Tot i allotjar una gran població d’usuaris de Bitcoin, els Estats Units aparentment mantenen ferm la seva idea de negar el creixement de Bitcoin a la regió. Malauradament, això és evident a través de la representació consistent de la criptomoneda com a element “ombrívol” de la societat per part dels mitjans de comunicació.

Per exemple, Bitcoin es va convertir en un tema familiar entre els consumidors mitjans del país després d’estar afiliat constantment a notícies desmoralitzadores com el judici de la Ruta de la Seda i el Mt. Escàndol de Gox.

A part d’experimentar publicitat negativa esporàdica, el creixement de Bitcoin també es veu obstaculitzat per les autoritats nord-americanes.

Després de la defunció de BitLicense de Nova York, un gran percentatge d’empreses que operen amb Bitcoin i empreses emergents que resideixen a l’Estat han aturat les seves operacions i han reubicat les seves oficines definitivament, cosa que reflecteix el paper de BitLicense en l’èxit del mercat per a les startups de Bitcoin.

Tenint en compte aquests factors perjudicials, l’oportunitat de lluita de Bitcoin per l’acceptació als Estats Units sembla estar pendent d’un fil conductor, sobretot si el mercat de Bitcoin a Nova York servirà de base. Aquesta criptomoneda segurament no prosperarà si el seu sòl continua embrutant-la amb judicis sense tenir-ne en compte.

Mercat de Bitcoin als EUA

Afortunadament, les empreses dedicades a Bitcoin, com ara Genesis Mining, estan fent els seus respectius esforços per salvar Bitcoin d’enfonsar-se més a l’abisme. L’empresa de hash de núvols va formular un tema excèntric i enganxós Moviment de consciència de Bitcoin això potser canviaria la reputació adversa de Bitcoin entre els espectadors convencionals.

Hashtag per una causa

Per fer que la seva defensa sigui un èxit, Genesis Mining ha integrat un símbol conegut a la seva campanya per captivar l’atenció del mercat ortodox..

Amb el lema “#ExploreBitcoin”, la corporació de mineria al núvol ha difós nombrosos pòsters, cartells publicitaris i rètols que mostren informació, punts de venda i avantatges d’utilitzar Bitcoin.

Un exemple que ven la capacitat de Bitcoin en la realització de transferències de diners:

#ExploreBitcoin

NO S’HA DE COSTAR DINERS PER ENVIAR DINERS.

Envia diners gratis amb Bitcoin. Quan sigui i on sigui

 Segons el conseller delegat de Genesis Mining, Marco Streng, aquest moviment no és per al benefici de la seva empresa, sinó per enriquir l’estat de Bitcoin que resideix en la consciència del corrent principal..

També va suggerir que, en lloc de rebutjar les crítiques desfavorables a Bitcoin, la criptomoneda ha de compartir l’esforç d’empènyer Bitcoin a majors alçades:

“Sabem que sortir d’aquesta campanya generarà crítiques de la comunitat, i està bé. Ho agafarem. Però, en lloc de passar el vostre temps parlant de nosaltres, per què no dediqueu aquests esforços a sensibilitzar sobre Bitcoin? La comunitat lluita i es critica constantment. Per què no dedicar tota aquesta energia a ajudar a tirar endavant Bitcoin? “

El moviment #ExploreBitcoin es compartirà a través de diversos entorns urbans i es mantindrà actiu en els propers mesos. Si aquesta campanya esdevé un èxit, és possible que Bitcoin guanyi més terreny als Estats Units.

Adopció de Bitcoin

Els moviments de Bitcoin afecten el creixement dels departaments de la indústria, inclosos els jocs d’atzar Bitcoin

Els principals beneficiaris de les campanyes de sensibilització sobre Bitcoin, com ara #ExploreBitcoin, donaran un impuls moralitzador a tots els departaments de l’ecosistema Bitcoin, inclosa la indústria del joc Bitcoin.

Tot i que els Estats Units posseeixen un protocol estricte pel que fa al joc en línia, el joc Bitcoin encara pot prosperar si els consumidors de Bitcoin són plenament conscients dels dissenys de la criptomoneda. Al cap i a la fi, si Bitcoin opera lliurement al país, Casino Bitcoin i els llocs d’apostes segur que es beneficiaran d’aquest flux.

Si això succeirà, els consumidors de Bitcoin amb seu als Estats Units podran utilitzar de forma responsable la seva criptomoneda, que acabarà amb la pluja de notes positives de Bitcoin que canviaran les opinions de les autoritats del país.

Malgrat tot, cada campanya li agrada Consciència de Bitcoin a través dels esports i altres activitats de jocs són de gran ajuda per a totes les criptomonedes, ja sigui Bitcoin o altcoins. Si la societat accepta obertament aquesta innovació, aquestes connotacions negatives s’oblidaran durant molt de temps.

Mentrestant, s’aconsegueix una altra forma divertida i refrescant d’explorar l’ús de Bitcoin i el seu potencial al mercat principal CoinFestUK 2016.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment