Durant la sessió de negociació asiàtica de divendres, el USD / CAD el parell de divises no va poder aturar les seves pèrdues primerenques i es va mantenir deprimit, gairebé caient per sota de la mitjana de 1,3300. No obstant això, la pressió de venda que envolta el parell de divises USD / CAD es podria associar amb el biaix baixista del dòlar nord-americà de base general, que va ser desencadenat pel to de risc del mercat. A més, les baixes dades de les reclamacions d’atur nord-americanes també van afectar el bitllet verd, contribuint a les pèrdues del parell de divises. Al contrari, els moviments comercials reduïts / limitats per l’interval dels preus del cru es podrien considerar un dels factors clau que van ajudar a limitar les pèrdues més profundes del parell de divises. En el moment de redactar aquest escrit, el parell de divises USD / CAD cotitzava en 1,3353 i es consolidava en l’interval entre 1,3341 i 1,3367.

El sentiment del comerç del mercat mundial ha estat verd parpellejant des que va començar el dia i s’espera que acabi la setmana amb guanys. No obstant això, el sentiment positiu del mercat està sent recolzat per l’optimisme sobre una possible vacuna i tractament per al coronavirus altament infecciós. Aquestes esperances es van augmentar després de l’informe que Novavax Inc ha iniciat assajos clínics en fase tardana sobre la seva vacuna contra el coronavirus al Regne Unit. La vacuna experimental es produeix en termes de col·laboració amb el grup de treball de vacunes del govern.

A més, el sentiment de risc del mercat es va reforçar després que els demòcrates de la Cambra de Representants dels Estats Units van augmentar les esperances sobre el paquet d’estímul COVID-19 de 2,2 bilions de dòlars. Mentrestant, la presidenta de la Cambra de Representants, Nancy Pelosi, i el secretari del Tresor dels Estats Units, Steven Mnuchin, també van deixar entreveure la represa de les converses d’estímul retardades, que va ser un altre factor que va impulsar les esperances d’un paquet d’estímuls..

Com a resultat, el dòlar nord-americà de base general no va aconseguir cap tracció positiva i es va mantenir baixista el dia. A més, les pèrdues del bitllet verd també es podrien atribuir al to de risc del mercat, però també es podrien associar a les baixes dades de l’atur nord-americà, que alimentaven els temors que la recuperació de l’economia nord-americana fracassés. Pel que fa a les dades dels EUA, el nombre de ciutadans nord-americans que van reclamar desocupació la setmana passada va ascendir a 870.000, cosa que va indicar l’aturada de la recuperació econòmica i va posar de manifest la necessitat urgent que el Congrés aprovés les mesures de suport. No obstant això, les pèrdues del dòlar nord-americà van mantenir el parell de divises USD / CAD sota pressió. Mentrestant, a les 21:52 ET (01:52 GMT), l’índex del dòlar nord-americà, que fa un seguiment del dòlar verd contra una cistella d’altres monedes, havia caigut un 0,03%, fins a 94,365.

Tanmateix, el sentiment comercial del mercat no es va veure afectat per l’augment del nombre de casos COVID-19 a nivell mundial i pel conflicte sinoamericà. En el front EUA-Xina, les tensions entre els dos gegants econòmics van augmentar el ritme després que el Departament de Justícia nord-americà instés un jutge a permetre al govern que prohibís WeChat de les botigues d’aplicacions. Segons l’últim informe, divendres a principis de divendres, el Departament de Justícia dels Estats Units va apel·lar a un jutge federal de San Francisco perquè el govern prohibís a Apple Inc i Google oferir WeChat per a la seva descàrrega a les seves botigues d’aplicacions..

Per contra, els preus del cru no van poder mantenir els modestos guanys de principis del dia i van començar a intermitir senyals mixtes abans de la sessió europea. Tanmateix, la raó dels baixos preus del cru es podria atribuir a la por a un excés d’oferta i a una demanda més baixa. A més, la notícia de Líbia que reprendrà les seves exportacions de petroli va afegir una pressió addicional als preus del cru. Així, el sentiment mixt pel que fa als preus del petroli tendeix a minar la demanda de la moneda, que és una moneda vinculada a productes bàsics, i això s’ha convertit en un factor clau que podria ajudar a limitar les pèrdues més profundes del parell de divises..

Si no hi ha cap dada o esdeveniment important el dia, els comerciants del mercat se centraran en el discurs del membre del FOMC Williams. A part d’això, les comandes de béns durables m / m també seran claus per veure. Mentrestant, tots els ulls també estaran posats en el moviment dels titulars del USD i del coronavirus, ja que juguen un paper clau en el parell de divises.

Suport i resistència diària

S1 36,93

S2 38,41

S3 39.02

Punt de pivot 39,89

R1 40,5

R2 41,38

R3 42,86

El USD / CAD és compatible amb el nivell 1.334 i el tancament de les espelmes amb el nivell 1.3347 pot provocar el biaix alcista fins al nivell 1.3450. S’espera que els 50 períodes EMA i MACD mantinguin la moneda alcista alcista. A la part inferior, el USD / CAD pot trobar suport al nivell 1,3240. Bona sort!

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment