[ad_1]


Litecoin

Aquesta guia sobre com comprar Litecoin serà útil per a les persones que vulguin tenir accés a LTC amb només uns clics. Compartirem amb vosaltres alguns intercanvis i us explicarem com comprar fàcilment Litecoin (LTC).

Quan es tracta de Litecoin, una de les primeres preguntes que fan els inversors és com adquirir-la. La compra de Litecoin no difereix de l’adquisició d’altres actius digitals al mercat. Tot i això, hi haurà diferents solucions i els intercanvis que podran triar els usuaris.

Litecoin és una de les criptomonedes més grans del mercat. De fet, aquesta moneda digital se sol veure com una bona inversió per afegir a una cartera de criptografia diversificada. De moment, Litecoin és el 7è criptogràfic més valuós de l’espai.

Què és Litecoin?

Litecoin és una criptomoneda creada per Charlie Lee el 2011. El Sr. Lee era un enginyer de Google que es va sentir atret per Bitcoin (BTC) i volia oferir noves solucions de criptografia. Des d’aquest moment, Litecoin es va convertir en un dels actius digitals més reconeguts del món.

Algunes de les seves característiques principals són la seguretat, les transaccions ràpides i econòmiques. Els usuaris poden adquirir LTC per realitzar transaccions més ràpides que a la xarxa Bitcoin. A més, els desenvolupadors de Bitcoin també poden utilitzar LTC per provar noves implementacions.

L’últim esmentat és molt útil per ajudar a tota la comunitat Bitcoin. Litecoin funciona com un testnet de Bitcoin. Això és molt útil perquè algunes de les coses implementades primer a Litecoin es poden utilitzar posteriorment a Bitcoin.

Al mateix temps, els desenvolupadors de Litecoin treballen ara per oferir solucions de privadesa millorades. Els usuaris podrien enviar i rebre Litecoin d’una manera més privada. Amb aquesta característica que encara s’ha d’implementar, LTC continua sent líder en l’espai.

Obtenir una cartera Litecoin

Abans de comprar Litecoin, serà important tenir una cartera que us permeti emmagatzemar els vostres fons. Hi ha diverses carteres LTC al mercat amb excel·lents serveis per als usuaris. En general, les carteres calentes seran fàcilment gestionables, però les carteres de maquinari proporcionaran millors estàndards de seguretat.

Les carteres calentes, com ara les aplicacions per a telèfons intel·ligents o les carteres d’escriptori, solen ser útils per a l’ús diari. Si compreu i veneu béns i serveis amb LTC, seria una cartera útil. Tot i això, si preferiu augmentar la vostra seguretat, és possible que la cartera de maquinari sigui la millor opció.

Ledger Nano S i Ledger Nano X són dues de les millors carteres de maquinari Litecoin del mercat. Tots dos produïts per Ledger, permeten a les persones protegir els seus fons en tot moment. Els intercanvis i les carteres calentes poden estar atacats en qualsevol moment. Les carteres de maquinari han demostrat que és possible protegir els fons dels usuaris d’una manera senzilla. A més, aquestes carteres de maquinari permeten als usuaris emmagatzemar una àmplia gamma de monedes virtuals. Això facilitaria els usuaris que tinguin una cartera diversificada a l’espai criptogràfic.

Com es compra Litecoin a Intercanvis criptogràfics

intercanvi de litecoinesmedium.com

Hi ha diversos intercanvis que us permetran comprar Litecoin. Dues d’elles són Binance i Coinbase. Aquestes dues plataformes funcionen des de fa diversos anys i ja ofereixen diversos serveis als usuaris.

No obstant això, hi ha molts altres intercanvis a l’espai. Us recomanem que comproveu l’intercanvi que us oferirà les millors solucions.

Coinbase es va donar a conèixer a l’espai criptogràfic per oferir el comerç de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Litecoin (LTC). Els usuaris de diferents jurisdiccions podrien accedir fàcilment a aquests actius digitals. Durant un llarg període de temps, Coinbase només ha ofert només tres criptomonedes diferents.

En els darrers anys, el nombre de nous recursos digitals suportats per aquesta plataforma va augmentar. Això va atreure un major nombre d’usuaris. A més, els serveis que van proporcionar van arribar a un nombre més gran de persones de tot el món.

Per comprar Litecoin mitjançant Coinbase, haureu d’obrir un compte. Després d’això, l’intercanvi en si us proporcionarà prou informació sobre com adquirir Litecoin. De fet, es considera que Coinbase és una excel·lent solució per als nouvinguts al mercat. Amb aquest intercanvi, els usuaris podrien comprar o vendre actius digitals amb només uns clics.

A més, per als comerciants més experts, Coinbase ofereix Coinbase Pro. Aquesta plataforma inclou millors gràfics, més informació sobre actius digitals i la possibilitat de tenir comandes limitades i aturades. Coinbase també permet als usuaris participar en altres recursos digitals que ofereixen aquesta possibilitat. En el futur, els usuaris podrien gaudir de nous serveis que ofereix aquesta plataforma.

Binance també és una bona manera d’adquirir Litecoin. La borsa té un gran nombre de parells de negociació i una gran liquiditat en molts mercats diferents. Els usuaris podran comprar Litecoin mitjançant diverses monedes virtuals i stablecoins. La principal diferència amb Coinbase és el fet que Binance no admet del tot monedes fiduciàries.

Els usuaris que vulguin negociar amb monedes fiduciàries haurien d’utilitzar l’intercanvi Binance.US o Binance Jersey a Europa. D’aquesta manera, els usuaris tindran accés a operacions comercials en USD, GBP i EUR. Tot i això, la borsa Binance Jersey té una liquiditat inferior a la plataforma internacional Binance.

Binance ofereix als clients una àmplia gamma de serveis, com ara participació o préstecs. A més, també permeten als usuaris negociar amb marge.

Un cop hàgiu adquirit el LTC desitjat, haureu d’enviar els fons a la vostra cartera. Tot i això, aquest és un pas opcional. Podeu deixar els vostres fons en una borsa, però es recomana utilitzar una cartera per emmagatzemar actius digitals. Si sou comerciant o acabeu de comprar LTC per especular, podeu emmagatzemar els fons a la borsa durant breus períodes de temps.

Com comprar Litecoin Conclusió

En aquest article, hem compartit amb vosaltres com comprar Litecoin a tot el món. En resum, heu de tenir una cartera criptogràfica. Tan bon punt el tingueu, heu d’obrir un compte a una borsa. Un cop adquiriu el vostre LTC a través de l’intercanvi, haureu d’enviar els fons a la vostra cartera, tret que sigueu un comerciant.

Imatge destacada: bitcoinist.com

Sorry! The Author has not filled his profile.

[ad_2]

Add Your Comment