Freeroll de Bitcoin Poker

Els millors llocs de freeroll de Bitcoin Poker

Els més valorats

# 1

Ignition Poker

Logotip de Ignition Poker 300% de bonificació de fins a 1000 $ 300% de bonificació de fins a 1000 $

  • Gran selecció de jocs

Llegiu la ressenya Juga ara

# 2

Bovada

Logotip de Bovada 100% de bonificació fins a 500 $ 100% de bonificació fins a 500 $

  • Joc de reputació

Llegiu la ressenya Juga ara

# 3

Black Chip Poker

Logotip de Black Chip Poker 200% de bonificació fins a 1000 $ 200% de bonificació fins a 1000 $


  • Bons generosos

Llegiu la ressenya Juga ara

# 4

BetOnline

Logotip de BetOnline Bono 100% criptogràfic Bono 100% criptogràfic

  • 4 Cryptos acceptats

Llegiu la ressenya Juga ara

# 5

America’s Cardroom

Logotip de America's Cardroom 35% de criptografia de bonificació 35% de criptografia de bonificació

  • S’accepten molts Cryptos

Llegiu la ressenya Juga ara

Freeroll Poker vs. Play Money Poker

La majoria dels jugadors de pòquer confonen un torneig de pòquer freeroll amb un torneig de pòquer amb diners. Són jocs molt diferents. Als torneigs de pòquer amb diners, es pot jugar de forma gratuïta, però els premis que s’atorguen són només en fitxes de joc. Fins i tot si guanyes el torneig, mai guanyaràs ni un cèntim ni un satoshi en moneda real.

Per als torneigs de freeroll, teniu l’oportunitat de guanyar premis amb diners reals. Els premis no són enormes, però si guanyeu els diners, podeu utilitzar-los per jugar al lloc de pòquer. Tot i que l’entrada és gratuïta, encara jugueu a pòquer amb diners reals.

Freeroll de Bitcoin Poker

Estructures i recompenses del Freeroll

Hi ha diverses formes de freerolls que trobareu a les sales de pòquer de Bitcoin. Aquests jocs premiaran Bitcoins gratuïts als millors jugadors. En alguns llocs, els torneigs freeroll només estan disponibles a través de promocions. Per exemple, Americas Cardroom pot oferir freerolls de jugadors nous amb premis afegits. Les entrades s’atorguen com a part de la bonificació de benvinguda dels llocs.

Altres llocs de poker de Bitcoin poden executar-se a l’atzar amb altres freerolls. De vegades, els freerolls formen part d’una sèrie especial de torneigs. Les sales de pòquer més noves oferiran tornejos de pòquer freeroll com una manera d’atraure trànsit al lloc web. Altres llocs, com Blockchain Poker, oferiran freerolls cada hora per mantenir la participació dels jugadors.

Els torneigs freeroll de pòquer bitcoin es presenten en dos formats generals. El primer són els torneigs freezeout on els jugadors reben una única entrada per intentar guanyar el torneig. Aquests esdeveniments tenen un conjunt estàtic de pagaments. A continuació, hi ha la reentrada o la recuperació de freerolls. Aquests torneigs us permeten accedir gratuïtament, però si esteu eliminat durant la fase de reentrada, podeu tornar a comprar-lo amb Bitcoin o criptomoneda. Els freerolls de reentrada comencen amb un nombre estàtic de pagaments, que augmenta a mesura que els jugadors tornen a entrar.

Pel que fa als pagaments, els freerolls de Bitcoin solen pagar un percentatge més baix de jugadors que els torneigs de pòquer en línia habituals. Els llocs que ofereixen torneigs de freeroll solen pagar al voltant del 5% del camp total fins a l’1% del camp. Per exemple, si el torneig atrau 1.000 jugadors, només es poden cobrar 50 jugadors. En casos extrems, només deu poden rebre un pagament.

Tingueu en compte que un lloc de pòquer en línia pot oferir satèl·lits de torneigs de pòquer freeroll que adjudiquen entrades a torneigs més grans. Sovint, aquests freerolls només poden pagar d’una a cinc places en un torneig.

Triar un lloc de Bitcoin Poker

Abans de jugar de primera mà en un freeroll Bitcoin de pòquer, heu de triar un lloc de pòquer Bitcoin. Hi ha diversos factors que cal tenir en compte a l’hora de seleccionar una sala de pòquer. A continuació, es mostra un resum ràpid de què cal buscar als llocs de jocs de pòquer:

Jocs – El lloc web només ofereix Texas Hold’em o ofereix altres formes de pòquer? Els llocs amb més variants de pòquer generalment atrauran més jugadors.

Garanties del torneig – Mireu la secció de torneigs de pòquer i consulteu les garanties. Les garanties són generoses o són minses? Si el lloc té un munt de torneigs garantits més petits, els camps i els premis del torneig no seran molt grans.

Promocions – A més dels torneigs de pòquer freeroll, la sala de pòquer ofereix altres formes de bons de Bitcoin. Què tan generós és el Bono de benvinguda i hi ha bons de recàrrega disponibles? El lloc té un programa de recompenses? Ofereixen rakeback?

Trànsit – Dues maneres de jutjar el trànsit és el nombre de taules de joc en efectiu que s’executen i les garanties del torneig. Si hi ha moltes taules que funcionen amb llistes d’espera, això és un bon senyal. Si el lloc té garanties de torneigs més grans i les compleix regularment, vol dir que hi ha un bon trànsit al lloc web.

Atenció al client – Com és el suport del lloc web? Un jugador de pòquer pot trobar respostes a moltes preguntes fonamentals a la secció d’ajuda? El lloc ofereix compatibilitat amb el xat en directe?

Dipòsits i retirades – Naturalment, voleu un lloc que ofereixi dipòsits de Bitcoin, però el lloc ofereix dipòsits per a altres criptomonedes? A més, hi ha comissions per ingressar i cobrar? Els millors llocs us permeten dipositar a Bitcoin i, com a mínim, a algunes de les millors monedes altcoins. A més, el lloc no hauria de cobrar cap comissió per ingressos o retirades. Es cobraran tarifes per a miners, però el blockchain ho fa i el lloc de pòquer no té control sobre aquestes tarifes.

Els freerolls de Bitcoin valen la pena??

La pregunta principal que es fan els qui busquen torneigs freeroll Bitcoin de pòquer és si val la pena jugar. La resposta depèn dels vostres objectius i de la vostra voluntat de dipòsit. Si el vostre objectiu és crear un banc de poker des de zero, els freerolls seran la vostra millor opció. Si voleu jugar a pòquer de Bitcoin amb poc o cap risc, els freerolls són per a vosaltres.

Tot i això, si no us importa fer un ingrés, és possible que els freerolls no valguin la pena. Tingueu en compte que la quantitat de Bitcoin que rebreu és mínima. En alguns casos, el màxim premi només pot valer uns centaus de Bitcoin. Alguns llocs ni tan sols atorguen tant.

En última instància, els freerolls de pòquer Bitcoin són els més adequats per a jugadors més recents o aquells que vulguin jugar gratuïtament. Els jocs poden oferir-vos una experiència valuosa alhora que us permeten començar a construir un petit banc. Hi ha jugadors de pòquer que han jugat als freerolls de pòquer i han fet grans bancs de zero, però va necessitar temps i dedicació. Si teniu el temps i el compromís necessaris per desenvolupar-lo, els freerolls de Bitcoin poden ser l’ajust perfecte per al vostre joc de pòquer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me