L’11 de març de 2020, el món de l’esport es va aturar després que la NBA cancel·lés un partit entre l’Oklahoma City Thunder i el Utah Jazz, anunciant que un jugador del Jazz va contreure coronavirus. Els jugadors van ser posats en quarantena i es va ordenar als Thunder que no sortissin de l’arena durant diverses hores fins que se’ls va donar permís. Més tard es va anunciar que el jugador diagnosticat amb la malaltia no era altre que el centre de jazz Rudy Gobert.

Pocs dies abans Gobert va aparèixer en un partit contra els Toronto Raptors tot i sentir-se malalt. També va fer un acudit sobre el coronavirus en una conferència de premsa tocant amb timidesa tots els micròfons establerts pels periodistes només per anar al vestidor i tocar les pertinences dels seus companys de joc, cosa que va provocar que el seu company d’equip Donovan Mitchell també es posés malalt..

El tancament de la NBA es va anunciar gairebé immediatament després que aviat es produís una lliga esportiva important a tot el món. Tot i que tancar els esports i totes les reunions públiques era i encara és el correcte durant aquests temps del COVID-19, el virus va deixar als jugadors sense un esport en viu per apostar. L’alternativa és apostar pels eSports, una tendència que sens dubte augmenta a mesura que passa el temps.

La qüestió és que, ja que la NBA començarà a reprendre l’acció a finals de juliol i que altres lligues esportives seguiran el mateix, les apostes per eSports continuaran prosperant quan tornin els esports professionals?

Per què les apostes per eSports són fonamentals per a Bitcoin i Cryptocurrency

Fa vint anys, la idea d’un videojocador professional que guanyés 100.000 dòlars a l’any i que fos patrocinada per una important marca de begudes per jugar a League of Legends o Counterstrike: Global Offensive era absolutament absurda.

Avui en dia, els premis que comporten els principals torneigs no són res per esternudar i els torneigs omplen regularment estadis plens d’aficionats als videojocs animant i apupant els seus equips favorits. Aquí estem parlant de 20.000 persones que fan maletes a l’arena.

Amb els diners i els espectadors cada vegada més grans, és lògic que cada vegada hi hagi més persones interessades a apostar per aquests esdeveniments.

Hi ha diverses raons per les quals és crucial mantenir aquestes persones interessades en els eSports. El número u, afavoreix la indústria de les apostes sobre moneda digital durant un moment en què no hi ha esports importants. El número dos, exposa a més jugadors a la idea d’apostar per eSports mentre busquen maneres d’augmentar el seu volum de pagaments. En tercer lloc, i el més important, tant el públic objectiu per a les apostes d’eSports com el públic objectiu per a aquells amb més probabilitats d’invertir en Bitcoin i altres monedes digitals és el mateix. És a dir, que les persones que juguen a videojocs i per Bitcoin són probablement homes joves i adults interessats en els esports i la tecnologia, dues coses que les apostes esportives de Bitcoin van combinar molt bé.

Quant s’aposta pels esports electrònics i els esports tradicionals??

S’estima que es van apostar 5.500 milions de dòlars en eSports el 2016. Aquest nombre es divideix en tres tipus d’apostes: apostes en efectiu, apostes de skins i apostes criptogràfiques. Aquest any aquest nombre és s’espera que sigui de 12.900 milions de dòlars.

Per posar-ho en perspectiva, els jugadors van apostar més de 368.000 milions de dòlars el 2011 en esdeveniments esportius tradicionals. Tot i que una bona part d’aquests diners, poc menys de 32.000 milions de dòlars provenien de les apostes regulades en línia, els altres 336.000 milions de dòlars provenia de les apostes fora de línia.

Tenint en compte que l’adopció de criptografia encara està molt lluny de veure que els usuaris l’utilitzen a cada botiga o casino de manera regular cada dia, el fet que el joc en línia sigui molt més popular el 2020 que el 2011 només és part del que el món criptogràfic ha de veure perquè les apostes i les criptografies siguin tan populars com fer-ho amb diners en efectiu. Però, per descomptat, la veritable qüestió és si les apostes d’eSports es mantindran estables quan tornin els esports?

La resposta a això és molt probable que sí. La majoria dels jugadors criptogràfics seriosos que aposten pels esports tradicionals ho fan perquè són fanàtics dels esports tradicionals, però no tots els jugadors esportius són fans dels videojocs, o almenys no són suficients per apostar-hi. Així, tot i que alguns jugadors esportius sens dubte alimenten la seva necessitat d’apostar amb eSports, és probable que els jugadors seriosos que participen en el joc per guanyar diners no tirin tant la seva criptografia en els videojocs com en el retorn del beisbol o la NBA per exemple.

Tot i així, les xifres demostren que tant les apostes per esports esportius com les apostes esportives tradicionals són aquí per quedar-se, tant si aquestes apostes es col·loquen en criptomoneda com si no..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment