Les criptomonedes són una classe d’actius populars per al comerç. Nombrosos cryptos han aconseguit rendiments absolutament fenomenals durant els darrers dos anys. Un bon exemple és la nostra millor criptomoneda per invertir el 2018, que va retornar més del 33.000 per cent el 2017.

Una estratègia sòlida de criptomoneda és la que maximitza el potencial de beneficis i, al mateix temps, minimitza el risc. La negociació de criptomonedes pot ser més arriscada que la negociació d’instruments financers convencionals, com ara els parells de divises. Els criptos són molt més volàtils que les monedes fiduciàries i també són menys líquids.

Estratègia

Igual que amb qualsevol altra classe d’actius, una estratègia comercial sòlida és crucial per a l’èxit del comerç de criptomonedes.

Quan la liquiditat és escassa i la volatilitat és elevada, les ordres de pèrdua directa es poden fer fàcilment ineficaços. A més, les criptomonedes són una classe d’actius jove que encara té molt a demostrar al món. Molts cryptos tenen poc valor intrínsec i podrien ser vulnerables a “cremar i cremar”.

Tot i que el comerç de criptomonedes ha estat relativament senzill fins ara per a moltes persones (a causa de les tendències de bull extremadament potents), pot ser un repte. Com que els criptos són tan volàtils, els individus que els intercanvien haurien d’estar armats amb la mentalitat adequada i estar preparats per afrontar (i aprofitar-se) de la volatilitat quan es presenti.

Ripple, èter i bitcoin

Tres dels cryptos més grans: bitcoin, èter (ethereum) i ondulació. (Les imatges són només amb finalitats de visualització, ja que les criptomonedes són digitals i intangibles.

Examinem algunes estratègies de comerç de criptomonedes rendibles i vegem com podem superar el mercat:

Estratègia de compra i retenció de criptomonedes

El comerç de criptografia de compra i retenció ha estat definitivament una de les estratègies de comerç de criptomonedes més rendibles fins ara. Això no és d’estranyar, perquè la majoria de les principals criptomonedes no estan lluny dels seus màxims històrics i molts s’estan impulsant a màxims nous en aquest moment. Els nois que han comprat i han mantingut aquests criptos durant els darrers anys fins ara han estat premiats de manera meravellosa.

D’altra banda, molts operadors que han utilitzat altres estratègies comercials llargues (de compra) han sortit prematurament del mercat i han perdut alguns beneficis saludables.

Més informació i consells més detallats sobre el comerç de criptomonedes de compra i retenció.

Negociació de criptomonedes amb acció de preus

El comerç d’acció de preus és fiable i útil en bàsicament tots els instruments financers negociables. La psicologia humana crea patrons d’acció de preus comuns que són útils per als comerciants informats. Apreneu a interpretar-los i podeu posar-vos algunes lliures a la butxaca.

Per què es poden negociar de manera efectiva les criptomonedes amb accions de preus.

Breakout Cryptocurrency Trading Strategy

Dos avantatges molt importants del comerç de criptografia avançada són la confirmació i l’entrada garantida. Quan les criptomonedes estan realment en moviment, de vegades no produeixen retrocessos profunds. Les persones que esperen aquests retrocessos solen perdre bones oportunitats per obtenir beneficis amb tendència / impuls.

Lleó badallant

Cansat d’esperar un retrocés decent? El comerç de criptografia avançada funciona molt bé, sobretot quan hi ha un impuls constant en una direcció.

El comerç Breakout és una excel·lent manera de negociar criptomonedes a causa dels moviments massius de preus que produeixen. Els moviments unilaterals contundents són ideals per guanyar diners amb brots.

Estratègia de Swing Trading Cryptocurrency

No tots els comerciants tenen paciència per realitzar operacions de compra i manteniment de criptografia. Per a aquestes persones, el comerç swing pot ser una bona opció.

Hi ha nombroses estratègies de comerç swing que utilitzen tot tipus de patrons de canelobres, indicadors tècnics i fins i tot sentiment minorista. Els comerciants de swing solen utilitzar una combinació d’anàlisis tècniques i fonamentals, però se centren sobretot en les tècniques.

La naturalesa volàtil del mercat de criptomonedes el converteix en un lloc ideal per als comerciants de swing si s’utilitza correctament.

Estratègies de negociació de criptomonedes de candelers:

Estratègia de negociació de criptomonedes amb barra afaitat

L’impuls és realment útil a l’hora de negociar mercats tradicionals, per què no l’utilitzeu amb el comerç criptogràfic? Els canelobres de barra afaitat poden ser indicadors poderosos d’un impuls sòlid dels preus, però cal utilitzar-los en el context adequat.

Per esbrinar què és exactament una barra afaitat i com canviar-la al mercat de criptomonedes, consulteu aquest espai per obtenir un enllaç a un article d’estratègies de barra afaitat en profunditat. No et perdis aquest!

Obteniu més informació sobre el comerç amb canelobres.

Estratègia de comerç de criptomonedes amb barres engolidores

Alguns canelobres contenen pistes poderoses sobre la direcció del flux de comandes i cap a on és probable que vagi el preu. La poderosa barra d’enfonsament és un d’ells i marca els nivells on és probable que es produeixin inversions. Aprofitar tota la gamma de preus de l’espelma anterior diu molt sobre el lloc on els grans agents del mercat estan posant els seus diners. Ben aviat trobareu més informació sobre el comerç de criptografia de barres!

Estratègia de comerç Pinbar Cryptocurrency

El pinbar és un dels senyals d’acció de preus més rendibles. Sovint anomenats martells o estels fugaços (segons la posició i la naturalesa de les espelmes), els pinbars són la “cirera del pastís”. Igual que amb altres instruments financers, una barra de pinzell decent en un gràfic criptogràfic és una cosa que no us podeu deixar perdre.

Mireu aquest espai per obtenir estratègies comercials per guanyar diners, properament.

Estratègia de suport i resistència a la criptomoneda

La comprensió del suport i la resistència són força útils al món del comerç, no només amb divises, accions i productes bàsics, sinó també amb el nou fill del bloc: les criptomonedes. Per exemple, quan la resistència prèvia es converteix en un nou suport, sovint trobem oportunitats de compra esplèndides en una forta tendència alcista. Consulteu aquest espai per obtenir un suport potent & estratègia de criptomoneda de resistència properament!

Per obtenir més informació sobre el comerç amb suport i resistència, seguiu aquest enllaç.

Estratègia fonamental de negociació de criptomonedes

Les criptomonedes no són totes iguals. Alguns s’exploten mentre que d’altres es creen alhora i es llancen lentament al mercat. Alguns criptos guanyen un tipus d’interès quan són propietaris i alguns són fitxes que utilitzen xarxes / plataformes de desenvolupament innovadores. Altres consideracions com l’oferta màxima d’una criptomoneda, usos alternatius (a part de ser un mitjà d’intercanvi), poden influir molt en el seu rendiment futur.

Subministrament de diners de Bitcoin

El subministrament d’una criptomoneda en particular sol tenir un paper important en el seu preu. L’oferta de Bitcoin es limita a un màxim de 21 milions d’unitats.

Per descomptat, qualsevol notícia important sobre el desenvolupament, regulació i aplicació de diferents criptos també pot tenir un efecte notable en el seu preu. Altres catalitzadors de preus inclouen punts febles en sistemes de cadenes de blocs, hacks criptogràfics, problemes d’escalabilitat, etc..

Obteniu informació sobre les estratègies fonamentals de comerç de divises aquí mateix.

Abordar el Bull (tendència) pels Horns

Ara que ja sabeu més sobre les diferents maneres de negociar criptomonedes, ara és el moment d’implicar-vos en aquest mercat dinàmic. Per començar amb rapidesa i facilitat, mireu els nostres principals intermediaris en criptografia i compareu els diferents avantatges i funcions que ofereix cadascun d’ells. Aprofiteu la poderosa tendència crypto bull avui.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment