Els millors intercanvis de futurs de Bitcoin

Cryptos

Tarifes

 • .025% de descompte en el fabricant; 0,075% en la presa

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

Bybit ofereix gairebé la màxima liquiditat del mercat als mercats BTC, ETH, XOS i XRP. Dipositeu en qualsevol d’aquests criptos i comercieu de forma instantània i anònima i obtingueu fins a 90 dòlars en capital de negociació gratuït mentre hi participeu. Palanquejament de fins a 100: 1 en tots aquests mercats.

No hi ha caducitats a Bybit, sinó que utilitzen un instrument d’intercanvi perpetu que fa un seguiment del mercat spot.

BitMEX

BitMEX ha desenvolupat una plataforma de negociació de derivats criptogràfics que admet apalancaments de fins a 100: 1. Volum de negociació més alt del mercat. Obteniu un descompte exclusiu del 10% de la quota.

 • Va sorgir com a principal intercanvi de futurs del mercat per volum
 • apalancament de fins a 100 vegades en mitja dotzena de productes
 • dipositeu bitcoin i comercieu de forma instantània i anònima

Cryptos

Tarifes

 • Creador: -025%; Assassí: 0,075%

Monedes

Dipòsit

Bitmex és l’intercanvi de futurs de bitcoins i criptomonedes més popular al mercat. Bitmex ofereix grans volums de negociació (sovint superiors a 2 milions de dòlars per 24 hores), tarifes molt baixes, nombrosos parells de criptomonedes i registre instantani, anònim i dipòsit (gairebé) instantani. Totes les operacions es colateralitzen i es liquiden en bitcoins i tots els criptos tenen un preu contra bitcoin, no contra Fiat.

Bitmex ofereix als mercats més altes apalancaments, amb el spot i futurs bitcoin que permeten fins a 100 vegades per als jugadors que hi hagi. Per descomptat, l’apalancament es pot ajustar d’1 a 100, així que configureu-lo on sigui còmode. Actualment, l’índex subjacent es basa en una divisió de 50/50 entre coinbase i bitstamp i es paga una taxa de finançament des de posicions llargues fins a curtmetratges, o viceversa, cada tres hores per bloquejar el preu dels derivats en línia amb l’índex..  

Bitmex proporciona un excel·lent suport orientat a l’Occident a través de correu electrònic o troll box (que pot ser entretingut i relativament ben educat i educat) i contribuir a la recerca al mercat d’una qualitat molt alta. Recomanem de tot cor Bitmex, no només perquè sigui el millor intercanvi de futurs criptogràfics del mercat, sinó perquè són un exemple de força positiva a la comunitat criptogràfica. Bitmex està dirigit a clients que no són nord-americans i desaconsellen l’ús de VPN.  

Obriu el vostre compte ara i estalvieu un 10% en les comissions de negociació. Voleu saber-ne més? Consulteu la nostra ressenya de Bitmex.    

OKCoin

OKCoin ofereix un dels millors intercanvis de futurs del mercat, però sempre ha estat etiquetat com a manipulador dels seus mercats de futurs i infla les seves dades de negociació.

 • El millor intercanvi de futurs als mercats asiàtics
 • apalancament de fins a 20 vegades en 3 criptos diferents
 • Desafiat una mica al front de suport

Cryptos

Tarifes

 • Assassí: 0,2%; Creador: 0,0%

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

Arribar al número dos és OKEX, que, tot i que està molt per darrere de Bitmex al nostre llibre, és el segon i últim intercanvi de futurs de bitcoins en el primer nivell. Després d’OKEX, hi ha una gran caiguda fins al número tres.

Llavors, què és bo? Potser el millor argument per escollir OKEX per sobre de Bitmex és que el futur mercat de cada testimoni està garantit i liquidat en aquest testimoni en lloc de bitcoin. Per a aquells que vulguin cobrir participacions de criptoactius que no siguin bitcoin, aquest podria ser un mecanisme més convenient. I no trobareu cap altre canvi que ofereixi volums més alts en aquests actius alternatius. I el volum de futurs bitcoin, tot i que ara supera Bitmex, està per sobre de qualsevol altra persona del mercat.

D’altra banda, OKEX ja no té una liquiditat superior a Bitmex, de manera que hi ha poques raons per patir el procés de verificació del compte. OKEX és un intercanvi mundial, però en gran mesura un producte asiàtic oriental. Si teniu problemes amb la verificació específicament, o amb el vostre compte en general, l’atenció al client sovint es perd una mica en la traducció.   

El millor de la resta

Deribit és la plataforma d’opcions principals, també compta amb Decent Futures Exchange

Deribit

Deribit és la primera i més gran plataforma de negociació d’opcions de Bitcoin, que també ofereix una sòlida oferta de futurs i mercats spot de bitcoins. Els comerciants nord-americans són benvinguts.

 • Els comerciants nord-americans són molt acceptats
 • Deribit té la plataforma d’opcions més robusta del mercat
 • Cal augmentar els volums de negociació per competir amb Bitmex

Cryptos

Tarifes

 • Creador: -02% Assassí: 0,05%. Opcions: 04%.

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

El punt més important a favor de Deribit és que permeten als clients nord-americans negociar Bitcoin Futures, de manera que no necessiteu suar amb una VPN. Deribit té un producte realment agradable i és el millor intercanvi per oferir un mercat d’opcions. Comencen a agafar un cert volum real i, en el cas que el derivat del mercat es trobi en una posició molt interessant.

I aquest és el problema amb Deribit: simplement encara no té el volum de BitMex ni OKEX. Tanmateix, hi ha alguna acció que cal fer, les taxes són baixes i els diferencials no són ni tan sols dolents. Si sou un comerciant nord-americà desconfiat d’utilitzar una VPN, o si voleu provar les opcions de bitcoins, mereix la pena consultar Deribit.  

Criptofacilitats

CryptoFacilities

Cryptofacilities ofereix contractes de futurs bitcoin, ethereum i ripple amb apalancaments de fins a 50: 1, en una plataforma aprovada per l’autoritat de conducta financera del Regne Unit.

Cryptos

Tarifes

 • Creador: 0; Assassí: tan baix com.0008

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

Cryptofacilities està llicenciat i regulat per la FCA del Regne Unit, cosa que pot resultar força atractiva per a alguns comerciants. Tanmateix, aquests comerciants tindran dificultats per negociar, gràcies als volums minúsculs de Cryptofacilities. Sembla que l’angle FCA s’utilitza per atreure diners institucionals; si aquesta estratègia no funciona, les criptofacilitats estan condemnades ja que no han construït el volum necessari..

Un recent disseny ha presentat una cara molt més agradable al producte, i la plataforma i la lògica comercials són més que adequades. Tanmateix, per alguna raó, els comerciants simplement no han acudit a les criptofacilitats i, a diferència de Deribit, no accepten clients dels Estats Units, cosa que limita el tipus de ostentació reguladora que pot funcionar al seu avantatge..

Un avantatge per a la plataforma són els seus mercats Ripple. Els negocis de Ripple contra USD o BTC es poden col·lateralitzar en el propi XRP, cosa que pot resultar molt atractiva per als comerciants que van pujar a bord del tren Ripple mentre disparava cap a la lluna (es va perdre i va tornar a l’òrbita). Tot i que no es troba gairebé en els nivells de liquiditat del mercat Bitmex XRP, només es pot utilitzar bitcoin per a la negociació. Per tant, una distinció que pot ser valuosa per a alguns.

Els millors intercanvis de futurs de Bitcoin que operen als EUA

Les borses nord-americanes que es detallen a continuació ofereixen operacions de futurs bitcoin garantides en dòlars. Tots aquests intercanvis tenen una reputació d’excel·lència ben merescuda als Estats Units, tot i que, segons la nostra opinió, els seus contractes de futurs sobre bitcoin són inferiors als productes garantits amb bitcoins esmentats anteriorment. Específicament, els apalancaments, les hores de negociació i els requisits de marge estan prohibits per a tots els inversors, excepte els institucionals o les persones amb un valor net alt. Per a aquells que no tenim un patrimoni net elevat o voldríem negociar amb un marge superior al ~ 50%, us recomanem que aneu amb un dels intercanvis anteriors.

Tradestació

Tradestació

Tradestation ofereix accés als contractes de futurs CME i CBOE, amb requisits de marge i tarifes comparativament baixos.

Cryptos

Tarifes

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

 • Banc bancari, ACH, targeta de dèbit

De les grans corredories en línia nord-americanes que ofereixen contractes de futurs amb bitcoins, Tradestation és el millor espectacle. Llavors, per què es queda per darrere de qualsevol intercanvi de futurs només amb bitcoins? Simplement a causa dels requisits de marge elevadors de les celles. Haureu de reduir el 66% del valor nominal de la vostra posició, cosa que derrota la finalitat d’un contracte de futurs segons la nostra opinió una mica ignorant..  

Si sou una persona amb un valor net relativament alt que viu als estats i vol exposar-se a Bitcoin sense molestar-se a comprar l’instrument subjacent, això podria ser per a vosaltres. Si podeu superar els requisits de marge, TradeStation ofereix accés als mercats CME i CBOE a la seva plataforma insígnia i amb les tarifes més baixes del mercat per arrencar.

Ameritrade

Ameritrade

Ara els comerciants poden canviar bitcoins a la llegendària plataforma de negociació ThinkorSwim i aprofitar la investigació, les eines d’anàlisi i l’assistència al client sense precedents que Ameritrade pot oferir..

Cryptos

Tarifes

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

Ameritrade podria liderar TradeStation, excepte pel fet que només ofereixen contractes CBOE. Personalment canviaríem CBOE, ja que el contracte només val un bitcoin als cinc de CME, cosa que significa que la vostra posició pot ser molt menor. (Tot i que preferim molt els preus de l’índex combinat de CME als CBOE, que només utilitzen Bessons per alguna raó desconeguda). Aquest avantatge es veu una mica compensat pel requisit de mida mínima del compte de 25.000 dòlars per negociar bitcoins, que és superior a qualsevol de la competència. Tanmateix, si ja teniu un compte de negociació, és probable que tingueu aquest mínim cobert.

I si teniu aquest mínim cobert i negocieu bé els contractes CBOE, podeu fer-ho des de l’increïble plataforma thinkorswim d’Ameritrade, que es creu que és un dels millors productes del mercat. (La tradestació també és increïble). La diferència de tarifes entre Ameritrade i Tradestation també és insignificant (0,75 c més per contracte a Ameritrade) i el requisit de marge és el mateix

Comerç electrònic

e * comerç

El Behemoth nord-americà ha obert contractes de futurs bitcoin establerts en dòlars a clients a l’excel·lent plataforma de negociació Optionshouse.

 • Intercanvieu tant contractes CME com CBOE
 • Es requereix un 80% de marge
 • Operacions garantides en dòlars americans

Cryptos

Tarifes

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

El comerç electrònic s’orienta al mercat massiu i té un gran volum de comerciants. Quants aportaran un marge del 80% als contractes de futurs nominals amb bitcoins encara no s’han vist, però els que ho facin poden triar entre contractes CME o CBOE. La tarifa cau una mica desafavorida en comparació amb les nostres dues revisions anteriors: 2,50 dòlars en comparació amb 2,25 dòlars i 1,50 dòlars, però a menys que ens falti alguna cosa, això sembla del tot insignificant en els contractes amb un marge del 80% valorat entre 1 i 5 bitcoins..

Si obviés el marge del 80%, obtindreu accés als mercats CME i CBOE, i el comerç electrònic és un producte global excel·lent. Per a aquells que ja tenen un compte, tingueu en compte. Per a aquells que busquen una nova llar de futurs bitcoin i una llar que permeti operacions garantides en dòlars USD en un format regulat, ens costa molt pensar bones raons per escollir el comerç sobre Tradestation per ser honest..

Corredors interactius

Corredors interactius

Bé, comercieu de totes maneres, els pantalons curts tenen requisits de marge bojos. Si voleu comprar contractes llargs, el requisit de marge del 50% és el millor del mercat.

 • Requisits de marge del 50% en llargues
 • el marge curt els fa intrwpx_istrables
 • taxes una mica més altes que la competència

Cryptos

Tarifes

 • 5 dòlars a CBOE i 10 dòlars a CME

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

 • Banc bancari, ACH, BPay, EFT, xec

Sembla que els corredors interactius integren els futurs de Bitcoin amb recança. És un d’aquests, sí, ho oferim, però realment voleu canviar aquesta cosa??  

Al costat positiu, els longs poden obrir posicions amb un marge del 50%, cosa que és millor per un bon negoci que la resta de corredories nord-americanes. Tanmateix, els pantalons curts han de proporcionar un excés de marge massiu, és a dir, cal controlar més del valor nominal per obrir un curt. Això no té cap sentit des de la perspectiva d’un comerciant. A més, les comissions són molt més altes que la resta del mercat: 10 dòlars per al contracte CME i 5 dòlars per al contracte CBOE, tot i que inclou totes les comissions addicionals. (no compensen la diferència).  

Per tant, suposo que si voleu esperar, Interactive Brokers és una bona opció, però si voleu restringir o cobrir les vostres participacions, mireu en un altre lloc.

Més informació sobre Bitcoin Futures

Els futurs de Bitcoin es negocien entre els participants del mercat

Els futurs de Bitcoin es negocien entre els participants del mercat, cosa que elimina qualsevol conflicte teòric d’interessos entre el comerciant i l’intercanvi. Els futurs caducaran i es liquidaran a un preu determinat per un índex que sol ser transparent i d’origen raonable; els preus no són establerts per la corredoria, cosa que elimina qualsevol potencial de manipulació de preus.

Els futurs de Bitcoin són econòmics per al comerç

Les comissions són extremadament baixes; BitMex, que al nostre entendre estableix el llistó per al comerç de futurs de bitcoins, renuncia completament a les comissions per als fabricants o fins i tot ofereix una bonificació de la quota. Per exemple, compreu un contracte de futurs de 10 bitcoins com a comprador i pagareu 0075 bitcoin, mentre que un fabricant rebria un terç d’aquest import com a bonificació.

Com que els contractes de futurs són literalment un pagament inicial per lliurament diferit d’un actiu, els operadors no han de pagar cap mena de prima de finançament o tipus d’interès. Es tracta d’una diferència diferent dels CFD o comptes de marge estàndard.

Cobertura de Bitcoin

Els contractes de futurs es poden utilitzar per mitigar el risc de sobreexposició. Hi ha una classe important de comerciants i primers adoptants que han acumulat un percentatge desproporcionat de la seva riquesa global en bitcoins. Les estratègies de cobertura a curt termini contra la volatilitat i les tendències descendents permeten una gestió més activa d’aquesta riquesa. Els futurs de Bitcoin (i, per descomptat, les opcions que tractarem en un article posterior) permeten aquesta cobertura sense necessitat de liquidar Bitcoin i comprar fiat.

Potser un proper esdeveniment fonamental està espantant el mercat o reconeix els patrons tècnics que precedeixen una recessió; el curt termini d’un contracte de futurs suavitzarà l’impacte fins al valor fiduciari de les vostres participacions. Els elevats apalancaments permeten obtenir desemborsaments desproporcionats en cas que el mercat caigui, amb l’avantatge afegit que podeu mantenir la majoria de la vostra moneda de forma segura al seu trezor..

Bitcoin Futures Arbitrage

En un mercat normal, els contractes de futurs tenen un preu superior al preu spot, amb la diferència disminuint amb el pas del temps a mesura que s’acosta la data de liquidació. Per llançar un munt d’argot de futurs, aquesta diferència decreixent entre el preu spot i el preu de futurs s’anomena base, aquesta condició normal de mercat s’anomena contango i, quan es compleixen els preus spot i contractuals, cosa que sempre han de fer en el moment de la liquidació, això s’anomena convergència.

Suposem que compreu 10 bitcoins a 4.000 dòlars. Al mateix temps, obriu una posició curta de l’equivalent a 10 bitcoins en un contracte de futurs, que cotitzen amb una prima del 5%, o 4.200 dòlars. Heu bloquejat aquest 5% a l’alça, perquè heu comprat bitcoins a 4.000 dòlars i teniu un acord per vendre-ho en el futur a 4.200 dòlars, mentre que al mateix temps es cobreix contra baixades que podrien afectar la vostra participació. Per descomptat, l’increment es limita a aquest 5%, però si intueixes un ral·li pots liquidar la teva posició futura.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment