El mercat de les criptomonedes està en auge, igual que els intercanvis de criptomonedes. La majoria dels intercanvis realitzen la tasca important de convertir monedes fiduciàries a criptomonedes i viceversa, mentre que algunes d’elles només gestionen criptomonedes. Alguns intercanvis ofereixen operacions de criptomoneda amb comptes de marge i tenen plataformes de negociació avançades similars a les plataformes de comerç de criptomonedes que ofereixen els corredors forex.

* No sabeu què és una criptomoneda? Consulteu “Què és la criptomoneda”?.
Amb un compte de marge, podeu intercanviar criptomonedes amb engranatges (palanquejament).

Els líders de FX estan orgullosos de presentar una revisió imparcial de diferents intercanvis de criptomonedes basada en diversos factors, inclosa la seguretat dels fons dels clients, la varietat de serveis i instruments que s’ofereixen i l’atenció al client..

Algunes de les preguntes més freqüents dels possibles usuaris i comerciants de criptomonedes són les següents:

 • Quin és el millor intercanvi de criptomonedes que puc utilitzar?
 • Quin és el millor canvi de moneda digital??
 • Quina és la millor plataforma d’intercanvi de criptomonedes disponible?
 • Quin intercanvi de Bitcoin he d’utilitzar?
 • On puc trobar un excel·lent intercanvi d’ethereum?
 • Quina és la millor plataforma d’intercanvi de bitcoins disponible en aquest moment?

Si alguna vegada us heu preguntat sobre alguns d’aquests punts, consulteu la taula següent que conté gran part de la informació que necessiteu per triar el millor intercanvi de criptomonedes:

Intercanvi de criptomonedes Beneficis de criptomonedes disponibles Mètodes de dipòsit Obriu un compte de criptografiaLogotip de Coinbase

 • Intercanvi criptogràfic segur
 • Tarifes raonables
 • Les criptomonedes i dipòsits emmagatzemats estan assegurats
 • Amigable per a principiants
 • Transferències instantànies entre usuaris
 • Borsa de marge disponible

Bitcoin

Èter (Ethereum)

Transferències bancàries Litecoin (LTC)

Targetes de crèdit / dèbit

Filferros bancaris

Dipòsits separats

CriptomonedaObriu una criptografia de Coinbase

Compte ara!Logotip de Kraken

 • Una àmplia varietat de criptomonedes negociables
 • Comissions de transacció baixes
 • Borsa de marge disponible
 • Intercanvieu diversos parells de criptomonedes / divises i cripto / criptogràfics

Bitcoin

Èter (Ethereum)

Ethereum Classic (ETC)

Litecoin (LTC)

Guió

Efectiu de Bitcoin (BCH)

Diverses altres criptomonedes Transferències bancàries

CriptomonedaObriu una criptografia de Kraken

Compte ara!CEXIO

 • Protecció del saldo negatiu
 • Comerç multiplataforma: lloc web, aplicació mòbil, API REST i API FIX
 • Execució ràpida de l’ordre
 • Escassa difusió

Bitcoin

Èter (Ethereum)

Efectiu de Bitcoin (BCH)

Guió

Zcash (ZEC)

Transferències de Bitcoin goldBank

Targetes de crèdit / dèbit

CriptomonedaObriu un Crypto Cex.io

Compte ara!Logotip de Poloniex

 • Comissions de transacció baixes
 • Una àmplia gamma de criptomonedes
 • El comerç de marges està disponible a les principals criptos i a molts altcoins
 • Elevada liquiditat

Bitcoin

Efectiu de Bitcoin (BCH)

Èter (Ethereum)

Guió

Zcash (ZEC)

A més de moltes altres criptomonedesObriu una criptografia de Poloniex

Compte ara!

Informació addicional d’intercanvi de criptomonedes

Coinbase

Coinbase és un sòlid intercanvi de criptomonedes en què confien més de 7 milions d’usuaris. Els fons dipositats dels usuaris de Coinbase i les criptomonedes emmagatzemades estan coberts per l’assegurança Coinbase, que suposa un avantatge de seguretat excel·lent.

Els clients de Coinbase ara tenen la comoditat addicional d’assistència telefònica (a més de l’assistència per correu electrònic). En general, Coinbase ofereix un bon servei al client malgrat la quantitat massiva de nous usuaris.

Tens molta pressa per obtenir una mica de criptomoneda? Coinbase pot ser una bona opció per a vosaltres.

Coinbase és una opció realment bona per als principiants en criptografia a causa de la seva interfície fàcil d’utilitzar. Comprar criptomoneda amb moneda fiduciària també és més ràpid amb Coinbase que amb la majoria d’altres intercanvis de criptomonedes, ja que les transaccions es poden fer tan aviat com els usuaris hagin verificat els seus comptes i les dades de la targeta de crèdit..

* És “comprar i mantenir” una manera intel·ligent de negociar criptomonedes?

SpectroCoin

SpectroCoin és un respectable intercanvi de criptomonedes on els usuaris poden fer dipòsits de moltes maneres diferents, inclosos els dipòsits amb targeta de dèbit i de crèdit. Una característica fantàstica de SpectroCoin és la seva targeta de dèbit prepagada, que és una manera convenient de gastar o retirar fons a tot el món..

Spectrocoin accepta dipòsits en nombroses monedes fiduciàries i és un intercanvi de criptografia realment convenient. La cartera de bitcoins gratuïta d’EspectroCoin també està disponible en una versió per a mòbils que millora encara més la seva característica fàcil d’utilitzar.

Coinmama

Coinmama és un competidor digne en el negoci de l’intercanvi de criptografia. Permet als usuaris posar les mans a la criptomoneda en un tancar i obrir d’ulls. L’intercanvi de moneda fiduciària a moneda digital es pot fer simplement omplint el formulari de pagament i realitzant un ingrés. Després d’aquests passos ràpids, rebreu el vostre xifrat a la cartera tan bon punt es neteja el vostre dipòsit.

Coinmama ofereix bitcoins i èter i és un dels pocs intercanvis criptogràfics que accepta dipòsits en efectiu.

Kraken

Kraken adopta un enfocament integral de la seguretat. Els experts en seguretat de Kraken han incorporat una sèrie de mesures de seguretat sofisticades per evitar el robatori de diners i informació.

Quan es tracta d’assegurar l’emmagatzematge de monedes, la seguretat del compte d’usuari, la seguretat del sistema, la seguretat financera i el compliment legal, Kraken és un autèntic líder del sector.

 • La gran majoria de les monedes s’emmagatzemen amb seguretat en carteres fredes, completament aïllades de qualsevol sistema en línia.
 • Les úniques monedes guardades en carteres calentes (en línia) són les necessàries per mantenir la liquiditat operativa.
 • Totes les carteres de criptomonedes estan encriptades.
 • Els servidors de Kraken estan protegits en un centre de dades professional de primer nivell amb videovigilància, un sistema d’exploració de la retina i guardes armats.
 • Els fons dels clients es guarden de manera segura en comptes bancaris segregats.

La seguretat de Kraken és força impressionant: guàrdies armats, exploracions de la retina, etc..

Kraken també ha estat gaudint d’una gran quantitat de nous comptes d’usuari i és un intercanvi de criptomonedes potent i dinàmic amb tarifes baixes i una àmplia varietat de criptomonedes que s’ofereixen..

Cex.io

Cex.io és un excel·lent intercanvi de criptomonedes que accepta mètodes de dipòsit més populars, com ara Visa, Mastercard, transferències bancàries i criptomoneda..

Cex.io ofereix els seus serveis a la majoria de països del món. La seva comissió és baixa i les seves plataformes de negociació són molt adequades per al comerç institucional i algorítmic. La profunda liquiditat de Cex.io, combinada amb les seves excel·lents plataformes i eines de negociació, la converteixen en una opció excel·lent per a la creació de mercats, el scalping, l’alta freqüència i el volum de negociació..

El comerç de marges també està disponible a Cex.io, amb un palanquejament de fins a 1: 3.

* Un enfocament comercial ha resistit la prova del temps, fins i tot al revolucionari mercat de criptomonedes. Aprendre sobre negociació de criptomonedes d’acció de preus ara!

Poloniex

La característica més impressionant de Poloniex és probablement un gran nombre de criptomonedes que té disponibles, aproximadament 100. La majoria d’aquestes criptomonedes es poden combinar amb bitcoin, èter, Monero i tether.

*Què és la moneda Bitcoin?

El volum de negociació de Poloniex sol mesurar-se entre els deu primers intercanvis de criptomonedes.

Poloniex només facilita les operacions de criptomonedes a criptomonedes i cal fer dipòsits i retirades amb criptomonedes.

Poloniex s’esforça molt per assegurar els fons dels seus clients, dels quals la majoria es mantenen en un dipòsit frigorífic sense connexió (fora de línia).

Conclusió

Cada vegada hi ha més capital que s’aboca al mercat de criptomonedes i nombroses criptomonedes s’estan apreciant ràpidament. Al mateix temps, cada vegada hi ha més empreses i particulars que comencen a fer transaccions amb criptomonedes i també hi inverteixen o especulen amb ella.

Tot i que pot semblar complicat involucrar-se en el mercat de criptomonedes, en realitat és molt senzill: obriu un compte amb un intercanvi de criptomonedes, ingresseu fons i convertiu els vostres diners a les criptomonedes que necessiteu o canvieu els diferents parells de criptomonedes que trieu. No us deixeu enrere, obteniu avui la vostra quota de mercat de criptomonedes!

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment