l’Índia va presentar una nota que instava la prohibició de les criptomonedes a l’Índia després que el Tribunal Suprem revocés la prohibició el març del 2020. Els influents de criptografia indis creuen que el govern hauria de consultar a les persones rellevants de la comunitat criptogràfica abans de prendre una decisió.

L’escena de criptografia índia fa un gir de 360 ​​graus

En termes d’adopció, la indústria de les criptomonedes ha estat testimoni d’una tendència alcista significativa. Tot i que aquests actius digitals han estat legalitzats en alguns països, alguns altres governs consideren que és una moneda que prepara el camí per a activitats il·lícites. No obstant això, l’escena de les criptomonedes en moltes altres nacions encara és incerta.

L’Índia, un país amb una població de més de 1.000 milions de persones, podria haver impulsat la taxa d’adopció de criptomonedes a nous màxims. Tot i que l’estat dels actius digitals al país va ser incert durant molts anys, l’any passat al juliol, Subhash Chandra Garg, l’exsecretari de finances del país, va elaborar una llei que instava a la prohibició de les criptomonedes que prohibiria la mineria dels ciutadans indis. , venent, comprant o utilitzant criptomonedes de qualsevol manera. Els ciutadans que anessin en contra de la llei havien de rebre una multa de 25 milions de rupies i 10 anys de presó.

El 4 de març de 2020, el dia que la comunitat criptogràfica índia havia previst que el Tribunal Suprem del país havia revocat la prohibició de les criptomonedes del Banc de Reserva de l’Índia. Tot i que el SC va eliminar la prohibició de RBI que l’etiquetava com a “inconstitucional”, el país es va alegrar de la legalització de les criptomonedes.

L’últim informe de The Economic Times afirma que el Ministeri de Finances de l’Índia ha impulsat una vegada més la prohibició de les criptomonedes. Un funcionari del govern va revelar que una proposta es presentaria al Parlament només després que el Consell de Ministres de la Unió la revisés. Va dir el funcionari,

“S’ha traslladat una nota (pel ministeri de finances) per a consultes interministerials”.

Tot i que la comunitat criptogràfica ha estat novament sotmesa a un estat d’incertesa, rostres destacats de l’escena criptogràfica índia han estat investigant la qüestió. Nischal Shetty, el fundador de la plataforma adquirida de Binance, va dir WazirX a CoinGape, que l’estatus quo de l’assumpte segueix sent ambigu, ja que la comunitat ha estat esperant l’accés a la informació de la nota. Shetty va suggerir que el Ministeri de Finances de l’Índia podria estar treballant en l’antiga factura criptogràfica o també treballar per desplegar una factura actualitzada.

Shetty afegit,

“Actualment, l’Associació per a Internet i Mòbils de l’Índia (IAMAI) està treballant en un codi de conducta per a empreses de criptomonedes de l’Índia. Tenim a punt una versió esborrany i estem treballant en l’actualització de les directrius d’acord amb els canvis tecnològics que s’han produït en els darrers anys ”.

A més, va insinuar que el govern hauria d’utilitzar les criptomonedes més aviat com a diversos comptes, podent fer un seguiment de les operacions per identificar criminals que prohibir les empreses relacionades amb la criptografia. La lluita contra la delinqüència i el foment de la innovació haurien d’anar de la mà, va dir Shetty.

Cofundador i CEO de CoinDCX, Sumit Gupta també va parlar de la darrera actualització amb CoinGape. Gupta va suggerir que la comunitat criptogràfica hauria de mirar les notícies amb un objectiu en lloc de difondre la desinformació i provocar el pànic. Va afirmar a més,

“Confiem i creiem que el govern indi consultarà els grups d’interès rellevants de la comunitat criptogràfica índia i escoltarà les nostres veus abans que es prenguin decisions. Les regulacions criptogràfiques intel·ligents i assenyades són el camí correcte, i CoinDCX, així com la comunitat criptogràfica índia, estan preparats per fomentar un diàleg obert i transparent amb el govern per presentar el nostre cas de per què la criptografia té futur a l’Índia ”.

El senyal verd del Tribunal Suprem cap a les criptomonedes havia donat lloc a una sèrie d’intercanvis que s’aventuraven al país. No obstant això, les darreres notícies poden posar en perill el destí d’aquests intercanvis de criptomonedes. En comentar el mateix, Gupta va destacar el fet que el Tribunal Suprem aixecant la prohibició de les criptomonedes ha reforçat l’economia índia i la indústria criptogràfica a l’Índia. Va afegir,

“El resultat d’això va ser que els mercats de criptografia van florir i hem vist un nombre rècord en volums de negociació i l’adopció de criptomonedes per part dels usuaris.

decisió, demostrant els seus punts forts com a classe d’actius per protegir la riquesa dels inversors indis ”.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment