Feliç diumenge, comerciants.

Aquesta setmana serà plena d’acció als Estats Units, amb xifres preliminars del PIB per al tercer trimestre que toquen els mercats dimecres, uns instants abans que la Fed acabi la seva reunió. Les xifres d’ingressos i despeses personals es seguiran dijous, juntament amb l’índex bàsic de preus PCE de setembre, abans que divendres es publiqui l’important llançament de nòmines no agrícoles d’octubre. Per últim, però no menys important, és el PMI de fabricació d’ISM que pot cridar l’atenció més gran ateses les dificultats de la guerra comercial.

Dilluns – 28 d’octubre

Membre del MPC Tenreyro Speaks – 17:00 GMT

Dilluns, és probable que el mercat es mantingui apagat, però el discurs del membre del Banc d’Anglaterra, Silvana Tenreyro, continuarà essent destacat. Tenreyro ha de parlar sobre política monetària i macroeconomia internacional a la conferència commemorativa John Flemming a Londres. S’esperen preguntes de l’audiència i val la pena canviar qualsevol comentari sobre les expectatives de la política de MPC.

Dimarts – 29 d’octubre

USD – Confiança del consumidor CB – 14:00 GMT

Els inversors supervisaran la confiança del consumidor de la CB. Companys, aquestes dades seran d’alta importància el dimarts, ja que solen provocar una excel·lent volatilitat comercial al mercat. S’espera que sigui de 128,2 enfront de 125,1, cosa que ens dóna una altra raó per obtenir un dòlar alcista.

Dimecres – 30 d’octubre

EUR – IPC preliminar alemany – tot el dia

Destatis publicarà les xifres de l’IPC alemany Prelim, que representen la majoria de la inflació global. La inflació és significativa per a la valoració de la moneda, ja que l’augment dels preus fa que el banc central pugi els tipus d’interès per respecte al seu mandat de contenció de la inflació. L’IPC alemany ha estat una merda darrerament, ja que la xifra va caure del 0,5% al ​​juliol al -0,2% al setembre. El Banc Central Europeu ha introduït canvis en la seva política monetària per tal de donar suport a l’economia i la xifra d’aquest mes pot ser el primer senyal per entendre si la política empobrida ha començat a funcionar o no. De tota manera, els economistes esperen un creixement del 0% en la taxa d’inflació.

USD – ADP Canvi d’ocupació no agrícola – 12:15 GMT

Aquestes dades ofereixen una primera visió del creixement de l’ocupació, normalment 2 dies abans de les dades d’ocupació publicades pel govern que estan dissenyades per imitar. Source va canviar la fórmula de càlcul de sèries el febrer de 2007, desembre de 2008 i novembre de 2012 per alinear-se millor amb les dades governamentals.

Es preveu que Automatic Data Processing, Inc. publiqui una lleugera caiguda de les dades de 135.000 a 125.000 a l’octubre. La creació d’ocupació és un indicador essencial de la despesa del consumidor, que representa una gran part de l’activitat econòmica global. Les dades més febles poden provocar sentiments baixistes per a les properes xifres del PFN dels Estats Units, que hauran de ser divendres.

Decisió de política monetària de la Reserva Federal dels Estats Units – 18:00 GMT

S’espera que la Fed retalli els tipus per tercera vegada consecutiva, i els comerciants indiquen una possibilitat del 90% d’aquesta acció. Per tant, la resposta del mercat dependrà principalment dels senyals que enviïn els responsables polítics sobre la possibilitat d’actuacions planificades, no de la reducció del tipus en si.

Es preveu que la Reserva Federal presentarà una reducció de la taxa de 25 punts bàsics, la tercera d’aquest any. Abans, pensàvem que la Fed utilitzaria aquesta reunió per discutir els problemes de fontaneria i el lliurament de la política. En el seu lloc, va anunciar les seves compres de factures en T durant les reunions.

El dòlar pot canviar negativament la setmana que ve, ja que els comerciants fixaran preus en una taxa reduïda del 2% a l’1,75%.

Dijous – 31 d’octubre

JPY – Decisió de política monetària del BOJ – provisional

El ien japonès va assolir gairebé un màxim de tres anys a finals d’agost, cosa que havia posat el Banc del Japó en una posició difícil. Durant les darreres tres setmanes, el ien japonès de refugi segur ha estat la moneda més feble del món, amb una pèrdua del 2,5% enfront del dòlar. Això és precisament el que vol el Banc del Japó de la seva moneda.

Un ien més feble ajuda a augmentar les exportacions i reduir les importacions, equilibrant finalment el dèficit del compte corrent i de la balança comercial. Per tant, el BOJ pot mantenir la seva política monetària sense canvis el 31 d’octubre.

Divendres – 01 de novembre

USD – Informe del mercat laboral – 12:30 GMT

El PFN (Canvi d’ocupació no agrícola) dels EUA i la taxa d’atur es mantindran sota els focus. Aquests conjunts de dades econòmiques es supervisaran a les 12:30 GMT. S’espera que l’NFP sigui lleugerament positiu en 90.000 vs 136.000 durant el mes anterior.

Mentre que és probable que la taxa d’atur avanci del 3,5% al ​​3,6%, cosa que pot pesar sobre el dòlar nord-americà.

Es suposa que els guanys mitjans per hora creixeran un 0,3% enfront d’un 0,0% anteriorment. Les dades més febles ofereixen l’oportunitat de reduir el Greenback per obtenir 60-100 pips ràpids i viceversa.

PMI de fabricació ISM – 14:00 GMT

Divendres, el PMI fabricant ISM es mantindrà enfocat, sobretot després que l’índex es va enfonsar per sota de 50 al setembre per primera vegada en tres anys, elevant bruscament les preocupacions d’una recessió. Tanmateix, pot haver-hi algun descans si el PMI es recupera a 49,0 a l’octubre, tal com estava previst.

Això és tot per ara, però estigueu atent al nostre calendari econòmic per obtenir les actualitzacions del mercat en directe i els senyals de comerç de divises.

Bona sort!

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment