Revisió de mineria MinerGate

Quant a MinerGate

MinerGate va ser fundada el 2014 per un grup dedicat d’entusiastes de la criptografia i va ser el primer grup públic de mineria basat en el CryptoNote protocol. Ofereix una gran varietat de serveis miners amb els quals els usuaris poden extreure diverses monedes.

Països disponibles

Es pot accedir als serveis de MinerGate i utilitzar-los des de tot el món. Actualment, la plataforma compta amb més de 3.700.000 usuaris registrats, la majoria dels quals són dels Estats Units, Vietnam, Brasil i Rússia.

Criptomonedes admeses

A continuació es mostra una llista de les criptomonedes disponibles juntament amb la seva taxa de hash.

 • Zcash- 18,1 kH / s
 • Bitcoin Gold- 2,0 kH / s
 • Ethereum-18,3 GH / s
 • Ethereum Classic- 3,6 GH / s
 • Litecoïna- 4,2 GH / s
 • Bytecoin-1,7 MH / s
 • Monero- 3,8 MH / s
 • Monero-Classic- 2,3 MH / s

Tipus d’interfícies

MinerGate permet als usuaris extraure descarregant una GUI o una consola menor. Tots dos són compatibles amb Windows (32 i 64 bits), Mac i Ubuntu.

Com funciona MinerGate?

La plataforma es basa en una xarxa d’ordinadors que agrupa els seus recursos que poden ser utilitzats pels miners. MinerGate ofereix les funcions mineres següents:

xFast Crypto Miner

MinerGate xFast Miner és un programari de mineria fàcil d’utilitzar però d’alt rendiment. Basat en la nova arquitectura de codi, l’aplicació mostra una impressionant producció de hash, cosa que fa que la mineria sigui encara més eficient. Hi ha dues versions de xFast Miner: el miner GUI i el miner de consola.

Mineria fusionada

MinerGate permet a un usuari extreure dues criptomonedes simultàniament sense comprometre les taxes de benefici. Aquest procés es coneix com mineria fusionada. A MinerGate, la mineria combinada està disponible per a Bytecoin (BCN) i Monero-Classic (XMC).

Smart Mining

La funció de mineria intel·ligent identifica i extrau la moneda que es considera la més rendible en aquell moment. La majoria de miners no tenen un sistema que es pugui utilitzar per determinar les monedes més lucratives.

Però la mineria intel·ligent utilitza un algorisme per seleccionar la moneda que s’hauria d’extreure. Però això no vol dir que no es permeti als usuaris seleccionar la moneda que volen extreure. Hi ha l’opció de desactivar la funcionalitat de mineria intel·ligent i triar manualment la vostra moneda.

Web Mining

Els usuaris no estan obligats a descarregar la interfície d’usuari de la GUI, ja que poden extraure’ls des d’una consola web.

Sistemes de pagament

Pagament per acció (PPS)

Es dóna una taxa de pagament estàndard al miner per cada acció acabada. Aquest mètode elimina la sort dels ingressos, però l’inconvenient és que els ingressos totals poden disminuir un 5% per acció.

PPS és un mètode de pagament que us recompensa diverses monedes per acció per la mineria que heu fet. PPS és més per a aquells que volen que les estadístiques basin els seus càlculs en els que puguin utilitzar posteriorment per augmentar la seva potència minera. PPS no és ideal per a un simple a causa de la seva reduïda rendibilitat minera a llarg termini.

Pagament per darrers N accions (PPLNS)

Es recomana PPLNS, ja que té un pagament més alt. PPLNS proporcionarà àmplies fluctuacions en un pagament de 24 hores, cosa que el fa ideal per a persones que busquen explotar el més ràpidament possible.

PPLNS determina quantes monedes obtindreu les accions completades. A diferència de PPS, aquest mètode de pagament inclou un factor de “sort”. PPLNS té un rang més gran per al vostre pagament per acció, un 30% més o menys en els vostres pagaments, cosa que el fa més rendible a la llarga.

FMRMULA PPLNS: [(VALOR BLOC + TAXA DE TRANSMISSIÓ) / 10) – TAXA DE LA PISCINA (1%)]

Calculadora de mines

A més de les eines de mineria esmentades, també hi ha una calculadora que permet als usuaris verificar la viabilitat d’una determinada moneda. La calculadora té en compte diversos factors del procés d’explotació minera, com ara accions errònies, comissió de pool, quantitat de transaccions, problemes de xarxa i altres per proporcionar una estimació precisa dels resultats.

Tarifes MinerGate

Els usuaris de la plataforma poden utilitzar els serveis miners pagant una quota de subscripció que es cobra segons GH / S. La plataforma calcula la taxa de mineria mitjançant una funció lineal aplicada a la potència de hash adquirida.

Per als altcoins, es cobra una tarifa minera de l’1% per a les accions de pagament per darrer n (PPLNS) i de l’1,5% per a les accions de pagament per acció (PPS) als miners..

Funcions de seguretat de MinerGate

La plataforma implementa diverses funcions de seguretat:

 • Autenticació de dos factors perquè els usuaris confirmin cada transacció que es produeix al seu compte.
 • El seu lloc web està certificat SSL per xifrar totes les comunicacions que tenen lloc a la plataforma.
 • La plataforma afirma que realitza actualitzacions constants per tal d’incorporar l’últim desenvolupament tecnològic, així com per eliminar o corregir qualsevol error.

Conclusió

Minergate és una piscina minera que proporciona serveis miners per a vuit diferents altcoins. La majoria dels usuaris considera que la plataforma és un servei fiable i convenient.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment