Ha arribat el moment de comptar enrere les falles més grans de les apostes de preus de Bitcoin de tots els temps. Les anomenem apostes en lloc de prediccions, perquè siguem sincers, els entusiastes de Bitcoin que llegeixin els darrers titulars de prediccions probablement posen diners al mercat apostant que pujaran o baixaran i seran un esforç rendible per a ells. Aquesta no és una idea exclusiva de Bitcoin. Pregunteu a qualsevol inversor que tingui diners perduts en qualsevol mercat i tingui la temptació de dir-vos que invertir també podria ser jocs d’atzar.

Anem a aprofundir en aquestes prediccions errades, no??

L’aposta de preu de Bitcoin més gran ha fallat

El primer lloc ha d’anar al propi fundador del programari antivirus McAfee, John McAfee. Al juliol del 2017, just abans de la bombolla de preus de Bitcoin més gran de la història de la tecnologia, el preu es disparava, McAfee va fer una piulada infame que si el preu no arribés als 500.000 dòlars a finals del 2020, es menjaria el seu … apèndix, direm? Originalment va fer aquesta predicció quan el preu del bitcoin era molt inferior als 5.000 dòlars. Tot i que el preu actual supera els 7.000 dòlars nord-americans, les probabilitats són que McAfee es prepari millor per a un àpat saborós. El fet que digués que era una ximpleria. El fet que va doblar la seva oferta dient que ho faria a la televisió nacional és una bogeria.

El fundador de Fundstrat preveu 25.000 dòlars

Thomas Lee és el fundador de Fundstrat, una empresa d’inversió amb actius gestionats de 5,1 bilions de dòlars. Una vegada va predir un preu de bitcoins de 25.000 dòlars a finals de 2018. En lloc d’un sentiment alcista del mercat que s’apoderés i enviava el preu a la lluna, els Bears van guanyar i el preu es va reduir a 3.700 dòlars nord-americans, mentre que els entusiastes del Bitcoin estan definitivament contents que Lee encara optimista en la tecnologia, és segur dir que la seva producció va estar molt lluny. Menys mal que no va apostar per cap especialitat en criptografia a través d’un llibre d’esports de criptomoneda.


Bitcoin anirà a zero

Joe Davis és l’economista en cap de Vanguard, una de les empreses d’inversió més conegudes del món. És una empresa que gestiona molts dels fons índex més importants de tot el sector inversor. Una vegada va dir que els principis subjacents de Bitcoin no tenen cap valor fonamental i que els bancs centrals serien l’amenaça més gran per a Bitcoin. Tot i que el preu de Bitcoin ha caigut en els darrers mesos, encara val el doble del que era quan Davis va fer la seva horrible aposta.

Una mala aposta d’un magnat d’apostes

Els jugadors que freqüenten BitcoinGG probablement saben que el lloc d’apostes Bodog (creador de la popular marca Bovada) accepta Bitcoin. El que potser no saben és que el propietari de Bodog, el multimilionari Calvin Ayre, en realitat no creu que el projecte ho tingués tot. Igual que la resta de persones d’aquesta llista que pensen que Bitcoin valdrà algun dia 0 dòlars, Ayre també creu que Bitcoin no té cap valor fonamental.

Tot i que era un home de negocis intel·ligent com ho seria qualsevol multimilionari, la predicció d’Ayre s’hauria de prendre amb un gra de sal. No perquè no sàpiga res de Bitcoin. En realitat en sap molt. És propietari del lloc web coingeek.com. Però el motiu pel qual la seva predicció va aixecar algunes celles és perquè és un gran partidari del projecte Bitcoin SV. El SV representa la visió de Satoshi. Ayre i molts altres creuen que Bitcoin SV i la seva estructura de codificació estan més en línia amb les intencions originals del fundador anònim de Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Ayre és tan gran en el projecte que el promou activament al seu propi lloc web corporatiu i es va unir a un grup que intenta patentar el projecte com a propi..

250.000 dòlars o 10 bitcoins

Tone Vays és un influent de les xarxes socials de Bitcoin i un antic gestor d’inversions de Bear Sterns. Al març, va posar una aposta sobre la taula per a qualsevol comprador que prometés que el preu de Bitcoin cauria per sota dels 2.000 dòlars el 2024. Està disposat a donar a la primera persona que prengui l’altra banda d’aquesta aposta 250.000 dòlars si s’equivoca. Però si té raó, vol 10 bitcoins. Tenint en compte les retallades de subministrament de Bitcoin a la meitat el 2020 i a la meitat el 2024, les cartes estan clarament apilades contra Vays.

Aquí hi ha algunes de les pitjors apostes de predicció de Bitcoin que han tingut lloc durant l’últim any i mig. No sigueu massa dur amb aquests nois, però no són els únics a fer prediccions insensates. Fins i tot el major inversor de tots els temps no creu en Bitcoin.

Warren Buffett fa anys que diu que Bitcoin no té cap valor fonamental. Pot ser que tingui raó i només el temps dirà quina banda guanya a la llarga, però tant Buffett com la resta de persones d’aquesta llista poden no viure el temps suficient per esbrinar-ho. Bitcoin sempre tindrà gent que hi inverti. És difícil imaginar que mai no tindrà res de res.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment