Font: hashflare.io

Què és HashFlare?

HashFlare és una plataforma de mineria al núvol creada el 2015 per HashCoins, una empresa basada en criptografia i tecnologia amb seu a Tallinn, Estònia. Al juny de 2015, Hashflare tenia més de deu mil usuaris que explotaven Bitcoin.

Segons els informes, el lloc tenia en algun moment una pàgina d’equip, però ara sembla que HashFlare l’ha eliminat per algun motiu.

Hashflare disposa de diversos serveis miners que es poden dividir en les següents categories:

 • LTC de mineria al núvol Scrypt
 • Mineria de núvols Ethereum (ETHASH) per a mineria ETH
 • Mineria de núvols Zchash (EQUIHASH) per a la mineria ZEC
 • Mineria de núvol Dash (X11) per a mineria DASH
 • Mineria al núvol SHA-256 per a la mineria de BTC

Tots els contractes tenen una durada d’un any.

A partir del juliol de 2018, HashFlare va anunciar que deixaria d’oferir serveis miners i que donaria per finalitzada l’activitat de maquinari per als contractes SHA-256 a causa de la inestabilitat i la dificultat del preu de Bitcoin.

Criptomonedes disponibles

HashFlare inclou plans de mineria de Bitcoin Ethereum, Zcash, DASH i Litecoin, però actualment, el seu lloc mostra que l’únic pla de compra disponible és ETH.

Pagaments de Hashflare

El benefici d’un usuari es calcula restant els ingressos els costos de maquinari. Les despeses de servei es poden calcular amb HashFlare, que inclou un calculadora per estimar els vostres ingressos mitjançant l’hashrate. D’aquests ingressos resultants deduïu la taxa d’electricitat i manteniment.

Les tarifes per electricitat i manteniment són les següents:

 • Els miners Scrypt tenen una quota de 0,005 dòlars per 1 MH / s
 • Els miners EQUIHASH, X11 i ETHASH no tenen comissions de manteniment.
 • SHA-256, la tarifa és de 0,0035 $ per 10 GH / s,

Per fer una retirada, ja heu d’haver afegit una cartera al sistema, ja que és aquí on us heu de retirar. Els pagaments es fan diàriament.

Les retirades comporten els següents càrrecs:

 • Les retirades de contracte Scrypt només es fan a BTC.
 • El límit mínim d’Ethereum és de 0,1006 ETH (comissions incloses).
 • El límit mínim per a X11 0.1003 DASH (comissions incloses).
 • Les retirades de contractes X11 només es fan a DASH.
 • Les retirades de contractes ETHASH només es fan a Ethereum.

Mètodes de compra

S’accepten transferències bancàries en dòlars i euros, però les compres inferiors a 50 EUR comporten una comissió de 10 EUR, cosa que no deixa molta flexibilitat a l’usuari..

Podeu comprar energia hash i contractes mitjançant targetes de crèdit (Mastercard i VISA), però abans de poder-lo utilitzar, primer s’ha de verificar. També hi ha un límit diari incòmode de 3.000 dòlars en les compres. Si heu comprat energia hash mitjançant targetes de crèdit, no podreu retirar les vostres monedes minades durant 14 dies del vostre compte.

Tingueu en compte que HashFlare cobra una tarifa minera diàriament. Això comporta taxes elevades si teniu previst explotar diverses monedes alhora i obtenir taxes de hash més altes.

És legítim HashFlare?

Quan HashFlare va decidir sobtadament aturar tot el contracte Bitcoin SHA-256 a causa de la inestabilitat del mercat de Bitcoin, va crear una certa confusió. Això es deu al fet que els mercats de criptomonedes han fluctuat des que BTC va entrar en escena.

El servei es va reprendre presumptament una setmana després, però es van produir més problemes ja que la companyia va exigir als clients que comencessin a verificar la identitat a causa del requisit de KYC / AML, cosa que va enfadar molts clients, ja que no es necessitava cap identificació quan es van inscriure inicialment. Aquesta és una estratègia que utilitzen els intercanvis ombrívols que al principi no tenen cap verificació que bloquejar els usuaris quan intenten retirar-se.

A més, Trustpilot (el lloc de revisió empresarial) va dir que la majoria de les ressenyes sobre el servei eren falses i n’han eliminat algunes.

Seguretat

HashFlare xifra la informació de la targeta de crèdit de l’usuari amb tecnologia SSL i totes les transaccions són processades per un proveïdor d’accés, ja que cap dels seus servidors no les ha processat ni emmagatzemat..

HasFlare compleix la Llei de protecció de privadesa en línia de Carlifonia, la Llei de privadesa en línia de nens, la llei CAN-SPAM i la llei de principis de pràctiques d’informació justa. HashFlare afirma que no fa un seguiment dels senyals ni insereix cookies.

L’autenticació de 2 factors es pot habilitar en registrar el compte mitjançant Google Authenticator, Microsoft Authenticator o Authy.

Com s’utilitza HashFlare?

 • Accés al lloc
 • Registreu-vos al compte
 • Confirmeu el vostre correu electrònic
 • Activeu l’autenticació de 2 factors
 • Inicieu la sessió al vostre compte amb credencials
 • Aneu a la pàgina “Comprar Hashrate” per comprar potència hash
 • Seleccioneu un contracte i quant voleu gastar
 • Feu clic a “Continua” després
 • Pagueu per un dels mètodes especificats anteriorment.

Veredicte de revisió de Hashflare

Hi ha moltes banderes vermelles sobre aquesta empresa. Les ressenyes negatives sobre la rendibilitat, els signes de l’esquema Ponzi, les falses ressenyes dels clients, els contractes d’explotació sense existències i l’assistència al client inexistent són signes d’alerta clars per mantenir-se allunyat de HashFlare (o tingueu molta precaució si utilitzeu els serveis de l’empresa)..

Font de la imatge: hashflare.io

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment