Com es crea la seva adreça Ethereum

Per participar a la venda de tokens CoinFi, haureu de proporcionar-nos la vostra adreça Ethereum. Aquesta serà l’adreça que ens envieu Ethereum i amb la qual rebeu els vostres tokens CoinFi.

Seguim l’import de la vostra contribució enllaçant aquesta adreça d’Ethereum amb el vostre compte a CoinFi; aquest procés s’anomena llista blanca..

Sembla prou senzill, però hi ha algunes coses que hem d’especificar primer:

  • Només una adreça Ethereum de la llista blanca pot participar a la venda de tokens.
  • No podeu contribuir enviant Ethereum directament des d’un intercanvi com Coinbase, Kraken o cap altre lloc. Haureu de crear la vostra pròpia cartera Ethereum i utilitzar aquesta adreça per enviar la vostra contribució.

En aquest article, us mostrarem exactament com crear la vostra pròpia cartera, com enviar el vostre Ethereum des d’algun lloc com Coinbase a la vostra cartera i com enviar-vos el vostre Ethereum quan comenci la venda de fitxes..

Pas 1: creeu la vostra adreça Ethereum


Hi ha moltes carteres Ethereum diferents, i la majoria són bones d’utilitzar. Recomanem MyEtherWallet per a aquells que no estigueu familiaritzats amb diferents carteres. És el més fàcil d’utilitzar.

Anar a https://myetherwallet.com i seguiu les instruccions per crear la cartera. Assegureu-vos de desar el lloc web als vostres preferits perquè no feu clic a un enllaç de pesca la propera vegada que proveu de visitar-lo.

1.) Visita https://www.myetherwallet.com

2.) Creeu la vostra cartera amb una contrasenya segura. Assegureu-vos de desar la contrasenya en algun lloc; no hi ha cap funcionalitat de recuperació de contrasenya. Us recomanem que el deseu en un tros de paper, a més de qualsevol altre lloc digital que vulgueu desar.

3.) Baixeu el fitxer Keystore i deseu-lo. Aquest fitxer combinat amb la vostra contrasenya desbloqueja la vostra cartera.

4.) Deseu la vostra clau privada en algun lloc segur. No el perdeu i no ens l’envieu. Si en sou propietari, feu servir una impressora per obtenir també una cartera de paper.

5.) A la pàgina següent, haureu de desbloquejar la cartera per trobar la vostra adreça. Podeu penjar el fitxer de magatzem de claus que acabeu de descarregar o introduir-lo a la clau privada que acabeu de desar. També se us demanarà que escriviu la contrasenya si utilitzeu l’opció Magatzem de claus.

6.) Un cop hàgiu desbloquejat la cartera, veureu el saldo del compte i l’adreça d’Ethereum. En aquest exemple, ens queda una part borrosa de l’adreça. Aquesta és la vostra adreça pública d’Ethereum, que ens heu d’enviar (només per aclarir-la, la vostra adreça pública serà la que comença amb 0x. NO ens envieu la vostra clau privada)

Ara teniu la vostra adreça Ethereum, hi podeu fer algunes coses. Per participar a la nostra venda de fitxes, heu de fer 3 coses.

Pas 2: envieu Ethereum a la vostra adreça

Utilitzeu alguna cosa com Coinbase o Kraken per comprar una mica d’Ethereum amb USD o EUR o el que sigui la vostra moneda local. També podeu utilitzar una borsa local si Coinbase / Kraken no funciona al vostre país.

Un cop hàgiu comprat Ethereum, envieu una petita quantitat a la vostra adreça MyEtherWallet.

Us recomanem que envieu primer una petita quantitat per assegurar-vos que esteu familiaritzat amb el procés i que heu copiat la vostra adreça correctament.

Alguns canvis són una mica lents per transferir fons, de manera que és possible que hagueu d’esperar 30 minuts o més perquè la transferència passi.

Un cop Ethereum aparegui a la vostra adreça MyEtherWallet (també coneguda com MEW), ja sabeu que el procés funciona i podeu enviar la resta de la vostra Ethereum a la vostra adreça MEW..

Pas 3: digueu-nos la vostra adreça Ethereum

Un cop us hàgiu demostrat que la vostra nova adreça MEW funciona bé, podeu indicar-nos la vostra adreça (la vostra adreça ETH pública: la que comença amb 0x) i obtenir la llista blanca. Recordeu que només podreu contribuir a la nostra venda de fitxes mitjançant aquesta adreça de la llista blanca i NO PODREU ser una adreça d’intercanvi (en cas contrari, no podem diferenciar entre altres persones de l’intercanvi). És per això que heu creat una adreça única als passos anteriors.

Per finalitzar la sol·licitud, inicieu la sessió al tauler de CoinFi i feu clic al botó verd “Finalitza el registre”.

Introduïu aquí la vostra adreça Ethereum:

Un cop emplenada la pàgina, rebrem la vostra sol·licitud i us ho notificarem tan aviat com hagueu estat aprovat, suposant que sou d’un país que pot participar en la venda de fitxes..

Pas 4: envieu-nos la vostra contribució quan comenci la venda

Un cop hagi començat la nostra venda de fitxes, ja podreu col·laborar. Aquí teniu un pas a pas.

Inicieu la sessió al vostre tauler a https://sale.coinfi.com/dashboard

Aquí veureu l’adreça a la qual necessiteu enviar la vostra contribució:

Important: Aquest és l’únic lloc on heu de trobar l’adreça. Les persones diferents tindran adreces de contribució diferents, de manera que no envieu cap adreça que no sigui la que veieu al tauler. No es mostrarà fins que no es publiqui la nostra venda de fitxes, de manera que si no hi veieu res, no hi ha cap problema.

Per enviar la vostra contribució a Ethereum, tornarem a MyEtherWallet.com i utilitzarem l’opció “Envia eter” & Fitxa “Fitxes”.

A la pàgina següent, us demanarà que desbloquegeu la cartera, tal com feia anteriorment. També podeu utilitzar la vostra clau privada, però en aquest exemple fem servir el fitxer Keystore, ja que és més segur.

A continuació, en aquesta pàgina, introduïu la nostra adreça de contribució. Aquesta és la que trobareu al tauler de control de la zona verda (com hem esmentat anteriorment).

Assegureu-vos que el preu del gas no superi els 50 Gwei.

Es refereix a la petita tarifa de transacció que cobren els miners d’Ethereum per la transferència.

Seleccioneu la quantitat d’Ethereum que vulgueu enviar (mínim 1 ETH només per a la venda prèvia, 0,25 ETH mínim requerit per a la venda col·lectiva) i feu clic a “Genera transacció”. Canvieu el límit de gas a 150.000.

Un cop hàgiu completat aquest procés amb èxit, l’aportació s’enviarà al nostre contracte i veureu una prova de la transacció a l’historial de transaccions..

Un cop hàgiu enviat la vostra contribució, rebreu els vostres testimonis 7 dies després d’acabar la venda multitudinària.

Si teniu cap pregunta sobre aquest procés, no dubteu a contactar-nos per correu electrònic a [protegit per correu electrònic] o a Telegram: https://t.me/coinfi

Amb moltes ganes de veure’t per dins!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me