Estratègia de pòquer

Posició al pòquer

El primer que heu d’entendre és el concepte de posició. La posició és la vostra ubicació a les taules de pòquer en relació amb el botó de concessionari. Determinarà els tipus de mans que jugueu i com passareu més enllà del fracàs. Aquí teniu una taula de seients de pòquer que defineix la majoria de posicions a la taula.

Estratègia de pòquer

Com es nota a la taula de posicions del pòquer, hi ha tres posicions principals a la taula de pòquer: posició primerenca, posició mitjana i posició tardana. La posició inicial consisteix en les persianes sb i bb i els primers jugadors després de les persianes, també conegudes com a “sota la pistola” o UTG. El següent és la posició central, que són els tres jugadors que queden a la big blind. Els darrers llocs de la taula es consideren posició tardana. L’última posició a la taula és el botó. Fem una ullada ràpida a les posicions del pòquer i a com abordar-les.

Posició primerenca – Els jugadors en posició inicial seran els primers jugadors a actuar després del fracàs i fins a l’enfrontament. Com a tals, aquests jugadors necessiten mans més fortes per entrar en un pot.

Posició mitjana – Aquests jugadors poden veure els jugadors de la primera posició actuar primer, però encara han de lluitar amb els jugadors que posseeixin la posició tardana. Les mans inicials no han de ser tan fortes en posició mitjana, però no es pot jugar a la brossa completa.


Posició tardana – Els millors llocs de la taula a mesura que pugueu veure la major part de la taula actuant davant vostre. Aquí és on podeu obrir la gamma de mans que toqueu.

Botó – La posició final a la taula. Els jugadors asseguts al botó podran veure com tots els altres jugadors actuen davant d’ells. Podeu obrir amb la gamma més àmplia de mans des de la posició final.

Mans de partida

Ara que hem cobert la posició, parlem de mans inicials. Com millor sigui la mà inicial, millors seran les vostres probabilitats de guanyar. Algunes mans es podran reproduir des de qualsevol posició. Aquests inclouen parells de butxaca grans com asos, reis o reines. També podeu jugar A-K i A-Q adequats des de totes les posicions.

Les mans com els parells del mig, els grans asos adequats i les cartes de cara adequades són mans que es poden jugar una mica més en posició mitjana o tardana. A la resta de mans, haureu de tenir en compte la vostra posició. A continuació es mostra un gràfic que descompon les mans que no són parelles i si cal jugar-les.

Mans de partida de Bitcoin Poker

Idealment, només hauríeu de jugar amb mans fortes a la posició inicial, bones mans a la posició mitjana i jugar a cartes més especulatives en posició tardana. Els jugadors de posició que dominen les mans inicials respecte a la posició tenen molt més èxit que els jugadors estàndard.

Els millors llocs de pòquer de Bitcoin

Els més valorats

# 1

Ignition Poker

Logotip de Ignition Poker 300% de bonificació de fins a 1000 $ 300% de bonificació de fins a 1000 $

  • Gran selecció de jocs

Llegiu la ressenya Juga ara

# 2

Bovada

Logotip de Bovada 100% de bonificació fins a 500 $ 100% de bonificació fins a 500 $

  • Joc de reputació

Llegiu la ressenya Juga ara

# 3

Black Chip Poker

Logotip de Black Chip Poker 200% de bonificació fins a 1000 $ 200% de bonificació fins a 1000 $

  • Bons generosos

Llegiu la ressenya Juga ara

# 4

BetOnline

Logotip de BetOnline Bono 100% criptogràfic Bono 100% criptogràfic

  • 4 Cryptos acceptats

Llegiu la ressenya Juga ara

# 5

America’s Cardroom

Logotip de America's Cardroom 35% de criptografia de bonificació 35% de criptografia de bonificació

  • S’accepten molts Cryptos

Llegiu la ressenya Juga ara

Joc agressiu vs. passiu

La regla general del pòquer és que el pòquer agressiu és el pòquer guanyador. Tot i això, això no vol dir que no hi hagi un moment en què s’ha de jugar de manera més passiva. Vegem els dos estils de joc.

El joc passiu es considera més un estil de joc conservador o nítid. Sovint, els jugadors passius no prendran la iniciativa en la majoria de mans, tret que tinguin una gran participació. Generalment fan moltes trucades pre-flop i poden baixar les mans al flop i més enllà. Només apostaran quan en tinguin, cosa que els farà molt previsibles.

El joc agressiu és molt menys previsible. Els jugadors de pòquer agressius solen aixecar el pot quan entren a la mà. També apostaran més agressivament pel flop i més enllà. Els jugadors de pòquer agressius també faran un bluff molt i eliminaran molts pots sense enfrontament.

Hi ha vegades que voldreu utilitzar tots dos estils. En general, voldreu jugar més a un tipus de pòquer agressiu per crear fitxes i controlar l’acció de les taules de pòquer. Tanmateix, si teniu jugadors de pòquer que juguen massa agressius o juguen massa mans, podeu jugar de manera més passiva i atrapar-los quan agafeu grans participacions.

Jugadors de lectura i imatge de taula

El pòquer no és només jugar a les cartes, sinó també jugar als teus oponents. Podeu obtenir molta informació sobre les mans segons com actuen els jugadors, com aposten i, de vegades, com es vesteixen. Quan us asseieu a una taula de pòquer, el primer que heu de fer és començar a dimensionar els vostres oponents. Penseu en vosaltres mateixos com a perfils de pòquer. Esteu intentant desxifrar el tipus d’estratègia que utilitza un jugador.

Podeu començar mirant com estan vestits. Es vesteixen bé o són descuidats? Un jugador ben vestit pot ser més un jugador passiu o conservador. Aquells que no es vesteixen malament poden ser més agressius. Van portar una motxilla a la taula? Aquesta persona passa molt de temps a les taules de pòquer i és probable que sigui un aspirant a professional. Moltes petites coses que no tenen res a veure amb el joc us poden ajudar a perfilar els vostres jugadors.

Després hi ha el joc en si. Presteu atenció a com aposta el jugador, com maneja les seves cartes i quant parla. Parlen més quan tenen una mà endavant? Aposten menys per darrere i més per davant? Podeu formar una imatge de l’estratègia d’un jugador a partir de l’observació.

Sabent això, podeu treballar a establir el que es coneix com a imatge de taula a la taula de pòquer. La vostra imatge és el que els altres perceben com el vostre estil de joc. Si no jugueu moltes mans i només mostreu monstres, se us considerarà un jugador ajustat. Els que juguen a diverses mans per ronda són més fluixos. Un cop establerta la vostra imatge, podeu utilitzar-la per intentar influir en el joc. Si heu estat jugant amb força, podeu començar a córrer uns quants bluffs més. Podeu començar a apostar amb les mans grans de manera més agressiva i aconseguir accions de jugadors que pensin que sou hiperagressius.

Torneig vs. Estratègia de joc en efectiu

Alguns jugadors excel·len jugant a torneigs de pòquer, mentre que altres excel·lent jugant a jocs de pòquer en efectiu. Això es deu al fet que han dominat l’estratègia de pòquer Bitcoin adequada per a tots dos.

Els torneigs de pòquer requereixen més agressivitat i canvi d’estratègies que els jocs d’efectiu. L’objectiu dels torneigs és adquirir totes les fitxes en joc. En general, no es pot tornar a participar en un torneig i fins i tot els torneigs que ofereixen una nova entrada es convertiran en congelats en algun moment. Sovint, això requereix que els jugadors ajustin el seu estil de joc segons les condicions de la taula i l’etapa del torneig.

Els jugadors que puguin ajustar regularment el seu joc excel·liran més en els torneigs de pòquer. Els jugadors passius solen tenir dificultats per fer la taula final de manera constant, ja que no construeixen prou fitxes per mantenir-se competitius. Sovint han de tenir molta sort de fer-ho profund.

Els jocs d’efectiu són una mica diferents. En un joc d’efectiu, jugues contra el mateix grup de persones durant períodes prolongats. El vostre objectiu és guanyar tants diners com pugueu fins que rebosteu, deixeu el joc o es trenqui el joc. La vostra estratègia es basa en els jugadors de la taula i sovint podeu dictar la imatge de la taula. Els jugadors de pòquer agressius generalment guanyaran més que els jugadors passius, però una estratègia passiva pot funcionar en les situacions adequades.

Als jocs d’efectiu, veureu que els jugadors entren a les potes amb mans més especulatives que en els torneigs. També els veureu dibuixant més sovint, encara que no ho facin. Sempre es pot recuperar en un joc d’efectiu. No es pot fer en un torneig.

Barregeu les vostres apostes

Un element essencial de l’estratègia de pòquer Bitcoin és com apostes. Hi ha un parell d’escoles de pensament sobre com apostes a la taula de pòquer. La primera és que heu de seguir una estratègia d’apostes estàtica i no desviar-vos-en. Aquesta estratègia dicta que feu els mateixos tipus de pujades pre-flop i feu apostes post-flop en funció d’un percentatge definit del pot.

Aquesta estratègia és sòlida si no voleu que els jugadors endevinin les vostres participacions. Si aposteu per la mateixa quantitat que mantingueu a l’aire que ho faríeu amb un ple, mantindrà els vostres oponents endevinant. No obstant això, serà massa atractiu per a alguns jugadors per intentar reproduir-lo.

Una estratègia alternativa consisteix a barrejar regularment com apostes per les teves mans. Per exemple, si feu un joc en una sola mà, feu una aposta de continuació del 25% del pot. Altres vegades, feu una aposta de mida de pot. I una altra vegada, podeu revisar la mà. Quan canvieu les vostres apostes, els jugadors endevinen de debò què teniu i dificulta la desxifració del vostre joc.

Millorant la vostra estratègia de Bitcoin Poker

El pòquer no és un joc que es pugui dominar en pocs minuts o fins i tot en pocs dies. Es necessiten mesos, i fins i tot anys, treballs, estudis i jocs de pòquer en línia per arribar a dominar el joc. Per a aquells que acaben de començar, preocupeu-vos per dominar les mans de pòquer jugables i altres habilitats bàsiques i intermèdies. Podeu fer-ho escollint una sala de pòquer de Bitcoin de primer ordre per començar a practicar les vostres noves habilitats.

En triar entre dotzenes de llocs de pòquer en línia de Bitcoin, cerqueu llocs que ofereixen una gran varietat de jocs d’efectiu i accions de torneigs de pòquer. Si us agrada jugar torneigs de pòquer, cerqueu llocs amb generoses garanties. Els jugadors en efectiu volen llocs amb trànsit estable en efectiu. D’aquesta manera, teniu un flux regular de jugadors nous.

A continuació, consulteu les bonificacions. Obteniu una bonificació molt més gran per ingressar a Bitcoin a través d’un compte bancari? Hi ha promocions en línia que us recompensin la vostra fidelitat? Ofereixen un programa de recompenses per als jugadors? Els llocs que ofereixen promocions generoses solen tenir un trànsit millor que els que no ho fan.

El lloc de pòquer només accepta Bitcoin, o també accepta dipòsits Altcoin? Alguns llocs estan afiliats als intercanvis de Bitcoin, on podeu comprar criptografia per utilitzar-la al lloc. Finalment, com és el seu suport? Tenen assistència al xat en directe o l’assistència està limitada només al correu electrònic? Si no podeu obtenir ajuda quan la necessiteu, per què jugar-hi?

Després d’haver obtingut una mica d’experiència jugant al pòquer, penseu a prendre mesures per millorar la vostra estratègia de pòquer Bitcoin. Això inclou inscriure’s a un lloc d’entrenament de pòquer o fins i tot contractar un entrenador. Hi ha molts llocs en línia que us ajudaran a millorar el vostre joc de forma gratuïta o de pagament. Independentment del camí que trieu, continueu aprenent. Com més aprengueu i adapteu el vostre joc, més durareu al pòquer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me