Les autoritats de l’Impost sobre la renda de l’Índia emeten avisos fiscals als operadors de criptografia


publicitat Phemex

Un grup independent de blockchain de l’Índia, IndiaBits, ha publicat recentment documents oficials emesos per les autoritats de l’Impost sobre la renda de l’Índia. Aquests documents són avisos fiscals que s’envien a inversors i comerciants criptogràfics de tot el país. 

El departament de TI de l’Índia envia avisos a inversors / inversors en criptografia

Malgrat el recent esborrany del projecte de llei de regulació de criptomonedes, la postura reguladora de l’Índia sobre la criptomoneda encara no està clara. No obstant això, malgrat la incertesa que preval sobre l’estat de les criptomonedes, el Departament d’Impostos sobre la Renda de l’Índia ha enviat avisos fiscals als comerciants i inversors de criptomonedes. Els avisos, datats el 22 de juliol de 2019, contenen una llista de vint-i-sis preguntes sobre els ingressos, béns mobles i immobles del destinatari i la seva participació en criptomoneda i bitcoin. La primera pàgina del total de tres pàgines d’avisos ordena als destinataris que apareguin a l’oficina del subdirector de l’Impost sobre la Renda en una data concreta, que aportin proves amb un llibre de comptes o altres documents i que “no marxin fins que no rebin permís de funcionaris perquè ho facin ”. Notifica a l’usuari sobre la possible multa de fins a 10.000 rupies si no assisteix i aporta les proves necessàries.

El departament té va preguntar un total de 26 preguntes relacionades amb l’associació d’usuaris de la indústria criptogràfica en què la primera pregunta és “Quines són les fonts d’ingressos”. A més, les preguntes se centren en quant de temps participa l’usuari en criptomonedes i en quines criptomonedes específiques es tracta actualment el destinatari..

L’autoritat de TI també ha plantejat preguntes sobre els intercanvis que fan servir els usuaris per fer transaccions en criptomonedes. L’avís exigeix ​​esmentar el nom dels intercanvis de criptografia de l’Índia, si n’hi ha.

Envieu els detalls de tots els identificadors / carteres de client exclusius que sou propietat de vosaltres i dels vostres membres de la família a l’intercanvi Bitcoin / Cryptocurrency a l’Índia i a l’estranger..

Diverses preguntes tenen com a objectiu esbrinar les maneres en què els indis han estat utilitzant per invertir o negociar en criptomonedes malgrat la severa prohibició bancària de qualsevol tipus de transacció de criptomoneda. Curiosament, l’avís va destacar específicament si un usuari utilitzava “localbitcoins.com”;

Si us plau, comproveu si esteu comprant / venent Bitcoins i altres criptomonedes de localbitcoins.com. En cas afirmatiu, quin era el mode de pagament realitzat / rebut? Envieu els detalls.

⚠️ El Departament d’Impostos sobre la Renda de l’Índia torna a enviar avisos als comerciants de criptomonedes & Inversors

ℹ️ És per això que Crypto necessita regulacions positives a l’Índia. Els comerciants i els inversors desconfiats s’estan veient arrossegats a la complexitat de l’avaluació de l’impost sobre la renda. pic.twitter.com/uXi6u3kzer

– IndiaBits (@ indiabits21) 30 de juliol de 2019

No és la primera vegada

D’una banda, països com l’Iran han anunciat oficialment l’autorització de la mineria criptogràfica com a activitats industrials; d’altra banda, països com l’Índia encara estan examinant l’impacte advers de la mineria criptogràfica. Quant a la mineria, l’autoritat també va demanar als usuaris que compartissin detalls “si han invertit en mineria criptogràfica;

  • Tant si participeu en la mineria invertint en una configuració física pròpia
  • Ja sigui que tingueu inversió en mineria Cloud Cloud, Hash Mining
  • Detalls de la inversió total en mineria, segons l’exercici
  • Detalls de les comissions de recompensa obtingudes per l’explotació de bitcoins i altres criptomonedes durant l’exercici
  • Detalls de les empreses mineres en què heu invertit, juntament amb els detalls de les comissions de recompensa obtingudes durant l’exercici, proporcioneu el llibre detallat dels beneficis obtinguts per la mineria de Bitcoin i altres criptomonedes.

L’avís es va concloure amb la pregunta que demana als usuaris que comparteixin detalls si alguna vegada han pagat impostos sobre els beneficis que han generat de les transaccions criptogràfiques.

IT-Índia

No és la primera vegada que es distribueix un avís d’aquest tipus entre els inversors i operadors de criptografia. Segons l’advocat de Blockchain, Varun Sethi, també es van circular avisos similars el 2018. Sethi va afirmar que;

No obstant això, independentment de la postura legal adoptada pel govern sobre les monedes virtuals, l’Ordre emesa com a resultat d’aquest avís fiscal validarà indirectament la legalitat de les monedes virtuals, en la qual l’oficial tributari pot haver de tractar els beneficis derivats de la negociació de monedes virtuals. com a ingressos empresarials o guanys de capital, proporcionant així la seva validesa legal de manera indirecta.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment