El preu de Bitcoin és alcista ja que el 5% de la seva capitalització borsària es troba en Tether (USDT)


publicitat Phemex

Fins al cinc per cent de la capitalització del mercat de Bitcoin es manté a la moneda estable més capitalitzada de l’escena criptogràfica, USDT.

El dòlar americà Tether, USDT, és moltes coses.

És un indicador de sentiment que es mira de prop quan la criptomoneda, i sobretot Bitcoin, pics o fons.

La moneda també és un refugi segur. Per motius senzills:

Tether és el més líquid i aquesta profunditat significa que la majoria dels intercanvis de criptomonedes l’admeten. A més, la moneda és compatible amb molts protocols.

Tether s’extreu en diversos protocols

Un d’ells és Ethereum. Anteriorment, era Omni. Però la diversificació general és alcista en molts angles.

Amb Ethereum, USDT es pot emmagatzemar com a testimoni ERC-20. I ha estat massiu per a Ethereum, ja que es va convertir en el més actiu, revelant el grau actiu que té als cercles de comerç i inversió.

A part del projecte de Vitalik, USDT es pot canviar a Tron, Algorand, Omni i, més recentment, Bitcoin Cash.

De fet, fa uns dies, hi havia 4,1 milions de tokens USDT generat al sistema de fitxes Bitcoin Cash. Aquests són potser els primers d’aquest tipus i una altra fita per a Bitcoin Cash.

El sistema s’ha reduït a la meitat recentment i l’èxode miner resultant ha estat desastrós per a la seguretat de la xarxa.

El 5% de la capitalització del mercat de Bitcoin està en USDT, això és alcista

La notícia que el cinc per cent de la capitalització de mercat de Bitcoin està lligada a USDT és al mateix temps alcista i emocionant per als creadors de la fitxa.

5% de #BitcoinLa capitalització del mercat està aparcada en USDT ara mateix.

Atès que el 30% de l’oferta de Bitcoin no es mou, 6,4 milions de dòlars en Tether tenen un impacte MOLT superior al 5%.

Límit USDT + 40% aquest any, mentre que BTC plana.

On creus que anirà tot aquest escombrari simbolitzat??https://t.co/DiH2PPOT5f pic.twitter.com/pKKQbjKKrf

– Charles Edwards (@caprioleio) 14 d’abril de 2020

Això posa de manifest com l’avantatge del primer motor és fonamental i com no es pot eliminar el paper de l’USDT malgrat els recents escàndols. No hi ha hagut cap informe independent sobre l’auditoria USDT.

L’any passat es va revelar que USDT no es recolza individualment amb USD, sinó una sèrie d’altres actius líquids, incloses les criptomonedes. USDT, segons la troballa revelada, està recolzat en un 74% amb USD. Un spoiler.

Tot i això, el paper de l’USDT a Bitcoin i la seva creixent capitalització del mercat revelen que a la comunitat criptogràfica no li importa l’escàndol de Tether Limited. Tether Limited és l’emissor oficial de USDT i la companyia està estretament afiliada a Bitfinex, un intercanvi de criptomonedes líder.

En el moment d’anar a la premsa, USDT té un límit de mercat de 4.000 milions de dòlars. Però com que s’estima que el 30 per cent de l’oferta total de Bitcoin és estàtica, la influència de l’USDT en els preus és gran.

Tether Capitalització de mercat en USDTTether Capitalització de mercat en USDT

USDT, com s’ha esmentat anteriorment, és un conducte cap a l’escena de les criptomonedes. I si el 5% de la capitalització de mercat s’emmagatzema a Tether, és natural esperar que la majoria d’aquests titulars canalitzin els seus efectius guanyats amb token, que es guanyen amb força, en l’actiu digital més fiable i líquid..

Bitcoin és el candidat probable, però això també significa que USDT es pot convertir a Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) i altres projectes de blockchain líders i establerts..

Encunyació de Tether (USDT) qüestionada

Fa unes hores, el Tresor Tether va encunyar 120 milions de USDT.

Tether Treasury Mints 120 milionsTether Treasury Mints 120 milions

Això va ser capturat per Whale Alert, un portal dedicat que controla les transaccions de balenes.

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 120.000.000 #USDT (120.188.699 USD) encunyats a Tether Treasury

Tx: https://t.co/YmAh723o5w

– Alerta de balenes (@whale_alert) 13 d’abril de 2020

Tanmateix, aquest import no es destinava a la reposició d’inventari del Tresor.

“PSA: reposició d’inventari de 120 milions de dòlars EUA. Tingueu en compte que es tracta d’una transacció autoritzada però no emesa, cosa que significa que aquest import s’utilitzarà com a inventari per a les sol·licituds d’emissió del proper període. “

Tot i això, hi ha crítics preocupats per la impressió arbitrària de USDT. Segons la seva opinió, la impressió contínua, independentment de si està autoritzada o no, és una altra raó per mantenir Bitcoin.

“En aquest moment, el subministrament finit de Bitcoin ni tan sols importa, quan es té una entitat que pot imprimir diners com a GTA San Andreas amb codis de trampes. No veniu el vostre Bitcoin per aquesta suposada moneda estable … si veneu heu escollit PAX, DAI i USDC “.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment