Bitcoin és ara una de les entitats més destacades que habiten Internet. Aquesta criptomoneda ja ha avançat i ha aconseguit diverses gestes increïbles que es van considerar impossibles durant les seves primeres etapes. Fins ara, aquesta criptomoneda s’està convertint gradualment en un component vital de la vida quotidiana de l’usuari.

No obstant això, tot i ser conegut i utilitzat a nivell mundial, Bitcoin continua pràcticament en fase de desenvolupament. Per tant, encara és vulnerable a obstruccions sobtades i a tota mena d’errors tècnics.

Tot i que aquestes ocurrències són normals per a alguna cosa que s’està desenvolupant, els usuaris tendeixen a percebre les coses de manera equivocada.

Amb els anys, els consumidors de Bitcoin sempre acaben entrant en pànic cada vegada que passa una incongruència inesperada amb les seves transaccions.

Tot i que aquesta reacció és normal per a coses tan importants com els diners, encara es fa la pregunta de com manejaran Bitcoin els usuaris comuns a la llarga.

CoinKite atacat

Revolta sobtada, de nou

Recentment, Coinkite, a Cartera Bitcoin proveïdor que compta amb un protocol de seguretat bancari de signatures múltiples, va patir un atac de mal·leabilitat que va provocar una confusió amb els rebuts de transacció dels seus clients.

Això atac de mal·leabilitat a Bitcoin va comprometre l’autenticitat de totes les transaccions registrades a la xarxa blockchain. Els informes suggereixen que els usuaris van experimentar una irregularitat amb el seu registre de transaccions, que semblava com si el seu Bitcoin s’enviés dues vegades o es gastés el doble.

Després de veure aquesta anomalia, els usuaris es van sentir desconcertats i se’ls va demanar una solució ràpida. Els usuaris van compartir immediatament les seves opinions sobre el lamentable esdeveniment en diversos fòrums dedicats a Bitcoin, com ara BitcoinTalk. Un usuari fins i tot va afirmar ser l’autor de l’atac per raons que encara no estan clares.

Juntament amb aquest problema, els desenvolupadors de Coinkite van respondre immediatament amb aquesta preocupació.

Tot i renovar els sistemes actuals per evitar esdeveniments similars en el futur, Coinkite va assegurar als seus clients que aquest atac no afecta cap de les seves transaccions amb èxit i que els seus fons continuen intactes:

“El canvi no afecta la font, la destinació ni els imports dels fons, de manera que no és obvi quan es produeixi”.

En realitat, però, aquest atac no és tècnicament nou per a la comunitat de criptomonedes. De fet, Charlie Lee, el creador de Litecoin, ha compartit els seus pensaments sobre com combatre aquest atac virtual, ja que també ha experimentat un de primera mà.

El coneixement és l’única clau per mantenir les coses a ratlla

Tenint en compte que l’atac de mal·leabilitat de Bitcoin no és aliè als usuaris, els operadors de Bitcoin com els que estan darrere de Coinkite no poden evitar pensar per què la comunitat encara crea un gran enrenou sobre el problema en lloc d’abordar-ho d’una manera lògica i tranquil·la..

Els usuaris comuns poden no notar-ho, però les plataformes basades en Bitcoin funcionen en un sistema complex on es preveuen problemes com l’atac de mal·leabilitat..

Seguretat i seguretat de les transaccions de Bitcoin

Un motiu d’aquestes reaccions és que els usuaris encara no són conscients de la complexitat de la criptomoneda que utilitzen. Si només els usuaris reconeguessin i percebessin que Bitcoin és similar a les funcions dels diners tradicionals, les coses es cuidarien amb molta facilitat.

Prenem per exemple la indústria del joc Bitcoin. Aquest departament també experimenta diversos atacs cibernètics. Un d’ells és el famós Extorsió de Bitcoin llançat a través de la sèrie d’atacs DDoS.

Esports de nitrogen és un dels centres de jocs de Bitcoin que es van veure afectats per l’atac d’extorsió. Per sort, aquest llibre d’esports de Bitcoin va contrarestar immediatament l’atac abans que es produïssin danys desfavorables. Això es deu principalment al fet que els seus operadors i usuaris coneixen Bitcoin i els passos necessaris a fer davant d’aquest tipus d’amenaces en línia..

Tenint en compte aquest tipus d’escenaris, és evident que la comunitat de criptomonedes no reaccionarà excessivament en circumstàncies com l’atac de mal·leabilitat. Amb el coneixement i la comprensió adequats sobre com funciona Bitcoin, les coses es lliuraran pacíficament a la llarga.

El desafiament ara, que també s’aplica al mercat dels casinos de Bitcoin, és que totes les persones implicades en Bitcoin i altres criptomonedes treballin de la mà en l’empenta d’aquesta tecnologia per convertir-se en un sistema sòlid que afavoreixi la seguretat de les transaccions i la xarxa enmig d’atacs..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment