L’inversor multimilionari Mike Novogratz aposta per que la borsa estigui a punt de baixar. El que és més important, manté la seva posició a Bitcoin i es manté llarg, és a dir, creu que hi ha molt espai per a la preu per pujar. Novogratz diu que el motiu és que cada cop adopta més monedes digitals als Estats Units i a Europa. El que és més important, també veu que cada vegada hi ha més persones, fons de cobertura i institucions amb un valor net elevat que s’impliquen mai.

Novogratz està en un camp amb molts altres inversors que estan d’acord amb ell. A banda del fet que la pandèmia de coronavirus té una ferma subjecció al mercat de valors, i que els governs de tot el món estan repartint bilions de dòlars en paquets d’estímul i ajuda financera per apuntalar empreses grans i petites, el proper esdeveniment a la meitat de Bitcoin és aproximadament a un mes. Vol dir que el nou subministrament de Bitcoin que entra en circulació està literalment a punt de reduir-se per la meitat una altra vegada.

Per què anar llarg a Bitcoin?

Novogratz creu que, com qualsevol altra botiga de valor, perquè Bitcoin continuï augmentant de preu, la gent ha d’estar d’acord que té valor. En una economia tradicional recolzada pels diners fiduciaris controlats pels governs, el paper moneda només es considera moneda de curs legal. De fet, la paraula fiat prové d’un terme llatí que poc traduït significa ‘estar d’acord’. Això vol dir que, des d’una perspectiva fonamental, el paper moneda només té valor, perquè els governs estan constantment d’acord que sí. Tot i que els principals mitjans de comunicació faran creure a la gent que tot es basa en el petroli, l’or o alguna altra mercaderia, la veritat és que només es basa en un acord global.

Preneu-vos un moment per posar-ho en el context de que Bitcoin és un valor de valor. Bitcoin està controlat per un llibre major públic que està assegurat per una xarxa de nodes / ordinadors propietat de participants individuals. Tothom hi pot participar i no és necessari que un govern supervisi un acord legal que en faci un joc just. La mateixa gent té el control.

Això vol dir que l’única manera de demostrar que Bitcoin és una reserva de valor és que la gent ha de subscriure de bon grat aquest acord. No tant amb un contracte legal, sinó amb la seva voluntat d’adoptar criptomoneda i utilitzar-la realment.

La conclusió és que Novogratz creu que hi ha molt més marge per créixer i que cada vegada hi haurà més gent que continuarà adoptant criptomoneda. Pensa clarament que la pandèmia del coronavirus i la situació econòmica que l’envolta ajudaran a impulsar aquesta adopció a la llarga.

Llavors, per què abreujar el mercat de valors??

Penseu que a mitjans de març, al mateix temps que el preu de Bitcoin va caure a gairebé 3.000 dòlars, el S&El P 500 va caure de 3.000 a gairebé 2.000 punts en un ordre relativament curt. El S&P 500 és essencialment un índex que uneix els preus de les accions de les 500 empreses més riques del món. El valor total de les empreses que figuren en aquest índex val entre 25 i 30 bilions de dòlars en cada moment. Amb aquest tipus de valoració, és fàcil veure per què el S.&P 500 i altres índexs són considerats per economistes i experts en inversions per intentar determinar quan arribarà la propera recessió o fins i tot la depressió..

No només això, sinó que quan els poders dels governs centralitzats, com el president Donald Trump, veuen que les empreses riques estan a punt de perdre grans diners, pretenen estimular l’economia amb bilions de dòlars en riquesa manufacturada.

Novogratz i molts altres inversors saben que, mentre la gent perdi la feina en xifres rècord, la casa de cartes finalment s’ha de col·lapsar de nou. Sempre que s’enfonsa una economia, el curtcircuit del mercat permet que les persones intel·ligents i riques com Novogratz guanyin a la baixa. Aquest és el punt sencer de la venda a curt termini.

El Blockchain és el Silver Lining

Com qualsevol altra decisió d’inversió, l’elecció de Novogratz representa un risc calculat. Però tenint en compte que, entre les persones més riques del món, és un dels primers adoptants de criptomonedes i té una quantitat important del seu patrimoni net en diversos projectes, és segur dir que Novogratz creu que la cadena de blocs es beneficiarà de l’estat actual de l’economia durant anys i els propers anys. Això, per descomptat, significa que és probable que el preu de Bitcoin pugi a llarg termini.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment