Els mitjans de comunicació criptogràfics de tota la xarxa ho informen PayPal pot estar a punt de fer una incursió en criptomoneda en gran manera. Amb una estimació de 325 milions de comptes de PayPal actius repartits per tot el món, qualsevol adopció formal per part del gegant de pagaments seria un gran pas endavant per a Bitcoin i la resta de criptomonedes. Encara no és oficial, però tampoc no és cap secret que PayPal contracti desenvolupadors de blockchain, és a dir, que l’ús de PayPal com a rampa de criptomoneda (i que PayPal cobri tarifes per això, que és el que millor fa la companyia) no està fora de dubte.

Un moviment tan gran obriria realment les comportes fins a les possibilitats per a l’adopció accelerada de criptomonedes d’una manera definitiva. Com afecta això Bitcoin a l’escena del joc??

Doncs bé, de manera natural, els llocs web d’apostes guanyen diners donant a la casa un avantatge sobre el jugador, però també poden guanyar diners cobrant taxes. Atès que els operadors de jocs utilitzen criptomonedes per intentar evitar tractar amb proveïdors de pagaments externs com PayPal, podria tenir sentit que aquests operadors també venguin Bitcoin directament.

Els llocs d’apostes acabaran unint-se a PayPal i oferint als jugadors una rampa de criptografia sense haver d’utilitzar un comerciant extern?

Com els llocs de jocs poden oferir Bitcoin directament

Com passa amb qualsevol gran moviment que augmenta l’adopció de criptografia, el món dels jocs d’atzar necessitaria un gran dòmino per caure perquè els jugadors de nucli dur s’ho prenguin seriosament. Per tant, l’esperança seria que un primer operador de jocs com Bovada fos aquell primer dòmino.

Bovada era propietat anteriorment d’un multimilionari canadenc anomenat Calvin Ayre, que també és ciutadà d’Antigua, una nació caribenya que proporciona als operadors d’apostes un entorn regulador favorable. Ayre té unes butxaques prou profundes per contractar desenvolupadors de blockchain i crear el seu propi intercanvi. També té prou coneixement per promoure les virtuts de les criptomonedes. Ayre és un gran fan de Bitcoin SV, i la seva empresa de mitjans també gestiona un lloc web de criptomonedes notable.

Si volgués, Ayre simplement podria crear un intercanvi criptogràfic, trobar gent rica per proporcionar liquiditat a aquest intercanvi i contractar desenvolupadors per executar-lo des del punt de vista de la seguretat. Seria natural que oferís aquest servei a la seva antiga empresa Bovada. Per descomptat, la gestió de Bovada podria contractar fàcilment un proveïdor de serveis comercials de tercers a l’espai Bitcoin, com BitPay o Coinbase, per integrar les funcions de cartera directament a la plataforma de Bovada. En realitat, seria una transició molt fàcil per a una marca tan gran i tan popular com Bovada per permetre als jugadors comprar Bitcoin directament al lloc web de Bovada..

Ús de la cadena de blocs per proporcionar Bitcoin directament als llocs de jocs d’atzar

A part d’haver de contractar desenvolupadors o d’adoptar directament una associació amb un intercanvi criptogràfic, una opció per a operadors de jocs d’atzar més petits és simplement utilitzar projectes de blockchain dedicats a oferir serveis comercials de manera descentralitzada amb un gran descompte en comparació amb Visa, MasterCard o fins i tot PayPal.

Un d’aquests projectes es diu Flexa. Flexa utilitza una xarxa descentralitzada i un model compatible amb les garanties que liquida els pagaments en menys d’un segon. La seva xarxa garanteix un risc zero pel que fa al frau i les retrocessions. També permet als usuaris gastar criptomoneda mentre que el destinatari d’aquests pagaments (en aquest cas, els operadors de jocs d’atzar) puguin optar a rebre pagaments en criptogràfiques o en monedes nacionals tradicionals. Això fa que sigui eficient, rendible i segur acceptar criptomonedes sense haver de contractar desenvolupadors, construir un intercanvi o fer negocis amb proveïdors de pagaments de tercers més cars com Paypal.

Si és tan fàcil, per què els operadors de jocs no venen Bitcoin directament??

La realitat és que, fins i tot per a un gran operador de jocs com el Bovada Bitcoin Casino, que ja accepta criptomonedes per apostar, el mercat per als jugadors amb gana de comprar Bitcoin directament a un operador probablement sigui encara bastant petit. Si PayPal confirma un gran pas cap a la compra i venda de Bitcoin durant el pròxim any, totes les empreses que utilitzin PayPal o altres processadors de pagaments de tercers com Visa o MasterCard hauran de plantejar-se fer el mateix..

La indústria del joc en línia que ja està demostrant ser criptogràfica serà probablement una de les primeres indústries a seguir el mateix un cop PayPal demostri que és rendible participar en transaccions de criptografia i oferir una rampa directa. El més curiós és que PayPal, fent un gran moviment, podria acabar ensenyant a la gent a no utilitzar PayPal i serveis similars, però el mateix perill no existeix en el món del joc, ja que els llocs de joc en última instància generen la major part dels seus beneficis gràcies a la seva avantatge tant per les taxes relacionades amb el pagament.

Busqueu oferir oportunitats directes de compra i venda de Bitcoin per ser una gran aposta per als operadors de jocs d’atzar en el futur. Només és qüestió de temps.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment