La lleugera correcció de XRP Price, però 3 esdeveniments tenen un èxit rotund


publicitat Phemex

Actualment, el preu XRP té una lleugera correcció de 0,332 dòlars, però hi ha una sèrie d’evolucions. l’expansió del mercat en termes de llistats d’intercanvi i RippleNet que connecta petites i mitjanes empreses i empreses mentre obté una altra petita victòria en un cas judicial mostra un panorama creixent.

El preu XRP experimenta resistències a 0,3400 dòlars

La tercera criptomoneda més gran del món experimenta actualment una petita correcció en conjunt amb tot el mercat de criptografia. Amb un bon començament d’aquesta setmana, XRP pot veure els 0,356 dòlars que es destinaran a un gran descens. Però, els bous s’han endut un seient posterior mentre Bitcoin va baixar.

En el moment d’escriure, XRP ha canviat de mans a 0332 dòlars, amb una pèrdua de 0,52 per cent les 24 hores, mentre es mou constantment cap amunt i cap avall, tal com es mostra a la taula.

XRPFont: Tradingview.com

Ahir, XRP va trencar la tendència alcista ja que va perdre el suport a 0,3405 dòlars. Tant des de USD com de BTC, XRP sent la pressió i ara 0,3400 dòlars s’ha convertit en una resistència al que anteriorment ha estat el suport.

Llegiu també: Moviment de les balenes XRP: 2,3 milions de dòlars per valor de canvi de carteres XRP

Però l’expansió del mercat XRP augmenta amb 2 llistats nous

L’últim intercanvi per afegir suport per a XRP és AlteumX. Un canvi mexicà, AlteumX, ha introduït 3 parells comercials per XRP, a saber. XRP / BTC, XRP / ETH i XRP / MXN.

Llistat nou Ondulació $ XRP ha estat llistat a #AlteumX Intercanvi amb mercats XRP / BTC XRP / ETH i XRP / MXN oberts a la negociació

començar a negociar https://t.co/PfwQsKsrt8 pic.twitter.com/3gpNJ5Q8kg

– Alteum (@Alteum_Official) 30 d’agost de 2018

XRP s’obre camí cap al mercat mexicà com comenta un entusiasta de XRP, Mèxic ara té almenys 3 intercanvis amb parells XRP / MXN. Bitso, Volabit, Alteum “.

A més, Coinfield, una borsa canadenca que té XRP llistada, s’estendrà a Europa i Àsia & Mercats llatinoamericans al setembre. Això es farà afegint quatre noves monedes fiduciàries, l’euro (EUR), la lliura esterlina britànica (GBP), el ien japonès (JPY) i el dirham dels Emirats Àrabs Units (AED).

CoinField oferirà parells de fiat addicionals com a part de la seva expansió a Europa i Àsia & Amèrica Llatina. A més dels actuals parells fiduciaris de CAD i USD, a partir del setembre oferiran parells EUR, GBP, JPY i AED per a totes les monedes, inclosos $ XRP. #XRPcommunity #XRPthestandard https://t.co/vI7691QCMH

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 30 d’agost de 2018

Recentment, Swaplab.cc exchange també va afegir XRP que permet l’intercanvi de XRP per més de 50 criptomonedes disponibles a la seva plataforma.

Ondulació $ XRP ara apareix a @swaplab_cc intercanvi de criptomonedes. Podeu canviar $ XRP amb més de 50 criptomonedes. Les compres Visa / Mastercard arribaran a l’octubre @Ripple @ Ripple_XRP1 @XRPtheone @XRPHODLER #xrp #riple #swaplabcc #cryptocurrency #exchange pic.twitter.com/xC2bVuCHEP

– SWAPLAB.CC (@swaplab_cc) 28 d’agost de 2018

Petit & Empreses mitjanes que utilitzen RippleNet, empreses en el camí també

Al vídeo més recent de Ripple, a Youtube, es mostra “Pagaments per a petites i mitjanes empreses mitjançant RippleNet”.

La comunitat criptogràfica segur que està emocionada com un comentari de Redditor,

“Molts grups de desenvolupament de blockchain volen que empreses com Ripple impulsin la seva cadena cap al front. Ripple impulsarà tots els cryptos a l’adopció generalitzada de com estan construint un ecosistema amb XRP ”.

Un entusiasta de XRP també va compartir un títol de vídeo publicat anteriorment: “Ripple connectarà les empreses a RippleNet a partir del tercer trimestre de 2018”.

Ripple connectarà les empreses a RippleNet aviat!#riplehttps://t.co/2ckAsWeYZ0

– C3 | Nik (@ C3_Nik) 30 d’agost de 2018

Una altra petita victòria en el cas judicial

Diverses parts van demandar Ripple per diverses parts que van afirmar que XRP és un testimoni de seguretat i que exigien una compensació per la seva pèrdua. La setmana passada, la demanda presentada per l’inversor Ryan Coffey ha estat rebutjada i desestimada voluntàriament per l’inversor.

Segons les darreres novetats, el cas judicial arxivat per l’inversor David Oconer ha estat designat com un litigi complex que es coordinarà amb els altres.

No obstant això, el cas Oconer ara està assignat a la jutge Marie Weiner, que Ripple va passar de presidir el cas Zakinov. Encara s’ha de veure si Ripple tornarà a inhabilitar el jutge.

Tot i que XRP va tenir un èxit a causa de l’expulsió del Morgan Creek Index Fund, en general, XRP està fent molts desenvolupaments al mercat.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment