Qualsevol persona que inverti diners, ja sigui una inversió en fons d’inversió, accions o criptomoneda, us dirà que invertir implica una certa quantitat de risc i recompensa. Pot ser una aposta igual que apostar a una ruleta o amb una agenda esportiva de bitcoins.

Una de les claus per tenir èxit tant en la inversió com en el joc és gestionar el seu banc. Hi ha moltes estratègies i maneres de fer-ho. Un dels mètodes més populars per gestionar el risc es relaciona, però, amb un concepte conegut com a mitjana de costos en dòlars.

Què és la mitjana del cost del dòlar??

La mitjana de costos en dòlars és essencialment la pràctica de fer una mitjana d’acceptació potencial o d’un nivell desitjat d’inversió durant un període de setmanes o mesos en lloc d’invertir una suma global al mateix temps. L’objectiu de practicar la mitjana del cost en dòlars és disminuir els efectes de la volatilitat a curt termini, tot i assolir els objectius d’inversió a la llarga i invertir d’una manera que asseguri la quantitat desitjada d’exposició al mercat i, per tant, el nivell desitjat de risc contra recompensa.

Apostes a Bitcoin, risc de cobertura amb mitjana de costos en dòlars

PlanB és el nom d’usuari d’un usuari de Twitter conegut com una de les balenes / principals assessors en inversions a l’espai Bitcoin. PlanB també es coneix com l’individu que va crear una hipòtesi popular entorn del preu futur de Bitcoin. El model de preus d’estoc a flux. La hipòtesi d’estoc a flux planteja que una reducció de la nova oferta de Bitcoin amb el pas del temps, accelerada per l’esdeveniment de reducció a la meitat de Bitcoin que es produeix aproximadament cada quatre anys, provocarà un augment continu del preu a la llarga.

PlanB assenyala que qualsevol persona que hagi invertit en Bitcoin mitjançant un sistema d’escala lliscant des del 2017 fins aquest any hauria donat rendibilitat fins al 70% durant aquest període de temps. Tenint en compte que la rendibilitat mitjana anual d’una cartera borsària ben diversificada o d’una inversió immobiliària sol situar-se al voltant del 10%, obtenir set vegades aquesta rendibilitat a través del cost en dòlars fent una mitjana d’una posició a Bitcoin és un benefici enorme.

El 70% de la devolució de Bitcoin Gamble

Així és com funciona l’estratègia: un inversor compra Bitcoin el 2017 a mesura que puja el preu, augmentant lentament la seva inversió. A mesura que el preu assoleixi el seu punt àlgid al final de l’any, continuarien els increments regulars d’inversions, però les quantitats es reduirien a mesura que baixés el preu (cosa que faria definitivament un inversor intel·ligent tenint en compte la quantitat de hoopla que hi havia al voltant de Bitcoin i el el fet que l’emoció arribés a un nivell ridículament alt).

Invertir constantment al llarg del 2018 mentre reduïu l’import mensual (o la freqüència de pagament que trieu i, després, augmentar de nou la vostra inversió al llarg del 2019 hauria donat un retorn del 70% en tres anys sobre la vostra inversió principal principal..

Hauríeu repartit la vostra aposta en un període de tres anys i haver vist augmentar considerablement el vostre banc.

Els jugadors i inversors de Bitcoin poden mantenir la mitjana dels costos en dòlars endavant??

Com es diu en la inversió i en el joc bitcoin: la història passada no necessàriament dicta resultats futurs. La gran pregunta és, doncs, que aquells que es plantegin fer-se grans a Bitcoin poden utilitzar una estratègia de mitjana de costos en dòlars i seguir tenint èxit?

La resposta a aquesta pregunta ha de ser un sí rotund. Tot i que Bitcoin és relativament nou en l’escena de la inversió i el joc en comparació amb altres formes d’ambdues activitats, el concepte de mitjana del cost en dòlars sempre ha estat un mètode provat, provat i autèntic de gestió del risc contra la recompensa..

Penseu-ho lògicament, és millor submergir-vos el dit a l’aigua i entrar-hi lentament a mesura que us adoneu que hi ha taurons nedant al vostre voltant? O és millor saltar al cap primer i deixar que els taurons et vegin vius?

És evident que el millor enfocament és gestionar el risc. En la inversió i en el joc, el que importa no és només triar els guanyadors. Sobreviu prou temps per aprendre i queden diners per continuar invertint en Bitcoin un cop se sap el que està fent. Per això, en part, la mitjana del cost en dòlars funciona tan bé.

Invertiu en Bitcoin amb el pas del temps. Gestioneu la volatilitat i obtingueu els fruits a la llarga en lloc de mantenir un enfocament a curt termini. Aquesta és la clau de l’èxit.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment