Dipòsit a Bitcoin i criptografia comercial, productes bàsics, accions i divises

Cryptos

Tarifes

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

WCEX està dirigit exclusivament als titulars de bitcoins que volen negociar matèries primeres, divises, índexs i accions.

WCEX ofereix diferències estretes en diversos instruments principals, així com parells de criptografia. Els dipòsits de Bitcoin es poden negociar després d’una confirmació. Les retirades es processen automàticament i normalment en una hora i la tarifa està establerta raonablement. Els contractes es denominen en bitcoins, de manera que no us preocupeu per les fluctuacions de preus dels bitcoins: els vostres guanys es basen en l’augment percentual de la posició respecte a la quantitat inicial de bitcoins invertits.

Els diferencials són dels més econòmics del mercat i hi ha una bona varietat d’instruments per operar en divises, matèries primeres, índexs i accions individuals. Amb tot, probablement el millor corredor de CFD per a titulars de criptografia.

Dipòsit Fiat, comerç de Bitcoin

AvaTrade

AvaTrade ofereix un comerç aprofitat de CFDs de criptomoneda a través de Metatrader i plataformes propietàries.

 • Ava ofereix alguns dels spreads més estrets dels CFD de criptomoneda
 • Mini contracte de Bitcoin disponible per a inversions relativament petites
 • Gran reputació construïda al llarg de més de 10 anys al mercat

Cryptos

Tarifes

 • BTCUSD: 1%; EURUSD: .00015; GBPUSD: .0002; OR: .5; OLI: .03

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, banc bancari, Paypal, Neteller, Skrill

AvaTrade valora com la nostra corredoria de Crypto CFD més important del mercat, amb prou feines redueix el plus500. Ofereix una sèrie d’instruments de criptografia diferents, altes palanques: fins a 25 vegades per a bitcoin, 10 vegades per a Ethereum, accés a través de la plataforma metatrader 4 a l’escriptori o al mòbil i spreads bastant raonables. És important tenir en compte: la posició nominal mínima de bitcoins és de 0,1, cosa que significa que es pot obrir una posició de 01 a 005, que requereix un saldo de compte relativament petit..

Ava es troba al mercat des del 2007 i ha establert una sòlida reputació. Ofereix centenars de monedes, índexs, matèries primeres i accions per al comerç, així com una dotzena de criptos. També ofereixen un bo de dipòsit total o nul, tot i que els requisits d’aposta són bastant difícils d’esborrar, però, en qualsevol cas, la bonificació només és positiva, no hi ha efectes secundaris negatius de tenir-lo al compte.

AvaTrade no accepta dipòsits de criptomonedes.

Criptomoneda CFD finalista: Plus500

Plus500

Amb un fàcil comerç i apalancaments de fins a 30: 1, Plus500 és un lloc ideal per operar diàriament bitcoins i etèries per a aquells apagats amb la possibilitat de comprar criptografia realment.

 • la plataforma de negociació més senzilla i intuïtiva per a criptografia CFD
 • els spreads són força bons, però els càrrecs nocturns poden ser cars
 • Plus500 és una empresa cotitzada en borsa a la borsa del Regne Unit

Cryptos

Tarifes

Monedes

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, cable bancari, Paypal, targeta de dèbit, Skrill

Tot i que Plus500 es queda per darrere d’AvaTrade a la nostra llista de millors corredors de criptografia CFD, això és totalment subjectiu i hi ha alguns avantatges de negociar amb Plus500 que podrien convertir-lo en una millor opció que AVATrade per a molts comerciants. Plus500 té diferències lleugerament més reduïdes a la majoria dels seus CFD de criptomoneda que AVA. També són més econòmics pel que fa a les primes cobrades per retencions nocturnes; de fet, és possible que tingueu dret a una prima positiva segons la vostra posició particular, llarga o curta. Ava cobra als titulars de la nit una prima negativa independentment de la posició.

D’altra banda, Plus500 ofereix una gamma més petita de criptomonedes, i la seva plataforma, tot i que és molt fàcil d’utilitzar, no manté una espelma al metatrader 4 en termes d’anàlisi o sofisticació. Plus500 és un producte d’entrada, que suposa un avantatge o un perjudici en funció de la vostra experiència com a comerciant. A més, la mida del contracte de btcusd és d’1 bitcoin, el que significa que el saldo mínim del compte necessari per obrir una posició seria de 0,55 equivalents en bitcoin.  

Plus500 no accepta dipòsits de criptomoneda.

Evolve.Mercats

Evolucionar mercats

Evolve Markets ofereix als comerciants nord-americans accés a Metatrader 4, plataformes web, mòbils i de descàrrega, amb diferències reduïdes a les classes d’actius principals i criptogràfiques

 • Evolve porta el comerç de criptomonedes CFD als mercats nord-americans
 • Intercanvieu diversos cryptos diferents a la plataforma MetaTrader 4
 • Només els dipòsits de Bitcoin acceptats i els comptes són anònims

Cryptos

Tarifes

 • BTCUSD:, 75%; EURUSD: .00011; GBPUSD: .00016; OR:, 23; OLI: .048

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

Evolve.Markets té un avantatge molt clar entre els corredors de criptografia en comparació aquí: accepta clients dels Estats Units. Per descomptat, això significa que els dipòsits es limiten a bitcoin, quin tipus de llenguatge regulador (la carta, encara que probablement no sigui l’esperit), que definitivament desqualifica les corredories de CFD que accepten dipòsits fiduciaris. I si està bé els dipòsits criptogràfics, per què no només provaria un intercanvi de futurs? 

I els comerciants nord-americans poden accedir a una plataforma de metatrader 4 a través de mòbils, ordinadors i web i poden accedir a diversos parells de criptografia i a una quantitat limitada d’instruments principals. Evolve ofereix diferències molt ajustades en tots aquests instruments, millor fins i tot que el Plus500. Per als comerciants dels Estats Units que no vulguin utilitzar una VPN i operar en una borsa de futurs, Evolve és un bon lloc.

Whaleclub

WhaleClub

Comerç instantani de CFD de criptografia i mercats principals, impulsat per Bitcoin i Dash. Independentment d’on posis el cap, pots unir-te al WhaleClub amb un correu electrònic.

Cryptos

Tarifes

 • BTCUSD:, 67%; EURUSD: .0002; GBPUSD: .0002; OR: .9; OLI: .2

Mercat objectiu

Monedes

Dipòsit

Igual que Evolve Markets, Whaleclub ofereix als clients nord-americans accés als CFD convencionals i criptogràfics més populars i accepta dipòsits tant en Dash com en bitcoin. No estic segur que el mercat del comerç de CFD estigui garantit, però si caieu en aquest nínxol, felicitats, heu trobat el vostre producte perfecte!

Pel que fa als dipositants de bitcoins, Whaleclub és similar a Evolve, només una mica menys bo. Té marges lleugerament més amplis, cobra una prima molt més alta en les participacions nocturnes (prohibitivament elevades en criptografia, no mantenen les posicions obertes durant la nit) i es limita a una plataforma propietària basada en web. Ofereix una àmplia varietat de CFD convencionals.

SimpleFX

SimpleFX

SimpleFX ofereix als usuaris de Bitcoin la possibilitat de comprar CFD convencionals a la plataforma MT4

 • La corretatge de CFD que atén mercats no nord-americans accepta opcions de dipòsit convencionals o bitcoin
 • 1 bitcoin és el contracte més petit amb un palanquejament de 3: 1
 • Els spreads s’han ampliat progressivament a la criptografia

Cryptos

Tarifes

 • BTCUSD: 2%; EURUSD: .0001; GBPUSD: .00015; OR: .025; OLI: .06

Monedes

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, IDR, JPY, PLN, RUB, SEK

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, banc bancari, Neteller, Skrill, Bitcoin

Què ha passat amb SimpleFX? Va ser un dels primers corredors de CFD enfrontats a criptografia i va oferir una manera senzilla i ràpida per als titulars de criptografia de negociar instruments convencionals, així com d’aprofitar les seves participacions mitjançant CFD criptogràfics..

Des de llavors, han fet diversos canvis perjudicials per a la majoria de la seva audiència de comerç criptogràfic. Els spreads de criptografia són molt, molt més amplis que la seva competència. El seu major apalancament en bitcoins és de 5: 1, mentre que el seu contracte més petit és 1 bitcoin, és a dir, que el vostre compte mínim per a una operació és de 2 btc. Ho fan bé en els instruments principals, però, tret que sigueu parcials de MetaTrader 4, és millor que aneu a 1broker. És molt difícil trobar una raó per triar simplefx a la competència.

Més informació sobre els Crypto CFD

Els CFD de Bitcoin són instruments derivats, és a dir, que l’actiu subjacent (bitcoin, ethereum, litecoin i similars) no s’està comprant i venent. Més aviat, es crea un contracte entre un comprador i un venedor pel qual el venedor accepta pagar al comprador la diferència entre el valor de mercat actual de l’actiu subjacent i el valor de mercat quan el comprador surt del contracte. Per tant, contracte per diferència.

Els CFD de Bitcoin estan molt apalancats, amb un interval típic de 10: 1 a 50: 1. No cal dir que aquests apalancaments són extremadament arriscats, sobretot si el marge del compte és baix.

Els mateixos corredors actuen com a creadors de mercats o contraparts de cada operador. Un corredor de CFD gestionat correctament guanyarà els seus diners íntegrament a partir de les taxes de marge i finançament, equilibrant les comandes de compra i venda a l’equilibri i cobrint-se en borses de tercers si hi ha un desequilibri. Els diferencials generalment oscil·len entre els 7 i els 20 dòlars, que quan es negocia un actiu per valor de 4.000 dòlars, és relativament baix. Tingueu en compte, però, que aquesta diferència s’amplifica a causa de l’apalancament, que il·lustrem a continuació.

Imaginem que teniu un compte de 800 dòlars i us agradaria comprar dos bitcoins a 4.000 dòlars cadascun. Amb un diferencial de 20 dòlars, comenceu amb un p / l de -40. Ara, per mantenir la posició, el patrimoni net del vostre compte (el marge original de 800 $ més el p / l) ha de mantenir-se per sobre dels 400 $ o el compte queda liquidat. Ja teniu un 10% del camí cap a la liquidació i, si Bitcoin cau 180 dòlars, una quantitat gran, però en absolut inèdita, se us liquidarà.

Els corredors de CFD també afegeixen una prima de finançament a la vostra comanda. La mida de la prima varia; el benefici és, però, que si la vostra posició és contrària a la saviesa del mercat, molts corredors us pagaran una prima, un mecanisme per ajudar a equilibrar el seu llibre.

Hi ha alguns avantatges diferents als CFD de Bitcoin. Els elevats apalancaments seran atractius per als grans cercadors de beneficis, no espantats pel risc augmentat. El model CFD permet contractar qualsevol instrument, de manera que realment podeu comprar contractes per a qualsevol cosa. La majoria dels corredors de CFD també donen servei a clients que no són criptogràfics, és a dir, s’integren tots els mètodes de pagament estàndard i és possible que les operacions estiguin garantides a la vostra moneda local.

CFD i frau de Bitcoin

Hi ha un aspecte problemàtic en aquest model de fabricant de mercat. Si la corredoria és deshonesta o simplement no pot cobrir correctament les seves posicions, els beneficis / pèrdues es converteixen en un joc de suma zero contra el client. I hi ha una sèrie d’eines que el corredor deshonest podria emprar per limitar les pèrdues. En general, hi ha una manca de transparència pel que fa als preus; a diferència de les borses en què el mercat estableix el preu mitjançant l’intercanvi, el corredor té més control sobre el preu al comptat. Els comerciants també poden experimentar un lliscament excessiu, una diferència entre el preu d’execució i el preu al qual es va fer una comanda. Això passa en la mesura més ètica i es fa deliberadament en el pitjor dels intermediaris. Per evitar-ho, és possible que els comerciants prefereixin negociar futurs de bitcoins.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment