El problema d’aconseguir que la gent pugui incorporar-se amb moneda digital és el que ha de competir tota la xarxa que està operativa actualment. De la mateixa manera, fa uns anys, Bitcoin també estava intentant aconseguir que les persones participessin en la seva operació, primer com a miners, però poc després com a inversors.

Avui en dia, les criptomonedes són ben conegudes a tot el domini públic, però el nombre d’usuaris reals continua sent relativament petit, tot i que la capitalització de mercat de tot l’ecosistema va explotar el 2017. Tot i això, està relacionat amb el fet que molts inversors posseeixen milions de carteres, que ocupen la majoria del mateix límit de mercat. Aquests individus cobreixen un interessant grup d’inversors de capital risc, empresaris del domini tecnològic i actors financers tradicionals, com ara gestors de fons de cobertura que han percebut l’oportunitat d’un ROI ràpid i substancial..

Ara, a mesura que cada vegada hi ha més persones amb carreres (i fins i tot vides) de perfil altament altes que comencen a entrar a la criptografia, la capitalització del mercat augmentarà. Tanmateix, què significa això per a la perspectiva de xarxes individuals i això tindrà algun impacte en la propera fase prevista d’ús de la moneda blockchain?

Marc Cuban

Marc Cuban coneix el món del capital i de la inversió de gamma alta. L’inversor i propietari de l’empresa ha aconseguit acumular una riquesa increïble alhora que es va convertir en una celebritat per si mateixa. Recentment, va caracteritzar l’afluència de fons al domini de la criptomoneda com una bombolla que pot esclatar en qualsevol moment, però ara sembla que s’implicarà en un ICO (oferta inicial de monedes).

Per això, Cubà s’uneix a altres inversors tradicionals que creuen en la idea de donar suport a les seves accions de captació de capital mitjançant la venda de les seves fitxes criptogràfiques. Per mostrar el seu nivell de compromís amb la idea, la seva empresa Unikrn iniciarà el seu propi ICO en un futur immediat. El procés està dissenyat per complementar el capital que l’empresa va generar a través de les seves rondes d’inversió tradicionals.

Abans, molts dels inversors més prudents es van negar a participar directament en les vendes de fitxes. Ara, definitivament, Cubà no es troba entre ells perquè va dir que participarà en l’oferta real.

La història d’Unikrn

Fundada el 2014, Unikrn és una plataforma centrada en Seattle apostant per eSports. Aquest procés ha cridat l’atenció de molts dels cercles financers, ja que és un dels pocs espais naturals per a l’expansió del sempre lucratiu domini d’apostes. De fet, lluny de la projecció de la publicitat, els fenòmens dels eSports han anat augmentant de manera constant des de finals dels anys noranta..

Avui és un domini per valor de mil milions de dòlars que té moltes branques laterals, des de mercaderies fins a gestió d’esdeveniments. Naturalment, empreses com Unikrn van intentar entrar al mercat on la gent ja està activa jugar amb bitcoin.

Fins ara, Unikrn va aconseguir una inversió de 10 milions de dòlars amb inversors com Ashton Kutcher, 500 startups i Elisabeth Murdoch. El concepte de la plataforma és permetre als seus usuaris apostar per eSports mitjançant Unikoins, un testimoni digital creat per la companyia, o utilitzar diners fiduciaris si són residents al Regne Unit o a Austràlia. Des de llavors, l’empresa ha traslladat més de 250 milions d’unicoins, però ara la companyia té previst canviar d’aquestes monedes a un testimoni criptogràfic més segur..

UnikoinGold

L’empresa té previst passar a la fitxa de monedes UnikoinGold, que estarà disponible en un volum massiu de 1.000 milions. Tots estaran calibrats per adherir-se a la norma ERC-20 ethereum. S’espera que el cicle complet de comercialització de les monedes comenci com a molt tard a l’agost, i que la infraestructura necessària per a la venda es posarà en marxa a finals del mateix mes..

És evident que tant la companyia com el propi cubà tenen moltes expectatives sobre aquest procés. Fàcilment podria proporcionar-li una gran afluència financera si hi ha alguna cosa per seguir amb altres ICO dels darrers mesos.

Però, al mateix temps, la qüestió de la validesa d’aquest procés perdura per sobre. Què vol dir el mateix ICO si el procés no té èxit, ja que les monedes UnikoinGold encara s’han d’encunyar i posar en circulació? A més, si la venda falla, quant cal fallar per incidir en el procés? A hores d’ara, hi ha una estranya sensació que l’ICO anirà molt bé, independentment de com acabi mirant al final.

El boom ICO

Marc Cuban va manifestar molt la seva idea sobre la idea del boom de la moneda digital i de la caiguda potencial, però sembla que hi ha un potencial per a una situació similar en els ICO que s’estan llançant actualment. Al mateix temps, hi ha una clara dimensió psicològica en aquesta forma de pensar que es pot percebre aquí.

Els mercats de divises digitals estan controlats per l’oferta i la demanda, juntament amb els protocols connectats de la cadena de blocs que els regulen. Tot i això, les regles d’un ICO són ​​establertes fins a un cert punt per l’empresa que llança les seves monedes. Això agradaria clarament als inversors que desitgin arriscar els diners fins a un cert nivell, però també per aconseguir el màxim grau de control possible.

Tanmateix, una bombolla és una bombolla, però aquest procés pot acabar sent el mateix. Si una moneda passa per una mala oferta, els resultats no seran catastròfics. Però si una sèrie d’ICO té el mateix destí, el potencial de problemes només augmenta i ho fa d’una manera dramàtica.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment